Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

fetele. va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine. desi am fost ptr prea putin timp impreuna , imi veti ramane extrem de dragi, a fost prima odisee din viata mea !
senzatiile au fost fantastice si nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea sa se intimple asa ceva .am invatat f multe din experienta asta.
cu siguranta la urmatoarea sarcina voi fi mult mai incisiva si nu voi mai lasa totul in voia naturii.
arleza - nu stiam de Acatistul Sf Nectarie datator de prunci .multumesc mult.
miere- da asa am sa fac , o sa rog sa imi trimita utrogestan din romania desi am auzit ca mai nou nu se mai pot trimite pachete decit cel mult in plic..un gramaj f mic.
arleza ,miere, abramburika , walkiria , felicity , baby r 7 , albertje , bianca 77 , corina s, everything, ioana iasi, dianalaura, mihaela75, moniqq si restul fetelor , cu drag

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Normanel, imi pare tare rau ce ti s-a intamplat, te inteleg perfect pentru ca asa am patit si eu la prima sarcina, inainte sa am fetele. Data viitoare va fi mai bine cu siguranta, curaj si asteptam vesti.
Colete in SUA se pot trimite si prin firmele de transport, nu numai prin posta si USPS, exista Atlas si Best Trans. Oricum utrogestanul se poate pune intr-un plic.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Normanel de aseara tot ma gandesc ce sa iti scriu sa te incurajez si nici acum nu am gandurile in ordine..., sunt alaturi de tine si chiar daca ai pierdut sarcina vei face mereu parte din aceasta odisee, te asteptam cu drag sa intri din cand in cand si sa te spui cum te simti, ce mai faci..........orice iti trece prin cap si vrei sa impartasesti cu noi........
ti-am zis ca am trecut si eu prin asta si nu odata dn pacate si de fiecare data am invatat cate ceva, pana la urma uite ca am reusit sa o am pe Bianca, sanatoasa si acum pe 2 si sper sa fie bine pana la final in noiembrie.
te imbratisez cu drag si te si stiu prin ce treci........., dar astept sa iti revii


Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am revenit si cu restul mesajului..din respect pentru normanel am hotarat sa impart mesajul in doua......
Bun venit noilor de la odisee si va urez sa aveti parte numai de vesti bune!!!!!!!!
noi azi ne-am simtit foarte bine si majoritatea zilei am fost plecati de acasa, de aceea nici nu am intrat pe forum......am fost in vizita.....
maine merg sa imi fac primele analize pentru bebe...inauguram lista lunga de analize.........si pana de Paste o sa iasa deja analizele ca sunt rapizi......, abia astept sa vin cu vesti...
felicitarii tuturar mamicilor care si-au vazut puiutii
Lia abia astept sa vii cu vesti noi de la echo urmatoare...poate vor fii doi totusi!!!!!!!!!!
va pe toate fara exceptie!!!!!!!!

si desi tarziu va urez si eu din tot sufletul:

La multi ani si din partea noastra de Florii tuturor care au nume de flori!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

draga Normanel, pana acum am omis sa mi exprim regretele...speram sa fie totul doar o sperietura...probabil ca, chiar si acete mesaje ale noastre iti fac rau...nu mi permit sa te sfatuiesc...iti trimit totusi un joc de cuvinte la care vei putea medita.
Secretul fericirii e de a accepta ce nu poate fi schimbat si de a lupta pentru orice poate suferi o schimbare. Totodata intelepciunea de a le diferentia pe aceste doua, vine de la Adevaratul Dumnezeu...Te pup. Sa auzim de bine!

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Buna, fetele!
CRed ca ma alatur si eu. Va citesc de cand ati deschis aceasta odisee, speram sa ma alatur chiar de atunci, dar nu a fost sa fie (cred ca a fost un avort menstrual). Dar iacata-ma-s cu doua teste pozitive (vineri si azi)!
Inca nu am ajuns la dr, probabil dupa Paste, sa vedem cum e aici...

Datele mele:
UM 15. o3. 2011
DPN 20.12.2011

Mami de Demi (24.04.2007) si gravi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

CarlaV si Babeta bine ati venit!

