Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mi-am cantarit fetita azi:) are 4 kg....s-a nascut cu 3090, am plecat din spital cu 3000 gr si maine face 3 sapt si are 4 kg...o fi bine? o fi mult? acu nu stiu cat de exact am cantarit=o eu pt ca am folosit metoda...eu pe cantar..dupa care cu ea in brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna seara si de la noi!

Am ajuns ieri acasa dar asa cum stiti si voi este tare greu la inceput...Nu am citit nimic din urma...dar vreau macar in seara asta sa pot atasa cateva poze cu cea mai frumos lucru care mi s-a intamplat:baietelul meu.

Ca si experienta ii dau medicului nota 20 plus si as naste cu el oricand si cand este in baston si iesit din breasla..m-am simtit foarte ok,nu am avut decat dureri usoare in ora imediat urmatoare dupa operatie,calmante nu am facut decat in ziua aia...A fost mai greu ca l-a adus pe bebe imediat lg mine si l-a lasat acolo..dar in noaptea aia a stat sotul cu mine ca eu nu ma puteam da jos..

A doua zi la ora 06 eram in picioare sa-mi iau minunea in brate..si de atunci am stat asa farta calmante,fara dureri..uterul s-a retras foarte ok..ce sa mai..consider ca m-a ajutat Dumnezeu si totul a mers minunat...

Am intampinat greutati cu alaptatul..stateam cu bebe la san si nu venea laptele,dar dupa 2 zile a venit si a fost cu rafale..deja in prima zi sa nu fac furia laptelui m-am muls (apropo traiasca pompa de la Avent ca altfel acum aveam mastita...si va multumesc voua ca ne-ati sfatuit sa o cumparam).Si acum ma mulg pt ca am mai mult decat vrea bebe..scot cam 200 ml in plus pe zi..Ma mult noaptea odata si ziua odata de doua ori..Nu stiu daca este normal,dar daca stau asa nu mai pot..curg pe mine,dor sunt tari..

Am atatea sa va intreb,dar nu stiu cand voi reusi:
1) tb sa mult sanul dupa ce am pus copilul sau mai bine inainte???
2) laptele il pot congela in recipiente VIA?
3) ce tb sa mananc in perioada asta (ca eu am mancat mai mult iaurt,carne fripta si fiarta,ficatei la gratar,branza...)
4) nu am cantar de bebe si nu stiu daca ia in greutate si are momente cand sta la san 10 minute si adoarme..si apoi se trezeste in juma de ora si vrea iar..Oare nu este bun laptele??Nu ii ajunge??Nu ii dau eu sa suga ca lumea??

Cam atat..merg sa pun poze

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Da poti congela laptele, nu il arunca ca poate nu mai poti sa produci asa mult mai incolo.
Eu il congelez in pungi speciale cumparate. Nu stiu daca se gasesc in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu mai am parola de pe picassa..
Daca mi-o puteti trimite...sa pot atasa poze

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

lalely,

recipientele astea le foloseam eu la andreea: http://www.all4baby.ro/produse/1949-recipiente-de-stocare-via-avent-scf61210.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou AICI!!!

Mergi la inceput