Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 19
loutzy spune:
Carmen si eu ii dau sirop, nu mi-a vomat niciodata. In schimb il da cu limba afara si nu il ia decat daca ii e f foame. Incearca din nou mai tarziu daca zici ca l-a dat tot afara.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
gabivalceanu spune:
`Neata!
La multi ani, puilor dragi!
Noi... bine, eu tuseesc de-mi sar ochii din cap, abia adoarme Ilinca, bubui eu, o scol, iar o adorm... pe pieptul meu, la locul ei, bineinteles... Mama, si ma riciie pe piept isteric si ma abtin, ma abtin... si nu mai pot si iar bubui! Si iar se scoala... Acum, iau stodal, cred ca e permis in alaptare...
MISSMJ, eu nu i-as mai da azi, ca nu stii tu exact cit a vomat... si cum nu e antibiotic sau antitermic sau ceva ce trebuie neaparat dat, las-o asa, ii dai miine.
Ma duc pe afara, daca m-or tine balamalele,
Pup,
G
loutzy spune:
Gabiv Stodal-ul e permis in alaptare, dar la mine nu si-a facut efectul. De ce luam de aia tuseam mai tare. Mie mi-a trecut cu niste pastilute pe baza de propolis, patlagina, etc.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi.
Dupa ce m-am enervat ieri si am zis - gata las baiatul in pace ca simt eu ca e ok... l-am cantarit aseara inainte de baie (ca de obicei) si am avut surpriza sa-mi arate cantarul cu 100g mai mult ca ziua precedenta. Tind sa cred ca nu l-am cantarit bine cu o seara inainte ca am repetat operatiunea si nu-mi venea sa cred. Asa ca sunt fericita... e ok. Vedem ce-o mai fi de-aici incolo!
Fac bagaj de plecat la Breaza. Abia astepttt!
Va doresc din suflet sa aveti "Paste Fericit", sarbatori minunate alaturi de cei dragi.
Pupici dulci tuturor!!!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul