Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Paul e afara si repara cu taica-su masina asa ca vin repede cu ce am restanta.

Cu intarziere spun si eu 'La multi ani' de Florii'.

Krissy , merci mult pentru intentie. Distantele din America inca ne par mari si nu am ajuns inca la biserica romaneasca. Asta si datorita una bucata sot greu de trezit dimineata+ catolic. In consecinta ne atasam de bisericile mai apropiate, insa tot vom dori sa ajungem si la biserica romaneasca.

Anaemi, copii mei sunt in functie de fazele lunii. Acum sunt cei mai cuminti de zici ca nu ii am in casa dar de cele mai multe ori sunt mai rau ca soarecele si pisica. Cand e doar Paul acasa e super. Ajung si eu la disperare cand le vorbesc mai ales lui Vlad de la care am mai mari pretentii la 11ani decat de la Paul la aproape 4 si o fac degeaba. Le-am anulat un party gata fiind imbracati ca nu se potoleau nici cum si nu ascultau. Depasisem decibelii si lacrimile curgeau siroaie. S-au socat. Nu mai e mult, va trece dar recunosc mie mi-e groaza de vara cand voi fi cu ditamai burtoiul si cu amandoi acasa.

Lissa o idee poate ca te salveaza de prea multa pregateala Sarbatoare fiind aduna lumea la tine acasa si roaga-i sa aduca fiecare ceva, un aperitiv, o praji in mod sigut se pregatesc toti iar tu fiind si gravi ar trebui sa fii protejata. Am zis si eu asa.

Windy girl bun venit si sa ai parte de un BB sanatos cand e gata sa vina.

Ilida ce repede a trecut timpul- povesteste-ne cum a fost.

Drum bun pentru cine se pregateste de plecare si fug ca mi se ard pestele si cartofii..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

iata si burtoiul

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/
mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata burtici va astept la cafeluta
Babylicious pai unele marsupii se pot purta de la 0+, dar eu l-am luat mai mult pentru sot..in deplasari, prin parc, in oras, este inebunit dupa cum arata si vrea sa o poarte pe bebelina , plus ca l-am gasit la reducere si normal ca nu m-am putut abtine
Fetele care aveti azi eco, multa multa bafta si sa veniti cu vesti de la f bine in sus !

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

iata si burtoiul

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/
mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog

esti superba !!! iar piticul demential
marsupiul este ca cel de aici http://www.bestkids.ro/p-460-marsupiu-go.aspx pe rosu

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata

Laura13 imi pare rau pentru sot, poate totusi nu este TBC, cat despre concediu si eu sunt in prenatal dar tot pe hartie

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,

Ce zi a fost ieri mai?!?! de la 8 dimineata citesc intr-una, am avut de recuperat vreo 15 pagini, si nu mi-a venit sa cred...
Foarte, foarte pe scurt, ca sunt multe de spus:
- Fecian - spor la scris, drum bun pana in Romania! te cred ca abia astepti!
- mamutz - o parte din intrebarile pentru celule stem le-am pus si eu la targ, la reprezentnatii Cord Blood. Au zambit frumos si au dat din colt in colt. Mi s-a parut foarte neprofesional. Dar poate nu erau ei prea pregatiti, cine stie. Cert e ca cei de la Cord Blood iti cer mai putini bani daca ai celule pentru 10-12 kg, adica mai putin decat normal.
- Zapic - daca tot nu ti-a dat sa faci nimic, ai putea sa faci cu de la tine putere o analiza de secretie, sa vezi cum e cu streptococul asta (uita-te si tu cate probleme apar datorita unui nenorocit de streptococ! ), iar daca la analizele anterioare ti-a iesit ca nu ai imunitate pentru toxoplasmoza, ar trebui refacute (macar IGM) la fiecare 2 luni.
- Roberta, Arianna, ce pot sa zic? decat curaj, mult optimism, si priviti partea plina a paharului: BEBE E SANATOS! Roberta, tu chiar nu mai ai mult. Am si eu o prietena care a nascut la 32 de sapt (v-am povestit despre ea acum ceva vreme), bebele ei tocmai a facut o luna, si e perfect sanatos. Deci se poate, da? curaj, ca nu e un capat de lume, repet, bebeii vostrii sunt sanatosi, ceea ce e foarte important!
Plus: colul de 3.7 e bine, parerea mea.
- Babyblue - bafta azi la eco! eu sunt anti Medlife, dupa patania cu CMV (adica merg doar daca este necesar, in rest prefer sa evit), dar ma rog, asta a fost experienta mea cu ei. 15 min? ai noroc! oricum, daca totul e bine, n-are de ce sa te tina prea mult. Legat de patut: de la aceeasi firma vroiam si eu sa iau, pana cand mi-a zis Alex ca n-are rost, noi avand deja un patut, doar ca nu se leagana. A urmarit "live" modul cum se leagana, adica cum e facut, si a zis ca e o bagatela, rezolva el in 2 timpi si 3 miscari in rest, si mie mi-au spus la targ ca vin in Bucuresti undeva prin iunie cu magazinul. Abia astept!
- Lissa, ai plecat din tara, nu mai stii cum e aici! Ofof, pai tu crezi ca noi de placere mergem la particular?!
- Ilida, bine ai revenit!
- Alexia - wow, deja va ganditi la botez? apreciez optimismul vostru!
- Corry - felicitari pentru Strugurel si Mugurel! avem nevoie si de vesti bune!
- Anaemi - e foarte tare fiica-ta zi-mi sincer, poti sa te superi pe ea?
- Rammy, imi pare sincer rau... nu ma pricep, doar e posibil sa fie asa cum ti-a explicat Mamutz, doar ea e cea mai informata dintre noi. Daca d-urile alea, sau ce sunt, nu mai sunt concludente dupa o anumita saptamana de sarcina... eu zic sa nu te panichezi de pomana. Plus ca, asa cum au zis si fetele: e o minune, minunea ta, si o sa fie pana la capat! curaj si mult mult optimism!
- Laura, aceleasi ganduri se duc si catre tine. Mult curaj, mult optimism, totul o sa fie bine.

Cand am auzit si de bebe Lucas... nu vreau sa citesc, nu vreau sa ma amarasc si mai rau

Si eu am avut ieri o zi de kk-o.... m-am enervat atat de rau din cauza unei IDIOATE incat mi-a crescut tensiunea rau, rau de tot. Consecinta? bebe a fost foarte cuminte o perioada de cateva ore, deja incepusem sa ma sperii si eu...
Mi-au iesit si analizele la hematologie, din fericire a iesit negativ la mutatii (ceva cu V.Leiden si mai era una), homocisteina a iesit sub limita un pic, dar am citit pe net () ca daca iei acid folic mult influenteaza rezultatul acesteia. Daca e mai mare decat limita cica e problematic. Eu iau acid folic de 5 mg + complex vitamine care contine acid folic.
Trebuie sa ajung si la dl doctor cu analizele astea, sa vad ce zice si el, dar nu stiu cand am atat de mult de munca......
O zi de o suta de ori mai buna decat ieri! Va pup pe toate, si bafta!

24+

Mergi la inceput

Ireth o zi usoara pai am fost sa zis asa nevoiti sa ne gandim la botez ca fotograful pe care il vroiam neapat este foarte solicitat si de acum doar o sambata din oct o mai avea libera asa ca , tinem capul sus , suntem optimisti si cu Dumnezeu inainte . Ptr noi este o mare realizare ca am ajuns aici si suntem siguri (trebuie) sa fie bine totul pana la final
Florina, Babyblue va tin pumnii la morfo

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

da, uite ca de Florina uitasem, daca s-a facut mica mica pe-aici.... Florina, bafta la eco! sa veniti cu vesti bune!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune
Roberta....asta fac si eu ....ma rog la Bunul Dzeu sa ne ajute ,si sa putem ajunge cat mai aproape de termen.
Miki....mi-au dat lacrimile...iti dai seama ca eu imi doresc cel mai mult sa imi cunosc zanica.
Corry...felictari pt grasunei.
Roxi.....frumoasa foc burtuca si hainutele.
Alina...la cate sapt ai facut cerclajul ? si cum a fost ?unde l-ai facut ?si cat ai stat in spital ?
Windy girl....stiu ce implica streptococul la nastere , m-am informat , numai sa jungem pana acolo....merci pt incurajari
Squirrel....burtica frumoasa
Laura...sanatate sotului si piciului.
Alexia....felicitari pt inceperea pregatirilor de botez
Babyblue....sunt fff frumoase cele comandate.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alexa, trimite si la mine o cafeluta

Babyblue si Florina, bafta multa si va asteptam cu vesti bune

Am pus si eu doua poze cu unul dintre strumfi(cu cel fotogenic!)

Laura, trimit si eu catre tine un gand bun si sa dea dzeu sa fie totul ok cu sotul tau
Ramyy, cand mergi la medic?

22+cu si

Mergi la inceput