Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu ma uimeste,ai fizionomie de artist...spor si sa ne chemi la galeria de arta!eu-una vin negresit!

am vazut poze cu Bobo si tati la un delphinariu,parca.Bobo e mareeee..zici ca are trei ani!

am vazut poze cu alexxa,juniorii si tati

am vazut poze cu Matei,Lorelix si tati!

am vazut poze cu Georgian al Cryss-oanei..si tati!

pozeeeee...cu Rody_ms(apropo...de ce nu e in lista..am omis-o???)

am vazut poze cu miha_mora si familia(ieri au aniversat 7 ani de casnicie), am vazut poze cu dana_n si familia+pisica

...poze cu pinky de dankutza,si am mai vazut si multe altele...cu fulgusori in diverse ipostaze.....sunt ASA MARI toti!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Busy,

Camy, avem aici mesajul tau

A.M.R. in scadere

da, dar sincer, habar nu am cum am reusit

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

ca sa poti scrie in blog,trebuie sa ai si tu uncont si un blog al tau!

asa,tu si eu prima oara cand am scris,ne-am logat cu ajutorul lui "bucataria lui mami",blog deschis de laura_b pentru a posta retete pt copii

eu acum am blog..cu si despre..Rebecca

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

e clar...imi prind rau de tot urechile in bloguri

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

e clar...imi prind rau de tot urechile in bloguri

stai linistita...pe mine nevoia m-a invatat sa mai deslusesc cate ceva...a fost o vreme cand eram si eu paralela ca "zapping-ul" pe net si domeniul IT..in general...acum,datorita muncii,le mai dibui...dar tot din randul amatorilor jalnici sunt

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ici sunt, n-am dezertat
mummy cred ca te-ai speriat cand a cazut micutul, bine ca ii bine si nu a patit nimic grav
magda pupam un Rares mergaret si incalzim agitatele
alexa ma bucur ca v-ati simtit bine la iarba verde
am vazut pozele, ai doi copii superbi
spor la pictat....sa ne arati operele...
alina sanatate multa tie si la Adeluta
de Paste am mancat de toate, din cele ,grele' am mancat putin...dar ma simt fff bine
camy nu stiu ce sa-ti spun despre ,educat' copii....noi nu avem pb din astea...David asculta daca ii spun nu-i voie, face ce-i spun, el ii tare cumintel...deocamdata ...
multa sanatate iti doresc

in excursie a fost f bine ziua, noaptea a fost cumplit....David nefiind obisnuit sa doarma cu noi, de cate ori vroia sa se intoarca si nu putea de noi incepea sa planga, greu a trecut noaptea...
in rest a fost un copil exemplar, a mancat de a rupt, s-a jucat cu toata lumea, era fascinat de tot ce misca, ii un dulce si-un cuminte

daaaar sunt si putin suparata ...David nu vrea sa bea lapte, nu-i place...nu i-a placut nici lp, nici acuma de capra...nu vrea sa-l bea si pace...de 3 seri de culca fara lapte...dimineata cumva cu greu, ii dam in mana tot felul de prostii de prin casa si asa reusim sa-i dam un bibe, si probabil ca atunci ii este foame, dar si asa fff greu reusim....nu mai stim ce sa facem....i-am pus si cereale si gris sa fie mai gros putin, si miere....nimic nu merge....tare ma deprima....
iaurt sau branza mananca f bine, n-are treaba....dar lapte nu
ii prea micut sa nu mai bea lapte
nu v-ati confruntat niciuna cu asa ceva sa-mi dati niste idei?....ca noi le-am epuizat pe toate si fara rezultat
de mancat mananca ffff mult, ii place mancarea de numa, mananca la o masa o portie de adult...dar nu putem fi cu toate nu?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Multumesc fetelorA_driana - intr-adevar a fost f fain la iarba verde, copiilor le-a placut tare.Razvan mi-a spus : " mami , stii de ce se spune ca venim la iarba verde ? Ca aici este foarte multa iarba verde!!!
My Lady - multumesc tare mult, dar intre mine si un artist este diferenta mareee, dar tu esti o scumpa si o draguta
Camy- nici eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, dar cu siguranta trebuie sa ai grija sa nu devina un dl Goe.Astia mici sunt niste smecheri si jumatate, este clar ca ti-a prins firul , stie ca cedezi daca el face scene( probabil ) eu zic ca tu trebuie sa te schimbi putin si in momentul cand i-ai interzis ceva sa nu-ti schimbi repede parerea, ca apoi el te joaca pe degete.
De lucrat am inceput eu sa am , cu Razvan, dar el este mai mare si la el altfel se pune problema, dar de noi depinde totul,sa fim fermi si hotariti in ceea ce cerem , sa nu ne schimbam parerea si in primul rand sa dam noi exemple...dar cum am spus cazurile sunt diferite.Eu mi-am cumparat cartea cu Supernani

