Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Pishko, ce domnisoara frumoasa ai! Cand va fi botezul?

Allexa, super iesirea. Ce iarba verde... Dar ce mi-a placut cel mai mult: am vazut ca toti baietii tai, mari si mici, ti-au cules multe flori!
Pictura, zici? Suuuper! Sa ne arati si noua ce faci, te rog.
De mai multa vreme ma gandesc si eu ca mi-ar place sa invat despre pictura pe sticla; am inceput deja sa adun informatii, dar merge cam incet ca trebuie sa-mi treaca "furia cititului" mai intai.

Camy, imi pare rau ca ai probleme de sanatate. Dar cu siguranta ca vei primi tratament si te vei pune rapid pe picioare! Medicul nu ti-a dat nimic oana acum? Tu tii vreun regim, ceva?

Bussy, dar de ce nu-i pui tu baiatului un cort mic in camera? Asa ii pusesem Dianei, si il iubea la nebunie: in el se juca, in el dormea!

Lady, cum se mai simte Becca? Am retinut eu corect, mai urmeaza o serie de analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Allexa..chiar cineva azi i-a spus puiului meu "dl Goe" ...am mers la o intalnire cu el...nu stiu despre ce s-a discutat, dar stiu ca Fla a spart tot ce a prins, a distrus si a rupt tot

ma simt f rau, asa ca merg la
noapte buna

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

A_driana, si Rares s-a intarcat singur la un an si 10 saptamani. Bineinteles ca nici alt lapte nu ii mai trebuie. Mai bea cate putin, ocazional.
Eu nu imi fac probleme din cauza asta.

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Camy, te asteptam cu vesti bune ! ... nu cumva e "cu ochi" starea ta de sanatate cu probleme ?
Speram sa vii cu vesti bune de la analize si cu tratament corespunzator.

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

offfffff....sper sa iti revii Camy...iar cat despre Flavius..e un copil normal..lasa-l sa se cunoasca...sa exploreze,va trece si faza asta!

ady...Rebecca de la un an pana acum o saptamana nu manca decat lapte cu ceva amestecat..simplu nu depasea 50 ml...acum suntem iar pe lp si bea cam cate 210 ml dimi si 210 ml seara.si mie imipica greu cand o vedeam ca nu vrea sa bea laptic.nu te impacienta..e doar o perioada...se mai satura si copilul de un aliment...e om...cu gusturi de acum

si...sa nu uit..Camy...ne esti cam datoare vanduta cu ceva poze noi

lauriciu,da...ii voi repeta coprocultura!coparazitologicul..si mai vad!

gata..fug la somn..abia ce am reusit sa fac o baie

nb!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu, nu e cu ochi e grav!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Camy
Speram sa ne spui cat de curand vesti bune !

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Adriana Andi de la un an si pana la 2 ani jumatate nu a mai baut nici un fel de lapte! Insa pediatra mi-a zis ca daca papa un pahar de iaurt zilnic, si ocazional unt, branza si alte lactate, sa las copilu' ca isi ia suficient din astea.
Vlady bea si acum laptele numai la cineva in brate - azi dimi a fost Andi la rand.

Vroiam sa va mai zis una-alta... dar nu mai stiu ce

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Lauriciu - problema nu e cortul, desi nu prea am loc... mi-as face... dar el vrea afara pe iarba... ieri a iesit la plimbare in ploaie, ca nu a fost chip sa-l tina in casa... pot sa-i pun si 10 corturi ca tot afara vrea

Acum sunt stresata cu ziua lui Andi... toti prietenii lui sunt plecati, nu o sa fie in Bucuresti decat o fetita care o sa aiba mana in ghips si nu se va putea juca. In plus, nu stiu daca sa i-o fac acasa sau la iarba verde... Si nu stiu daca sa-i iau cadou pian digital sau nu

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

nu, nu e cu ochi e grav!

Cami - suntem langa tine... spune-ne daca te putem ajuta in vreun fel...

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput