Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}
Raspunsuri - Pagina 8

My_Lady0091 spune:
My_Lady0091 spune:

ooooooo boy...ce aeriana sunt!
ooooooo boy...ce aeriana sunt!
Felicitari cu ocazia onomasticii: Getik!
Getik!

Andreas-Georgian,pui de cryss_oana(alias Stoian Oana de pe FB)!
Andreas-Georgian,pui de cryss_oana(alias Stoian Oana de pe FB)!
Becca,mai bine azi,un scaun semi-diareic,papa..e mai bine.mentin contact permanent cu pediatra!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: | 
| " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca | 

vias spune:
vias spune:
 repede, repede si eu...da, a fost soacra la mine, m-a ajutat si azi iar m-a enervat  dar nu o las eu pe ea sa-mi strice sarbatorile..    Maine plecam la Arges, abia astept, mi-e tare dor de fratele meu, abia astept sa-l vad. Flavius e plecat de dimineata cu tatal lui, l-a dus Pustache la taiat miel
 dar nu o las eu pe ea sa-mi strice sarbatorile..    Maine plecam la Arges, abia astept, mi-e tare dor de fratele meu, abia astept sa-l vad. Flavius e plecat de dimineata cu tatal lui, l-a dus Pustache la taiat miel 
 sunt asa de curioasa ce face el pe acolo
 sunt asa de curioasa ce face el pe acolo 
 acestea fiind spuse, eu din inima va doresc
   acestea fiind spuse, eu din inima va doresc 

tuturor ce-si sarbataoresc azi ziua onomastica, sa fiti sanatosi si fericiti... iar pentru diseara, va doresc tuturor un
 tuturor ce-si sarbataoresc azi ziua onomastica, sa fiti sanatosi si fericiti... iar pentru diseara, va doresc tuturor un  PASTE FERICIT!!! Lumina domnului sa va calauzeasca viata!
PASTE FERICIT!!! Lumina domnului sa va calauzeasca viata!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." 

vias spune:
vias spune:
 inca nu mi-am rezolvat problema la tastatura, de aceea scriu asa, sper sa intelegeti!!!  Va pup!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." 

My_Lady0091 spune:
My_Lady0091 spune:
  PASTE FERICIT TUTUROR!
PASTE FERICIT TUTUROR!

| " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca | 

A_driana spune:
A_driana spune:
 'seara
geta La multi ani 

lady pupam Beccuta sa se faca bine de tot 

VA DORESC UN PASTE FERICIT !!!
 VA DORESC UN PASTE FERICIT !!!  

Adriana,   mamica pufarinului David

busymummy spune:
busymummy spune:

UN PASTE FERICIT TUTUROR 
Fie ca lumina sa intre in casele si sufletele voastre si sa va aduca liniste si bucurie. Fiecare dimineata sa va aminteasca de lumina luata la noapte si fiecare zi sa inceapa cu un zambet si un sentiment de bine.
Va  ca devin prea melancolica
 ca devin prea melancolica
 de Vlad -
 de Vlad -  11.11.2009 si Andi -
 11.11.2009 si Andi -  5 ani.
 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Laura B spune:
Laura B spune:

La multi ani, Getik! 
La multi ani, Andreas Georgian!
Un Paste fericit tuturor! 
Sarbatori senine si pline de lumina!

My_Lady0091 spune:
My_Lady0091 spune:
 Hristos/Cristos a Inviat!

Emma (14.03.2011)
 Emma (14.03.2011)