Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 10
lorellay spune:
nici eu in week-end nu am facut nimic..decat margelit.Cu Codrin bolnavior nu am avut stare decat de margele si fumat...
Si nici azi nu sunt prea bine....
I-am dus analiza pentru coproparazitologic si mi-a dat sa fac si coprocultura...
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Ia ajutati un om bolnav cu capul: v-am zis ca tot am alergat: usi de interior? Aveti idee pe unde sunt mai ieftine si se si pricepe echipa care monteaza?, ca am auzit de unii de pe la john (la cinezu' se zice) ca desi au preturi bune monteaza de kk, montatul peste tot e cam 40-50/bucata si modele ce am vazut sunt cam aceleasi.
Sorana poze cu margelitul tau?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
eee Anka nu stiu cum e cu montatul..ca la noi le-a montat sotul..asa ca nu stiu eu de-astea...
Margelele si cristalele le am pe facebook...Sorana Bratu
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana nu te gasesc pe facebook. Incearca tu Ilie Anca.
Bine ca se pricepe sotul tau. Al meu e expert doar la batutul la cap.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
gata..trimis cerere de prietenie pe facebook
ank999 spune:
Sorana am bagat un oci repede si mi se par super.
mirela0521 spune:
sorana te-am adaugat si eu in lista. sunt frumoase bijuteriile. le comercializezi undeva? de unde cumperi toate margelele si incuietorile alea? mi se par bine realizate
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Neata fetele! Ce faceti?
Azi e ultima zi fara stres la serviciu si trebuie sa profit de ea
De maine am toti patronii pe cap.
Aseara am ajuns la 21.30 acasa, dupa drumuri, masuratori si calcule, iar azi sunt zombie. Sa nu mai spun ca Erica a alergat si a urlat de capul ei, si tot mai e unpic mucioasa.
mirela0521 spune:
anca asa este cand renovezi o casa. ai facut rost de banutii care iti trebuiesc? ai cumparat ceva pana acum sau doar ai fost in recunoastere?
pt erica cred ca este o placere sa se plimbe peste tot. eu am ales sa ii las pe pitici acasa cand am mers la astfel de magazine pt ca se plictiseau sa stea numai in carut si se antrenau la prostii, sa atinga ei totul cu mana, sa pe piteasca printre standuri etc.
fetele care cresteti pui?! puii astia albi se tin in loc cat mai restrans, nu se lasa sa alerge prin curte de voie? se tin in loc inchis cu lumina inclusiv noaptea? se mai dau ceva medicamente sau usturoi sau mai stiu eu ce alte "leacuri" babesti?
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Mirela pt Erica a fost un cosmar si pt mine la fel, da nu am avut cu cine sa o las.
Am cumparat gresia si faianta si am ramas fara bani, acum urmeaza sa fac rost de ceva, a si calorifer pt baie. Mai am o baie de serviciu foarte mica 1.8 mp, daca ramane ceva o fac si pe aia in regie proprie, daca nu, nu.
Despre pui habar nu am