Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Sarbatori fericite, cu multe bucurii si iubire.
Sa aveti parte de tot ce va doriti, de zile senine, sanatate, intelegere si impliniri.

Nu mai citesc din urma, dar am vazut ca micutul Andrei e mai bine, in brate ocrotitoare. Bravo lui, sa creasca voinic si sanatos, norocos si inconjurat de iubire

Anca, ce veste minunata. Sa ai parte macar in continuare de sarcina usoara si nastere la termen si fara probleme.

Otilia, sa iti traiasca frumosii. Urari duble pentru Arina.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine:

incredere, lumina, iubire, speranta.

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Paste fericit!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Hristos A Inviat
Cum ati petrecut? Noi am fost tot pe drumuri si azi o luam de la capat, dar nu ma deranjeaza mie imi place
Multumesc mult de aprecierile la adresa nepotelului meu, este un dulcic si seamana cu surioara lui parca are din trasaturile ei, multumesc
Alynta ma bucur ca va simtiti bine la ai tai
Ioana multumim, voi cum mai sunteti, bebe mic a scapat de raceala?
Philip multumim
Otiliasa-ti traiasca copii sa fie sanatosi, fericiti si mereu impliniti iar voi sa va puteti bucura de ei
Carla felicitari, sarcina usoara
Andata multumim, sa dea Dumnezeu sa se faca mare si sa fie sanatos sa nu mai aiba alte probleme pe parcurs.
ana_micu
Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si linistite in continuare

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Paste fericit, Cristos a inviat!

La multi ani, Darian!!! Deea, te asteptam mai des!

La multi ani, Arina si Matei! Otilia, mai facem o odisee impreuna?

LauraOana, imi pare rau ca nu a mers fara chilotei, la noi asa a functionat mai bine. Poate din cauza diferentelor anatomice, la fetele mele chiar se scurgea pe picioare .

Lavinia, ti-am admirat nepotelul luptator.

Multumesc pentru felicitari si urari. Nu am mai scris pentru ca am avut o perioada foarte proasta, pe langa vesnicele greturi pe care nu le mai indur, de joi am avut o hemoragie urata, am ajuns cu salvarea la urgente sambata seara, cu tensiunea 8 cu 5, singura (sotul a ramas cu fetele, n-am pe nimeni)... Pe langa hemoragia care s-a oprit cu tratament, am o stare generala de slabiciune, nu ma pot tine pe picioare, am stat in pat cat niciodata in viata, am zacut, am adormit, nu mi-a fost niciodata atat de rau. Vestea buna este ca bebe nu a fost afectat, i-am vazut inimioara la eco, a crescut bine, maine merg la doctor sa-si dea si altul cu parerea, sper sa pot ajunge.

Va pup si va urez o zi linistita alaturi de cei dragi.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, imi pare tare rau de cele intamplate, bine ca bebe e bine si poate iti mai revii si tu. Poti manca ceva? sau macar sa te hidratezi. de la ce a fost hemoragia? adica eu intreb asa ca nu-mi dau seama, eu nu am avut nimic si nu stiu despre asta mare lucru, se mai poate intampla asa in sarcina, de la efort, oboseala? o fi baietel de tura asta si suporti si mai greu sarcina ... e greu fara ajutor si eu mai incerc asa cate un sentiment uneori ca suntem prea singuri, dar totusi daca am probleme mai mari tot mai vine unul pe la noi si ne ajuta ... cand am fost cu alexandra in spital a venit si fratele sotului sa stea cu andreea si sa nu o mai aduca si pe ea in spital cand venea la noi, dar cand se intampla si la noi una asa brusc te simti mai nasol, eu am o prietena apropiata care ar veni si in mijlocul noptii sa ma ajute, doar ca nu are experienta cu copiii ... curaj si putere multa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, , cand avem nevoi foarte urgente, vine socrul meu, dar este plecat la tara la ai lui. La fel si o prietena care sta in apropiere, este plecata din tara. Oricum, sambata seara inainte de Pasti nu sunt multi dispusi sa ajute. Noi amandoi suntem singuri la parinti si nu mai avem decat un parinte... Nu stiu de la ce a fost sangerarea, singura data cand am patit asa am pierdut sarcina, inainte sa am fetele. Nu pot sa spun ca am fost mai obosita decat de obicei sau ca am mancat si baut mai putin, de joi stau doar in pat, abia ma duc la baie, sotul s-a ocupat de tot zilele astea.

