Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ooooooo boy...ce aeriana sunt!

Felicitari cu ocazia onomasticii:
Getik!
Andreas-Georgian,pui de cryss_oana(alias Stoian Oana de pe FB)!

Becca,mai bine azi,un scaun semi-diareic,papa..e mai bine.mentin contact permanent cu pediatra!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

repede, repede si eu...da, a fost soacra la mine, m-a ajutat si azi iar m-a enervat dar nu o las eu pe ea sa-mi strice sarbatorile.. Maine plecam la Arges, abia astept, mi-e tare dor de fratele meu, abia astept sa-l vad. Flavius e plecat de dimineata cu tatal lui, l-a dus Pustache la taiat miel sunt asa de curioasa ce face el pe acolo acestea fiind spuse, eu din inima va doresc tuturor ce-si sarbataoresc azi ziua onomastica, sa fiti sanatosi si fericiti... iar pentru diseara, va doresc tuturor un PASTE FERICIT!!! Lumina domnului sa va calauzeasca viata!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

inca nu mi-am rezolvat problema la tastatura, de aceea scriu asa, sper sa intelegeti!!! Va pup!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

PASTE FERICIT TUTUROR!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
geta La multi ani
lady pupam Beccuta sa se faca bine de tot

VA DORESC UN PASTE FERICIT !!!

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

UN PASTE FERICIT TUTUROR

Fie ca lumina sa intre in casele si sufletele voastre si sa va aduca liniste si bucurie. Fiecare dimineata sa va aminteasca de lumina luata la noapte si fiecare zi sa inceapa cu un zambet si un sentiment de bine.

Va ca devin prea melancolica

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Getik!
La multi ani, Andreas Georgian!

Un Paste fericit tuturor!
Sarbatori senine si pline de lumina!

Mergi la inceput

Hristos/Cristos a Inviat!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Adevarat a inviat!

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput