Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 13
ocsanica80 spune:
Buna ziua si de la noi,
azi avem program de curatenie in bucatarie (este soacra plecata si imi fac de cap ); am citit cam tot in pauzele de papa asa ca:
Lorich sunteti o familie absolut superba, Ana este tare frumusica dar Robertelul este extrem extrem de dulce ; frumosi copii;
Irinuka si eu am problema cu greutatea (asta dupa ce o avem cu cresterea in lungime) ca mandra mea intr-o saptamana nu a luat decat 130 g si noi abia pe 26 facem 3 luni si papa LP; sper ca sa fi crescut in lungime; oricum asa cum spuneau si fetele astept sa treaca luna sa fac o comparatie;
ma reintorc la treaba;
Roxana mami de Maria-Sofia
roxx26 spune:
IRINUKA..a fost relativ ok, aseara a ras 2 bibe de la tati (wow, acu vad si eu cat papa!!!), eu intre timp am muls o tona de laptic si l-am aruncat, sa se duca anestezicul, apoi am pus-o la tzitzi un pic, vroia numai sa se alinte, asa, foame nu ii mai era. Si in plus trecusera deja mai mult de 5 ore de la anestezie. De dimineata a pus-o tati in patul mare langa mine si acolo va sta toata ziua, ca eu nu am voie sa ma aplec sa o iau din patut(adica sa nu curbez spatele, ca sa nu raman cu gauroi!) E ok, am trecut peste moment:)
Pupicei!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
mirela2 spune:
fetelor am trimis comanda de hainute
astept sa mi de ok-ul pe ea nenea Aramis
va anunt ce si cum
pupi ca plange nenea Razvan
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
angieangie spune:
buna mamici...
am intrat sa va salut si multi pupici la bebeii frumosi
noi ne jucam maxim ..i-am luat un centru de activitati si sunt super incantata ca se joaca cam 2 ore linistit.apoi adoarmeptiu..sa nu mi-l deochi
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
deea_sav85 spune:
Hello fetele!
Mirela2 multumim de comanda, sa speram ca o sa fie totul ok
Cu Tunde am vorbit eu, e bine, prinsa in curatenie si buba e cu buni la plimbare. A zis ca intra diseara la povestit si ca pupa gasca.
Lorich ai o familie foarte frumoasa si felicitari pentru botez.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Doloress spune:
PUFOASALAURA - nu e dupa varsta, e dupa greutatemai mult. Eu am graficul asta :
0-2 luni jumate : 130-200 ml/kg corp/ zi
2 luni jumate-8 luni : 130-160 ml / kg corp / zi
8 luni - 1 an : 130 ml /kg corp /zi
RROX- tinem pumnii, sa iasa bine analiza!
GABI - sanatate multa!
Andutza_B spune:
Hello! Nu reusesc nicicum sa recuperez tot ce ati scris, eu sunt intr-o goana continua cu pregatirile de botez (va avea loc in 7 mai). Am apucat sa citesc, Tunde, ca ai crezut ca am confundat-o pe mami de Sonia si am tinut musai sa iti zic ca nu puteam face o asemenea gresala, cum sa te confund eu pe tine? Eu enumeram bebeii bolnaviori si mamica Gabivalceanu bonavioara, de asta a aparut asocierea, ca am scris Ana, Sonia si Gabivalceanu. Sau cel putin asa CRED ca am scris, oricum, asa m-am gandit!
Fug, urla minunatia de foame.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Mercic. L-am cautat o ora prin casa si m-am umplut de un milion de nervi... Ziceam si eu ca luam certificatul de nastere si depun si actele pentru alocatie. Asta e, o sa le depun cand oi mai putea... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
Mayane noi nu am avut nevoie de livret decat la depunerea dosarului pt indemnizatie. La alocatie nu am avut nevoie. Acu cred ca depinde si de sector.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
zumzu spune:
Noua nu ne-a acceptat dosarul fara livret.
shines eu ouale umplute le fac amestecand galbenusul cu niste maioneza si mustar,sare,piper, decorat cu masline. Sau mai poti sa amesteci cu pateu.
Irinuka, si parerea mea e aceeasi.Cu cat cresc ritmul scade.Si Darius a avut o sapt in care nu a luat nimic in greutate (dupa vaccinul cu rotarixul)
multa sanatate de la Darius pentru Sonia de tunde
puiu meu nu si-a revenit cu scaunele ca inainte dar m-am calmat. Analizele au fost bune.Mi-e groaza de a doua doza.
Nu mai are nimeni pb cu bebe, piele aspra pe picioare?
Tb sa ajung la un dermatolg pediatru ceva.Si pe gat are pete rosii ca niste julituri