Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
deea ma bucur ca ai iesit si te-ai mai animat putin. trebuie sa fi tare, mamico, lasa starea aia nasoala deoparte, ai doua printesici frumoase. vezi, a papat si bebelina bine

macar sa-i priasca lapticul acesta.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 wau Felicitari Ioanna!!! BB REbeca te-ai grabit ai vrut sa ciocnesti oua rosii cu mami si tati!!!! mai, Nilufera am si ras cand am vazut ca Ioanna nu s-a tinut de cuvant te-a lasat singura hai ca poate vine si bb tau pana la Paste ![]() iar am uitat ce am citit A, Andreea , noi vom merge la mare cu bebelina..cred ca pe la1 iulie sa nu fie canicula prea mare anul trecut am fost la mare cu finii care au o bebitza nascuta pe 17martie si chiar s-a comportat destul de bine..ba pot spune ff bine iesea mama cu bebica la 6 pe plaja ..faceau ture si papau lapticul..la 8 ne intalneam la restaurant si papam cu totii..apoi pe plaja cu fetele mari si bb sun umbrela sau la adapostul carutului pana pe la 11..de la 11-13 la piscina ...si erau niste tuiia care tineau umbra ...apoi nani pana la 17 si iar ture de plaja si de statiune am ales jupiterul pt a fi mai putin aglomerat..iar hotelul a fost ok ...aveau si loc de joaca pt fetele mari..organizau pereceri si spectacole..chiar a fost super..si cu bb deloc stresant...mai ales cat nu sunt diversificati e ff usor in concediu ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
deea, la ce hotel ai fost in jupiter ? m-ar interesa si pe mine ca e o statiune linistita dar sa fiu sigura ca sunt conditiile ok
andreea, e chiar indicat sa mergi la mare cu bebe - pt aerosoli

alina.n spune:
cami eu merg la mama de paste si gateste ea drob de pasare, ciorba de curcan si curcan la cuptor,oua rosii ,cioco de casa- pasca,cozonac cumparam
ailed_dota spune:
Deea , bravo!
si noi mergem la mare tot asa la inceputul lui iulie sfarsitul lui iunie candva..., dar o sa mergem aici ...ca au si paduri de pini langa plaja...![]()
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
fetele care alaptati, voi mancati rosii crude?
Si daca da cu ce repercusiuni
?
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
Stefana spune:
| citat din mesajul lui millie Alina nu stiu ce o fi,ai dau deja infacol ca parca o supara burtica dar la noi mai e o problema bebe suge f.putin la san si adoarme. Nu reusesc nici cum sa o tin treaza sa pape mai mult ca apoi sa doarma mai bine. mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 38+ s Andrada Bianca AMR 1 ZI |
Millie, bine ati venit acasa! La fel, ca mancatul, m-am impacientat si eu la inceput, insa bebe a luat f bine in greutate si a inceput sa manance mai mult. Acum suge si 10 min, si 30, depinde cum are chef. Si e bine. Stai linistita.

Stef
de
Tudor Stefan (24.03.2011)It's nice to be important, but it's more important to be nice.
mandreeac spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
andreea de unde il vei comanda? eu vreau un tort pt 10-12pers ca nu suntem multi deci 2-3kg insa majoritatea le vad ca tre sa aiba peste 5kg. noi suntem bine, papam,crestem,gangurim mult cu mami si tati ![]() miki merci pt raspuns ![]() mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
De la Cofetaria Altfel, da un search pe google. Eu de acolo am comandat si la starea civila si la nunta si tortul se numeste tort altfel cu fructe de padure. As manca in continuu, e delicios.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui Deea99 wau Felicitari Ioanna!!! BB REbeca te-ai grabit ai vrut sa ciocnesti oua rosii cu mami si tati!!!! mai, Nilufera am si ras cand am vazut ca Ioanna nu s-a tinut de cuvant te-a lasat singura hai ca poate vine si bb tau pana la Paste ![]() iar am uitat ce am citit A, Andreea , noi vom merge la mare cu bebelina..cred ca pe la1 iulie sa nu fie canicula prea mare anul trecut am fost la mare cu finii care au o bebitza nascuta pe 17martie si chiar s-a comportat destul de bine..ba pot spune ff bine iesea mama cu bebica la 6 pe plaja ..faceau ture si papau lapticul..la 8 ne intalneam la restaurant si papam cu totii..apoi pe plaja cu fetele mari si bb sun umbrela sau la adapostul carutului pana pe la 11..de la 11-13 la piscina ...si erau niste tuiia care tineau umbra ...apoi nani pana la 17 si iar ture de plaja si de statiune am ales jupiterul pt a fi mai putin aglomerat..iar hotelul a fost ok ...aveau si loc de joaca pt fetele mari..organizau pereceri si spectacole..chiar a fost super..si cu bb deloc stresant...mai ales cat nu sunt diversificati e ff usor in concediu ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
O sa vb cu sotul si fie mergem la mare , fie la munte, sa vedem atunci cum va fi.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota fetele care alaptati, voi mancati rosii crude? Si daca da cu ce repercusiuni ?mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Eu am mancat rosii si nu am observat nimic la bebe.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Millie bine ati venit acasa. Ce scumpete ai tu acolo!
Deea chiar spune-ne si noua la ce hotel ati fost, macar un week-end as merge la mare sincer, mi-e dor de mare, soare , nisip rau de tot

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

38+ s Andrada Bianca
AMR 1 ZI
Alex (1.02.2011)