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Salutare fetelor
Am fost si eu la preot si mi-a citit molifta de 40 de zile, mi s-a luat si mie o piatra de pe suflet ca mi-era totusi nu stiu cum sa renunt la ea... am stabilit si botezul si uite-asa trece timpul si cresc picii mari... si am pus si 2 poze cu papusa mea cand a aratat-o preotul la Doamne Doamne...
Pupici

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

pishko fff draguta papusa....si mama mama ce eleganta era

am si eu cartea Supernany, daca o vrea careva pe mail sa-mi spuneti...

vai fetelor, imediat incepe cosmarul ,laptele' ...numa cand ma gandesc mi se zbarleste parul...parca vad cum se culca nemancat iar
sunt cam in butoi, asa ca scuzati-ma

Mergi la inceput

revin sa spun ca-s fericita ...dupa ce ne-am chinuit 15 minute si eu si sotul sa animam copilul cu tot felul de prostii de prin casa, pe care trebuie sa i le dam in mana, am reusit sa-l fac sa bea un bibe de caprita...
bineinteles, el si acuma bea ca un bebe, la careva in brate si noi ii tinem sticla....dar sincer, fac orice numai sa bea....
altceva ce pot sa fac? aveti vreo idee? toti copilasii vostri sunt fani laptic? numa al meu ii ciudatel?
oricum, dintre toti copii cunoscuti si ,auziti' al meu ii singurul care n-a mai vrut sa suga....si s-a intarcat singur...o avea el ceva impotriva laptelui ...
o seara faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

A_driana, spui ca David nu bea bine nici laptele de vaca, cum nu l-a baut nici pe cel praf. Voi laptele de vaca l-ati incercat? O sugestie ar fi ca daca pana acum i-ai dat lapte cald sa incerci sa-I oferi lapte rece (de la frigider), sau invers.

Sophia bea cate 4-5 biberoane de 250 ml de lapte pe zi, uneori mai completeaza si cu apa. Slava Domnului ca de la o vreme a inceput sa doarma mai bine noptile. Se mai trezeste numai maxim de doua ori pentru laptic, plange mult mai rar cand se foieste. Ne mai laudam si cu al 7-lea dintisor

Ca tot s-a deschis discutia despre cumintenie, as zice ca Sophia e mai de inteles decat era Diana la varsta asta. Spre deosebire de sora mai mare, se mai intampla sa si asculte de “nu e voie”, “pune la loc”, dar de multe ori experimenteaza si ea: tranteste obiectele de podea ca apoi sa se vaite “ai-ai-aaaaiii”, zdrobeste si arunca mancarea din scaunel, incearca sa scoata laptele/apa din canita cu cioc bocanind cu ea de obiectele aflate la indemana, si alte trebsoare de copil mic. Metoda cea mai buna ca sa ii opresc elanul e sa ii abat atentia de la ce face. La varsta asta functioneaza fara gres.

Inteleg ca sunt multe poze noi de vazut... o iau acus catinel inapoi pe firul subiectului.

Mergi la inceput