Incepand de azi -10 kg (cap 7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
Georgia,ai trecut cu bine de cina?
Aseara n-am facut nimic.Eram sfirsita dupa 5 zile de Dukan ,care-ti taie toata energia.De azi incep si introduc legumele.Adica ptoteine si legume.Sper sa-mi revin si sa fac ceva miscare.Rezultatul dupa 5 zile este 63 de kg ,deci am dat jos 2,5 kg. Asta la mine e aproape nimic ,dar e un inceput.Arat f grasa in continuare.Acum sint constienta ca slabitul este o problema de multa vointa si bun simt .
Aseara am mincat vreo 5 boabe de strugure, ca n-am mai rezistat.
Acusica merg la o masa si sper sa nu fac prapad pe acolo.Vor fi multe tentatii si eu nu-s buna la rezistenta.Presupunind prin absurd ca voi minca pina crap ,seara va fi ceva simbolic si de miine reiau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Dulcetica...te rog trimite-mi si mie te rog cura asta care o ti tu ca nu se mai paote nici la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Salutare - am fost cuminte cu mincarea in weekend dar nu am facut sport de loc. La noi ploua tot timpul si nu mi-a ars de nimic.
m-am cintarit - sunt inapoi la 63-64 de kilograme dar poate sa fie si de la faptul ca sunt inainte de ciclu. Se simte si pe pantaloni. Azi merg din nou la prinz la restaurant dar din fericire mergem la unul unde au salate si pui, etc. asa ca pot sa stau in limitele dietei.

Planul meu e urmatorul (adaptat un pic dupa regimul tau, Dulcetica)
Regula de baza: maninc alimente care sunt foarte aproape de cum se gasesc in natura. Deci daca vreau cartof - il fierb si il maninc nu fac chipsuri. Daca vreau capsuni le maninc asa nu fac tarta, etc.

alimente consumate zilnic:
Proteine: carne slaba, pste, pui, fructe de mare, oua, brinza telemea
Carbohidrati: legume de toate felurile (mai ales verzi)
Grasimi: ulei de masline daca e musai

Din cind in cind:
Legume gen cartof, morcov, etc. atita timp cit nu sunt gatite cu grasime: de exemplu un cartof fiert
Fructe daca chiar imi e pofta (am ajuns la concluzia ca mai bine maninc o banana daca mi-e pofta de ceva dulce decit sa ma abtin si dupa aia sa 'scap' in trifoi)
O felie de paine integrala daca chiar lesin fara.
Lapte si produse lactate.

Niciodata:
Nimic alb si prelucrat: zahar, faine, paine alba, prajituri, etc.
Nimic ce a fost prelucrat (mai putin painea din cind in cind).
Bere, vin, cola, etc.

Bineniteles orice abatere se sanctioneaza cu 30 minute de sport.

OK - Azi e 24 Octombrie am aproape 64 de kilograme. Pe 13 noiembrie ma cintaresc din nou.
O sa incerc sa raportez zilnic ce maninc si daca am facut sport sau nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Georgia2

Bineniteles orice abatere se sanctioneaza cu 30 minute de sport.

OK - Azi e 24 Octombrie am aproape 64 de kilograme. Pe 13 noiembrie ma cintaresc din nou.
O sa incerc sa raportez zilnic ce maninc si daca am facut sport sau nu.

Buna,
Ma numesc Dulcetica si sint grasa!
Azi am 63 de kg,la aceleasi 1.58m, dar insist sa dau jos pina pe 4 noiembrie ,adica intr-o saptamina jumatate , vreau sa am 60kg ,ca merg la un botez.Chiar atit ar trebui sa am ca sa intru in vreo rochie de seara si sa ma pot aseza fara sa crape.Sper sa nu fiu pusa in situatia sa-mi cumpar ceva.
N-am facut nici un sport.Simbata am dansat la petrecere.
Ieri n-am scris penntru ca in weekend am facut prapad si pina azi am recuperat.
Cosmi1975,trtebuie sa lasi PM cu adresa ta de email ,ca sa-ti pot trimite in atasament.

Mergi la inceput

Dulcetica - poate ca esti tu mai plinutza dar esti dulce foc.
Hai sa nu ne chemam chiar grase ca sunt multe fete aici pe forum care au mai multe kilograme ca noi si o lupta mult mai grea de dus. Propun folosirea cuvintului "rotofeie"
Deci...
Buna, ma numesc Georgia si sunt din ce in ce mai rotofeie. Raportez pe ziua de ieri:

Dimineata: un ou fiert
Prinz: salata de spanac crud, ceapa, rosii si pui
Seara: doua wrapuri cu legume la gratar (dovlecei si ardei gras) plus brinza slaba

Wrap-ul e ca un fel de paine plata, ca o clatita. trebuie sa fie si in Romania. Abaterile s-au sanctionat cu 15 minute de sarit coarda. Nu am putut sa fac 30 de minute ca era sa fac infarct.
Concluzia pe ziua de ieri a fost ca trebuie sa maninc mai mult in timpul zilei ca sa nu sar calul seara (fie vorba intre noi un singur wrap ar fi fost deajuns).

Mergi la inceput

Of ,nici ieri nu am avut o zi prea buna ,ca m-a apucat gustatul de piine cu ceapa ,niste cioco fara zahar ,dar cu multe calorii....asa ca deocamdata ma mentin la 63kg.Problema e ca nu de mentinere am nevoie!
Azi , nu ma mai abat de la drumul drept!

Mergi la inceput

eu ieri am tinut ca la carte cu exceptia unei chifle mici seara pe care am combatut-o cu sarit coarda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Georgia2

eu ieri am tinut ca la carte cu exceptia unei chifle mici seara pe care am combatut-o cu sarit coarda.

Si cite kg mai ai?Deocamdata sint blocata la 63 ,dar nici nu pot spune ca am facut un efort real.Ieri ma apucasem de fact exercitii pt abdomen si am fost brutal intrerupta de o problema.
Daca Matei implineste 12 ani pe 25 iulie si fratele sau 9 ani pe 15 martie,ce diferenta in ani ,luni si zile e intre ei.Of!Nu stie bine lunile si dezastru s-a produs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Raportez si eu: am 55 de kg dar nu sunt foarte fericita. Dieta hipocalorica imi distruge parul, zilnic cade mai mult decat ar fi normal. Am inceput sa iau niste suplimente si deja mananc normal cu riscul de a ma ingrasa. Imi iubesc mai mult parul decat trupul. Sper sa isi revina, ca sigur dieta a fost factorul declansator.

Mergi la inceput

Buna,
En_kvinna,mi-am facut si eu niste analize si imi lipseste calciu si fier.Parul imi cade si mie groaznic.Teoretic ai dreptate cu urmarile unei diete hipocalorice ,insa banui ca se poate minca hipocaloric, dar variat, asa incit repercursiunile sa fie minime.Citesc despre modul in care se asimileaza calciu ,fier etc. si constat ca procentul e de 20%, din suplimente.Poate de aceea trebuie marit aportul pe cale naturala.
Ce trebuie luat ,teoretic ,pentru par?Categoric oral, nu pe dinafara!
Din pacate, renuntind la mincat exclusiv proteine ,incet, incet am revenit la obiceiurile mele traditionale ,asa ca stagnez si chiar mai pun citeva sute de grame.In concluzie ,de azi reiau proteinele ,ca sa ajung macar la 60 kg.
Nici cu sportul nu stau chiar foarte bine....
Vreau sa trec la varianta pe care o aplicati tu si Georgia, dupa 60 kg,cu mentiunea ca eu nu am masura.La mine cind scap in ceva interzis, nu iau simbolic.Azi aveam glicemia 109 ,limita max la aparatul meu e 105 ,pentru ca aseara am mincat bomboane, cot la cot cu minunatul meu.

Mergi la inceput