Normanel te pup si iti doresc numai bine, sunt sigura ca vei avea o sarcina perfecta data viitoare!


Fetelor eu nu am mai scris, ma simt extraordinar de rau, mi-e greata in continuu, vomit de nspe mii de ori pe zi, cu Aidan nu mi s-a intamplat asa ceva, am avut greturi dar nu in halul asta. Ma doare stomacul de foame, dar in acelasi timp cand ma gandesc la mancare imi vine sa vomit. Ma consolez ca poate o sa treaca in 2-3 saptamani. Am cancelat toate planurile pt Paste, voiam sa mergem in Miami, dar nu cred ca rezist la o calatorie de 5-6 ore cu masina pe autostrada, nici macar nu poate opri masina cand este nevoie:))



www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Buna, mireamara!
Asa am fost si eu in prima sarcina, raul a inceput dupa 7 sapt, cam in sapt 8 si a durat pana pe la 14 saptamani. Vomitam si daca mancam si daca nu mancam... si diminaeata si la pranz si seara, numai ideea de mancare imi facea rau. am slabit destul in primele 4 luni#537; burtica crestea si kg scadeau! Dar a trecut pana la urma... Curaj si mai ales bafta cu serviciul!


5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Miereamara imi poti spune, aici cand trebuie mers la dr? Imediat ca sa-ti dea trimitere la analize sau cand iti face si ecografie?
Am inteles, din discutiile anterioare, ca americanii sunt "zgarciti" cu ecografiile in sarcina? Eu abia am trecut de 5 spat, pana dupa Paste as avea 6 si cateva zile; ma gandeam sa sun pentru o programare atunci, doar-doar va face si ecografie sa vedem cum pulseaza ghemotocul (avand in vedere ca dr e roman, poate e mai intelegator cu eco...)
Va doresc o saptamana frumoasa, cu multe vesti bune!



5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daca doctorul e roman poate ai noroc

La prima sarcina mi-au programat prima intrevedere cu medicul pe la 10 saptamani si prima ecografie la 12 saptamani cand am facut si un test pt Down syndrome. Apoi urmatoarea eco a fost pe la 18 saptamani si mi-au mai facut una inainte de nastere ca sa estimeze greutatea copilului. Deci trei. Tot la 18 saptamani mai este un test pt sindromul down si altele (optional). Daca vrei amnio se face in jur de 17 saptamani. Pe la 26 de saptamani ai un test pt depistarea diabetului gestational si la 36 testul pt strep B. O sa vezi ca sunt foarte relaxati:))) enervant de relaxanti...la inceput te duci o data pe luna, apoi intre sapt 28-32 parca te duci din doua in doua saptamani si la sfarsit te cheama saptamanal. La fiecare vizita asculta inima bebelului si cam atat, aaa...mai faci pipi intr-un paharel si fac analize de fiecare data pt infectii urinare sau proteine in urina.

Daca este o sarcina cu probleme (doamne fereste) atunci te urmaresc mai atent, faci ecografii mai dese, eventual te urmareste un specialist in high risk pregnancy.

Acum am avut o intrevedere cu moasa pe la 6 saptamani (doar mi-a luat istoricul medical si m-a trimis la analize de sange) si urmatoare programare cu medicul este la 10 saptamani. Dar intre timp am avut niste dureri in partea stanga si asa m-am ales cu o ecografie pe la 7 saptamani. Poti spune si tu ca ai avut spotting si ceva crampe si poate iti fac o eco, dar trebe sa fii convingatoare pt ca sunt tare zgarciti:)) sper ca ai asigurare de sanatate buna pt ca altfel te vor usca de bani.

Cam asa e aici, dar depinde mult de spital, de medic,...unii medici vin la nastere, altii nu. La spitalul unde am nascut eu nu aveau voie sa vina, doar daca aveai noroc sa fie de garda sau cezariana programata, in rest nasti cu cine este de garda. Nu sta doctorul cu tine in timpul travaliului, sta o moasa, doctorul vine doar dc e ceva nasol si uneori nici la expulzie nu vine daca totul e ok si nu sunt probleme.

Daca mai ai intrebari, cu cea mai mare placere.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 8+

Mergi la inceput