Incepand de azi -10 kg (cap 7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cred ca mai degraba m-am gandit ca doua zile de dezastru nu or duce la sfarsitul lumii. Sigur, exagerez cand spun dezastru, de fapt am mancat paine, asta a fost principala abatere, sambata am mancat varza cu carne la greu (painea am mancat-o dimineata), iar duminica am trisat ceva mai mult. Am mancat si niste biscuiti ca eram in stare sa fac orice pt ceva dulce.In orice caz, in seara asta m-am tinut partial de cuvant, am baut o cana de lapte, insa tot am servit o jumatate de felie de paine ca simteam ca lesin. Acum ma incearca o foame crunta. Ar tb sa ma duc sa ma culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza! Eu am fost cuminte, m-am tinut de cuvant cu supa mea de legume, n-am reusit sa fac compotul de mere, poate azi. In rest, carne fiarta cu gogosari, lapte cu fulgi de ovaz dimineata, seara cat mai putin si cat mai light. Oricum, imi simt degetele umflate, si ma simt si cam balonata, parca sunt un balon, am sa beau niste ceai de soc poate imi revin.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Buna dimineata!Bravo, ellinia! Si eu am reusit aseara sa nu mai mananc nimic, astazi cantarul imi arata cu un kg mai putin! Cine sa-l mai inteleaga? Ma bucur si eu pentru micile succesuri, chiar daca pe termen lung efectele nu se vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Fetelor - ce se intimpla. Subiectul nostru era pe pagina a doua...

Raport: eu am iphone si mi-am luat un app cu ajutorul caruia tin un jurnal unde scriu tot ce maninc si imi calculeaza caloriile, proteinele, carbs, grasime, etc.
te ajuta si sa calculezi cite calorii trebuie sa maninci pe zi ca sa slabesti un numar de kilograme pina la o data fixata de tine.
App-ul se numeste MyNetDiary dar au si website www.mywebdiary.com

In concluzie - am scris in ultimele trei zile tot ce am mincat si chiar daca eu am senzatia ca nu maninc mult, vreau sa spun ca zilnic am depasit cam cu 250 de calorii limita calculata ca sa slabesc. Asa ca nu are rost sa ma tot intreb de ce nu slabesc si mai degraba sa fiu recunoscatoare ca ma mentin.

PS: scuze dar nu stiu cum se zice la app in romaneste. Banuiesc ca tot app.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgia2

Fetelor - ce se intimpla. Subiectul nostru era pe pagina a doua...

Raport: eu am iphone si mi-am luat un app cu ajutorul caruia tin un jurnal unde scriu tot ce maninc si imi calculeaza caloriile, proteinele, carbs, grasime, etc.
te ajuta si sa calculezi cite calorii trebuie sa maninci pe zi ca sa slabesti un numar de kilograme pina la o data fixata de tine.
App-ul se numeste MyNetDiary dar au si website www.mywebdiary.com

In concluzie - am scris in ultimele trei zile tot ce am mincat si chiar daca eu am senzatia ca nu maninc mult, vreau sa spun ca zilnic am depasit cam cu 250 de calorii limita calculata ca sa slabesc. Asa ca nu are rost sa ma tot intreb de ce nu slabesc si mai degraba sa fiu recunoscatoare ca ma mentin.

PS: scuze dar nu stiu cum se zice la app in romaneste. Banuiesc ca tot app.

Am intrat pe site tau si nu am gasit nimic inafara de free dating si cheap hotel.

Mergi la inceput

Buna dimineata!Eu sunt o grasa in continuare , am 60.8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Mai, la 60 kg nu e nimeni gras si nici nu mi se pare o greutate de speriat.
Eu deja am inceput diversificarea, mananc carne rosie,carbohidrati gen orez, paine de secare, putini cartofi copti, cate o bomboana, doua. Usor, usor vrea sa revin la o alimentatie normala cu de toate. Azi am 56 kg. Eu ma cantaresc dimineata inainte de a manaca. Seara altfel arata cantarul. Week-endul ce-a trecut am mancat si dulciuri si carbohidrati dar am si facut mult sport: alergat si plimbat prin padure ore intregi, dans.
Nimic nu se intampla peste noapte, dar cred ca e bine sa aveam target-uri mici, gen am 60,8kg pai o sa fiu satisfacuta la 58kg, si tot asa, pana cand ajungi la kg pe care le doresti.

Mergi la inceput

Scuze fetelor - adresa corecta e www.mynetdiary.com.Eu duminica trebuie sa ma cintaresc. Imi propusesem sa ajung la 61.5kg de la 63 (intr-o luna ca am inceput de pe 25 august).

Mergi la inceput

www.mynetdiary.com

e prea de dimineata pentru mine.

Mergi la inceput

salut - nu am slabit deloc. Totusi e bine ca ma mentin la 63 - 63.5kg.
Am inceput sa ma descurajez mai ales din cauza ca nu pot sa urmez un program de miscare cit de cit. Mie imi ia o ora sa ajung la lucru si o ora inapoi acasa in fiecare zi. Ajung acasa frinta. Nu am chef de nimic decit de dormit. Stiu...motive se gasesc cu duiumul dar sincera sa fiu nu stiu cum sa ies din cercul asta vicios.

Mergi la inceput