Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Busy, ce super ar fi sa reusiti sa eliminati diapersii!!!

Mai ca-mi vine sa ma mobilizez si eu poate reusesc sa o invat pe printesa mea cu olita recunosc ca imi lipseste in primul rand mie entuziasmul- ma ofilesc numai la gandul ca daca Sophia o semana cu sora-sa, noi vom fi cu siguranta cei mai lenesi la capitolul asta... Doamne ce m-am chinuit cu Diana! Pana la urma am descoperit ca ei ii place sa faca direct pe WC si nu la olita, si de atunci am putut trece la chilotei fara teama de "accidente".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mie mi-e teama sa incerc operatiune olita .....mai astept am incredere in Fla ca dintr-o data imi va spune ca vrea la olita

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
noi am avut o perioada in care facea pe olita, apoi n-a mai vrut sa faca...si de azi cred ca incepem iar...
o zi faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/211680/Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii.html" target="_blank">Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'neata
noi am avut o perioada in care facea pe olita, apoi n-a mai vrut sa faca...si de azi cred ca incepem iar...
o zi faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Neatza
Eu m-am gandit sa scapam de Pampers pentru ca noi facem oricum treaba mare doar la oala... am invatat sa zicem "kk" si "pepe" (a se citi pipi) si sa aruncam ce e in oala la wc... sa o spalam cu peria..... harnicutzi tare... asta nu inseamna ca vom reusi Cu Andi am reusit abia la gradi, dupa 2 ani

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele a venit la
eu fug in oras cu ary sa fac vaccinu ultima doza de la muscatura de caine

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/211680/Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii.html" target="_blank">Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii

A.M.R. in scadere

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

am venit de la medic...mi-au recomandat o internare la Bucuresti, la Parhon... Busy ce stii de spitalul asta? medici ceva???? mai buni pe interne...cateva recomandari poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Mie mi-a spus un medic pediatru ca in reusita copilului de a face la olita depinde in totalitate de perseverenta parintelui.Si cu cat copilul este pus mai devreme pe olita ( cica 8,9 luni,atunci se lucreaza f bine si usor cu ei )rezultatele vor fi pe masura.
Eu nu am pus in practica asta, am incercat dar nu m-am tinut,am facut pauza si nu a fost bine...cand am reluat nu a mai vrut sa mai stea deloc pe olita, acum am inceput iar, dar cam greu...o vom lua treptat, incet-incet, trebuie sa reusim
Camy - ai grija de tine

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Cami, pentru a-ti face o recomandare cat mai buna, te rog da-mi PM cu diagnosticul... pentru a intelege exact de ce medic ai nevoie. - sigur gasesc pe cineva

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput