Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
anda82 spune:
Laura, imi pare rau ca ai venit trista de la eco.
Dar legat de faptul ca bebe creste sau nu corespunzator, dr la care am fct morfologia mi-a spus ca putem vb de retard de crestere de la 30 de saptamani in sus...chiar mi-a spus si mie sa ma programez pt o eco intre 30-32 sapt pt asta(mi-a spus ca nu e vb de o eco morfologica si una pt a vedea daca exista retard de crestere).
Legat de piciorus am o prietena care in urma morfologiei a aflat ca baietelul ei are piciorul stramb, insa dupa nastere a facut bebe operatie si e un baietel normal care zburda prin parc.
Nu te intrista nadajduieste la Domnul ca El oricum nu ne da mai mult decat putem duce si este alaturi de noi cand ii cerem ajutorul.
Anda
+ 23 cu
Nectaria
Arianna_M spune:
Laura...imi pare rau
....multa sanatate sotului.
eu maine ma internez
....am primit rezultatul de la cultura ,este negativ asa ca maine dimineata sunt la spital,stau pe perfuzii toata ziua , joi imi face cerclajul iar vineri suntem acasa.
Doamne ajuta sa fie bine !
22 +
Arianna-Maria
babyblue spune:
anaemi, mercic pentru incurajari. sincer acum chiar m-am calmat.
ii multumesc lui dzeu ca bebe iustin era ok. nici mkr nu mi-a facut poze cu el, cu fatza, nu am cu ce ma lauda, l-am vazut acolo la eco, cateva secunde cand i-a pus 4d-ul ala sau ce, sincer nu mi=am dat seama de nimic exact, doar ca arata ca un om mic si dragalas, dar nu se vedea asa clar, ca sa pot specula cu cine ar semana sau chestii din astea. arata ca un om mic si cam atat.:)
anda, de ce voiai sa mergi la dr? ai patit ceva?
laura,sunt socata de vestile tale. pur si simplu. poate totusi se inseala doctorii. se mai intampla! iti tin pumnii si capul sus, orice ar fi, esti o femeie puternica si Dzeu te va ajuta sa birui!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Laura...imi pare rau ....multa sanatate sotului.eu maine ma internez Doamne ajuta sa fie bine ! 22 + Arianna-Maria |
ariana, sunt alaturi de tine.
ai vazut ca a iesit bine cultura?:)
joi scapi si apoi stai cuminte in patut!!!
o sa fie f bine pana la final! o sa fiu acolo langa tine, cu sufletul!
_
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Babyblue ma bucur ca bebe Iustin este bine. Dupa ce am citit postarea ta am cautat si eu la mine in dosar masuratorile de la morfo trim. 2 si am gasit masuratorile colului, adica pe burtica colul avea 30 mm iar la intravaginal avea 44 mm. Eu te sfatuiesc sa te duci repejor sa faci o eco intravaginala si atunci ai sa te linistesti ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
oo ce diferenta mare!!!
chiar ma voi duce sa fac o eco intravaginala.
si ce valori aveau masuratorile tale la eco? capul, femurul, greutatea, placenta?
_
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Krissy spune:
Multa sanatate fetelor, mai mai ce de-au napadit problemele. Va doresc la toate, fara sa mai nominalizez, ca nu vreau sa amestec nume in fuga, doar m-am intristat sincer pt fiecare dintre voi, la fel cum sincer ma bucur pt orice veste buna! Doamne-ajuta la fiecare sa "iasa soarele pe strada"
!
Pana una-alta hai sa fac din nou capitol nou, ca poate ne schimbam norocul!
Pupici,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
22+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
babyblue spune:
laura,
hai sa o luam sistematic:
1. dc sotul chiar are tbc, sa stii ca desi suntem in anul 2011, il poti lua si din metrou/tramvai, din locuri aglomerate, tbc-ul inca e in floare la noi si i se poate intampla oricum. dc ia tratament din timp si il tine cat trebuie, minim 6 luni, nici mkr sechele n o sa aiba, de niciun fel. chiar e super tratatabil.
2. dc bebe are ceva la piciorul, e evident ca se poate trata dupa ce naste, ori operatie, ori gheata gipsata. stiinta e destul de evoluata si chestiile astea se rezolva.
cu toate astea, este posibil sa fie o eroare. stii si tu bine. depinde de pozitia lui in uter, de multe chestii. dc s-ar vedea totul asa bine la eco, cum de se nasc totusi copii cu prb, desi toata sarcina mamei i se garanteaza ca la eco totul e ok????
3. legat de dani, eu zic sa mergi la alt dr sa i dea un tratament k lumea si sa l scape de febra.
_
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

sunt cea mai fericita
cu o