Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 18
mirela0521 spune:
anca multumesc din suflet pt urari. vom sarbatori astazi dupa-masa cu un gratar in familie si 2-3 prieteni.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Sa bei un pahar si pt mine Mirela
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
neatza....ati povestit ceva de cand nu am mai intrat pe aici...da am ajuns pe pagina 2..deci inapoi in frunte!
Eu sunt cam rupta..am fost la targ la Bucuresti.Vanzare slaba, oboseala, soare mult, ploaie pana la piele..detoate.
Simt ca-mi plezneste capul de cand ne muncim sa bagam un dosar la ORC pentru societate comerciala.Am ametit de calcule, discutii...bine ca nu-s copii acasa.Vin joi seara.
vreau si eu concediu..plecam hai hui..stat degeaba.Dar anul asta ne sare tot.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana las' cu nu esti singura care sare concediul. Imi pare rau ca nu a mers vanzarea. Spor cu societatea si sa dea DD sa fie totul bine.
Mirela cred ca ati petrecut bine, nu?
La multi ani intarziat tuturor Constantinilor si Elenelor, c sanatate si noroc
Noi nu ne laudam cu nimic nou, oboseala, munca, copil mofturos, cu rosu in gat iar (tratat ieri de masa cu inghetata), bunica mea cu probleme de sanatate, a facut o pareza faciala si se simte rau de ieri, la apartament haos total...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
of anka imi pare rau..dar lasa ca toate trec....
stiti unde gasesc pavilioane de gradina mai ieftine?sau pe cineva care vinde?
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ralu80 spune:
Am aparut si eu, am probleme cu netul, cand e, cand dispare.
Mai Anca, iar raciti? Multa sanatate si spor la munci.
Va urez si eu cu intarziere La multi ani, pentru sarbatoarea care a trecut.
Noi am avut un weekend plin. Sambata mi-am sunat o prietena din Bucuresti pt a-i ura la multi ani si desi stiam ca va fi petrecere la ea, si ii spusesem deja ca nu putem ajunge, am hotarat sa facem o extravaganta, si sa-i facem o surpriza. Asa ca la 8 seara ne-am prezentat cu catel cu purcel la ei la usa, unde am batut ca disperatii 5 min, ca era mare galagie si nu auzeau. Au fost tare incantati cu totii, era stransa toata gasca nostra de prieteni. Copiii s-au zbenguit toata seara, au picat fortati spre 1 noaptea, iar noi ne-am culcat spre 4. Dimineata la 9 am plecam ca aveam programat un gratar, de unde am mai ajuns acasa pe la 6.30.
Va anunt ca am intarcat copilul..a fost tare usor, dar am un regret..ultimul meu bebelus alaptat..inca imi vine sa o iau in brate sa-i dau sa manance, iar ea mai cauta, dar nu incearca fiindca sunt pictata cu albastru de metil. A trebuit sa o fac dintr-o data, pentru ca treptat nu as fi putut niciodata, vroia tot timpul si tragea de mine pana ii dadeam. A acceptat imediat si laptele. Asa ca am terminat cu acest capitol, cu parere de rau, dar trebuia.
O saptamana usoara tuturor.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu nu e racita, da m-am chiorat eu si are gatul rosu, fara alta treaba. Alearga cu gura deschisa, tipa mult , cred ca asta e soarta noastra.
Stiu ca cu alaptatul se rupe o legatura. Mie pana si bibe imi placea sa-l tin eu . sa treac asentimentul asta.
Sorana nu stiu unde se gasesc pavilioane ieftine, da sper sa-l gasesti pe cel mai ieftin+bun.
Mirela e in concediu...
lorellay spune:
neatza..mi-e somn de mor....
ank999 spune:
Neata! Si mie mi-e somn.
M-am culcat super tarziu si sunt si un car de nervi pt neregulile de la meseriasii mei.
Ce faceti?
ank999 spune:
Neata fetelor si poftiti la o cafea.
In sfarsit a venit caldura! Ce faceti? Toata lumea la plimbare?