Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La noi grav e cu timpul, ca paote s-ar pricepe si al meu la ceva. Noi o sa punem parchetul, prizele si intrerupatoarele si smotrul. Dac aera doar de zugravit se descurac sotul cu fratii, la gresie/faianta mi-a fost frica sa-i las, dar baia de serviciu o sa fie a lor. Peretii erau cu calciu, strambi, fisuarti asa ca nu mi-am bagat singura scandalul in casa. De azi G lucreaza si pe schimburi, ca sa fie treaba treaba.
Ralu la mare zici? Vreau si eu, da anu' asta in septembrie dc e frumos ajung,pe la prieteni, ca la hotel nu e buget, dar asta este

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mergem la bulgari la Duni..e o statiune aproape de granita cu Turcia. Nu stiu cum va fi vremea, dar nu ne permiteam sa plecam mai tarziu, findca sar preturile...si asa ne costa o carca de bani

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetele!
anca, nasol de G. si de tine ca iti da tot programul peste cap. au dat drumul sau de ce ii baga in schimburi?
lasa ralu ca banuiesc ca se merita. nu am fost niciodata plecata din tara. voi pleca in curand in olanda.
noi am hotarat sa mergem la felix anul acesta, in aug mai precis. voi lua bilet de la serv prin sindicat. e destul de scumpicel am inteles, in jur de 2600lei pt 12 zile. dar cica este ff frumos.

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Voi vorbiti de concedii... Super ...
Sambata mi-a crapat un calorifer de la noul apartament si deja mi-am pus vecinii in cap. Am facut o inundatie de mama-mama. A stat al meu pana la 4.30 dimineata sa curete si sa scoata.
Mai nou aseara am aflat ca la Erica in camin sunt 4 cazuri de scarlatina, iar dimineata am aflat ca unul dintre cazuri e o fetita de la bloc, cu care s-a jucat saptamana trecuta marti, ea fiind confirmata purtatoare de stafilococ joi
Fug la treaba...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

doamne anca ce ghinioane!!!! nu stiu care este mai rea: faza cu caloriferul spart sau posibila scarlatina! a facut si sora-mea cand eram mici, iar eu nu am facut si parca tin eu minte ca i-a facut tratament cu antibiotice injectabile (penicilina ceva ca erau f dureroase), daca mai retin eu... sper sa nu vb prostii.
eu am avut un weekend suuuuuper la busteni. atat drumul a fost ingrozitor pt ca ai mei amandoi au rau de masina si desi le-am infipt cate un metroclopramid pe gat inainte sa plecam tot au avut starea aia de rau, de ameteala si de greata. si nu am luat-o pe rucar-bran, ci pe gaiesti-targoviste-pocinogu si tot stari nasoale au avut. m-au marait la cap de nu mai stiam pe care sa tin in brate, pe care sa sterg de transpiratie, desi erau in maieuri doar. m-au calarit pe burta si pe picioare ca pe hotii de cai si m-au jelit de m-au albit ca vor acasa, ca nu mai vor la munte, sa ne intoarcem inapoi... cei drept am fost si cam inghesuiti in spate (2 adulti cu 4 copii, dintre care rares de aproape 5 ani, beki de 3 ani, o fetita de 4 si una de 2 ani), si cateodata fetitele prietenei mele mai mergeau cate una pe rand in fata la taica-sau.
deci exceptand drumul a fost suuuuuuuuper frumos. s-au jucat, au alergat in curte, s-au batut cu iarba, au facut intrecere la alergat, s-au catarat pe gard si poarta pana sus de tot, s-au dat pe topogan, nici nu stiu ce nu au facut!!!
iar ieri dupa-amiaza, dupa ce ne-am intors de la munte am fost in aceeasi formula la ziua fetitei unei prietene. acolo alta nebunie... picturi pe fata (rares s-a facut pirat, cu un ochi acoperit, cu mustata si o cicatrice pe un obraz, iar rebeca a vrut un pestisor pe un obraz si o floricica pe altul), karaoke la microfon dat la maxim (de intreceau adultii cu copiii), au alergat cu niste baloane de colo-colo, pe langa o fantana arteziana pana ce fetita de 4 ani cu care am fost la munte a cazut in ea si s-a facut fleasca, iar sora sarbatoritei a scapat un pantof in apa... am dansat si am ras cum nu cred ca m-am distrat niciodata. asa distractie mai zic si eu!!!
mai am o saptamana si intru in concediu. abia astept sa plec!

Mergi la inceput

fetelor cam slaba activitatea la forum in ultima perioada. a dat caldura peste voi si v-ati topit ca inghetata?!

Mergi la inceput

buna fetelor! dupa caldura de ieri de 27-30 grade a mers o ploicica de vara, nu?!
pe unde sunteti? pe unde umblati de nu mai scrie nimeni nimic? v-am dat absente pe toate sa stiti!
eu nu am chef de nimic, ma gandesc numai la concediu. abia astept sa plec!

Mergi la inceput

Neata.
Eu nici macar nu vorbesc despre chef. Macar tu ai concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Aici sunt..ce vreme de cacao.

Anca, va tin pumnii sa nu se imbolnaveasca Erica..veti merge voi in concediu, pana una alta bucura-te de casa cea noua, chiar daca nu arata inca, cum ti-ai dori.

Mirela, sa vezi ce zboara timpul si va luati si voi zborul spre tari mai civilizate.

Noi s-ar putea sa avem probleme cu concediul anul acesta..adica e posibil ca C. sa nu mai poata merge...si-am si platit si nici nu pot lua pe altcineva in locul lui pe acei bani. Sper totusi sa nu fie cazul, desi......

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

anca ce sa zic... te-as incuraja dar nu stiu cum. e nasol sa nu ai concediu, sa muncesti zi de zi fara oprire, si sa stii ca iti da 2-3 zile amarate o data pe an. nasol la patroni!
raluca sper sa nu fie probleme si sa ii dea concediu sotului tau in perioada aceea. ar fi pacat de banii dati si de clipele mult asteptate petrecute cu familia. va tin pumnii!!!
noi de zburat peste hotare nu vom zbura definitiv prea curand, ci doar pt o scurta vizita. inca nu mi-am convins sotul sa ne luam lumea in cap si sa plecam definitiv. doar eu am ganduri si neimpliniri din astea. el este muuuuuuuuuult mai relaxat decat mine la capitolul asta.

Mergi la inceput