Nu stiu cum o sa reusesc sa ma ridic de maine incolo, sa fac 2 drumuri pe zi la gradinita si inapoi.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Hristos a inviat!
Multumesc tuturor pentru felicictarile de ziua mea. Am sarbatorit prin munca asa ca inafara de oboseala nu am simtit nimic :)
Carla imi pare rau ca te simti asa rau. Multi sa treaca.
Ioana noi ne-am intors din State din cauza ca nu ne-am putut simti acasa plus ca era si problema cu copii, sotul cu spatele... Ne gandim la Canada pentru ca acolo ne sunt recunoscute studiile si experienta si nu am mai avea de pierdut cativa ani cu scolile. Suntem la faza de 80% hotarati. Acolo avem si prieteni apropiati (2 familii) pentru ca ne-am dat seama in Kansas ca nu poti cuc si cu americanii e un pic altfel (poate suntem si noi mai ciudati :)) )
Despre febra copiilor eu zic sa aveti rabdare ca am patit-o si eu cu Alex cand eram in Chicago am ajuns si la ugenta cu el si era ceva viral doar ca ni-au spus atunci ca nu i-am dat doza potrivita de nurofen pentru ca el era mai greu decat un copil de varsta lui, asa ca potriviti dozajul la kg copiilor.
Lavinia ma bucur pentru nepotelul tau si asteptam poze cu el de acasa
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

carla cam cit trebuie sa stai la pat? vai, vai nici nu imi pot imagina cat de greu e ...cred ca m-am exprimat eu gresit, vroiam sa zic ca fara chilotel merge treaba mai bine dar a trebuit sa luam 2 zile pauza pt ca am fost la socri si acolo nu mi-am persmis sa il las in putza goala prin casa deci de maine cred ca o iau de la inceput

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Noi am iesit mult zilele astea, iar copii sunt fericiti. Au muci, dar trec ei.
Oanaalex Doamne ajuta sa fie o decizie buna!
Carla multa sanatate! Asa e cum zici/ problemele vin pur si simplu. Imi doresc sa treaca repede greul. Acum cand am citit de voi/ ca sunteti singuri la parinti, ma gandesc ca e foarte bine sa fie macar doi copii la parinti. Capul sus ca trece! Stiu ca e greu, dar tu esti o luptatoare !

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

hristos a inviat!!

este atat de frumos afara, putem spune ca intr-adeavar au fost niste sarbatori deosebite din acest punct de vedere...la noi livada e toata alba...o splendoare...zambilele, lalelele si panselutele sunt inflorite, iar daca te plimbi pe langa ele, te termina mirosul deosebit. cu alte cuvinte sunt niste zile in care cu greu te urnesti sa intri in casa. astazi vor veni la noi nasii lui matei si o alta famile fff draga noua.

lavinia, multumesc de cuvintele frumoase. te
sanatate multa micutului andrei.

andata, . cum ati petrecut?? ce face ioana?

carla, mi-ar placea sa facem si o alta odisee impreuna, dar la mine chiar nu se mai poate. asta e, ma bucur de ceea ce am.
imi pare rau sa aud ca ai avut probleme. ai mare grija de tine, este o perioada fff delicata, atat pt tine cat si pt bebe mic. de la ce s-ar fi declansat hemoragia??
te asteptam cu vesti dintre cele mai bune de la dr!! multa sanatate!!

oanaalex, sa dea domnul sa fie cea mai buna decizie!!

lauraoana, daca il lasi gol prin casa inseamna ca e f cald la voi, asa e?? ca la mine in casa, in special la parter, e mai rece, adica am undeva la 19 - 20 grade si in plus e gresie mai peste tot, asa ca nu-l pot lasa chiar cu funduletul gol. dar de pe la 1 mai am de gand sa-i scot pampersul pe timpul zilei. pe timpul noptii il las cu pampers pana cand vad ca nu mai face niciun pisu peste noapte. nu am de gand sa ma trezesc noaptea doar ca sa pun copilul pe oala.

alynta, si noi am stat mult la aer zilele astea. dar am si avantajul ca stam la casa si astfel putem iesi oricand.
sanatate multa copiilor!!

o zi frumoasa va doresc!!

Mergi la inceput