Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

nu stiam ca au si la c&a haine de gravi ia sa ma duc si pe acolo..eu vroiam sa ma duc pana la h&m sa imi iau ceva pantaloni mai larguti...ca nu stiu daca se merita neaparat investitia acum in pantaloni de gravi ca trb sa vina caldura odata nu? plus ca ma bate gandu si pe mine sa imi mai iau 1-2 rochite de vara plus niste tricouri,camasute etc.
stiu ca si zara are haine pt gravide.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu nu stiam ca zara are haine pentru gravide :).

mi-am luat pantalonii pentru ca stiu ca o sa ii folosesc des fiind practici si avand in vedere ca vara se lasa asteptata. oricum, eu nu prea am voie sa fac efort asa ca nu prea am cum sa fac cumparaturi.

edit: tot din cartea mea pentru gravide, spicuiesc. intreba cineva daca bebele este afectat din cauza racelii mamei.

Raceala comuna.Majoritatea gravidelorsufera o raceala teribila cel putin odata in cursul celor 9 luni de sarcina.din fericire, nici chiar o raceala grava nu-i va afecta fatului dvs rau, desi v-ati putea simti groaznic, incomod si nerabdatoare sa va vindecati.

...Asigurati-va ca mancati niste fructe citrice sau suc (de portocale, mandarine, sau grapefruit) precum si alte fructe si legume bogate in vitamina C in fiecare zi dar nu luati alte suplimente de vitamina C9 in afara de acelea continute in suplimentul dvs. de vitamine prenatale) fara aprobarea medicului.

atunci cand stati intinsa sau dormiti, folositi niste perne pentru a va tine capul ridicat. Astfel va va fi mai usor sa respirati printr-un nas infundat.

daca va doare sau ustura gatul, sau daca tusiti, faceti gargara cu apa sarata (1/4 lingurita de sare la 200 ml apa) la temperatura ceaiului fierbinte, dar nu clocotit.

din pacate racelile tind sa dureze mai mult in timpul sarcinii, posibil datorita faptului ca sistemul imunitar isi incetineste putin activitatea pentru a proteja bebelusul de rejectia imunologica.

daca raceala este suficient de severa pentru a interfera cu somuni sau alimentatia dvs., daca tusiti si expectorati sputa galbena verzuie, daca aveti tuse cu dureri in piept, daca aveti dureri intense sinusale, sau daca simptomele dureaza mai mult de o saptamana, sunati-va medicul. nPoate veti avea nevoie de medicamente, cu reteta, pentru siguranta dvs. si a copilului.

sper sa va fie de folos.

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoareDavid spune:

Buna burtici!!!
Dimineata am avut surpriza sa descopar cele 2 liniute roz Avem deja un baiat de aproape 3 ani, David, care asteapta nerabdator o surioara!!
Ma bucur sa fiu in grupul vostru si sper sa avem parte doar de vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoareDavid spune:

O sa incerc sa scriu repede 10 mesaje, sa scap de moderatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

pentru dureri in gat eu tai o lamaie in feliute subtiri, apoi torn miere peste feliute si pap compozitia aceasta cu lingurita, este delicios, are si multa vit. C si garantat va amelioreaza durerea de gat

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Eu am vazut doua rochite dragute pe site-ul celor de la CLEMANSE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Eu am vazut doua rochite dragute pe site-ul celor de la CLEMANSE.

poti sa dai si site-ul?

multumesc,

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

sorina - bine ai venit, sarcina usoara!!

Asa cum ai banuit, tre' sa scrii repede primele mesaje ca sa treci de perioada de moderatie.
Lasa datele tale (UM si DPN) daca vrei sa fii trecuta pe lista.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Nu stiu daca am voie, sa nu fac reclama... Dati cautare pe Google "clemansa" si o sa returneze site-ul.

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

fetelor am venit si eu acum de la eco...suntem mari avem 3,62cm , 170batai pe minut de inimioara si tot ce ne mai trebuie...manute,picioruse,urechiuse...

ralu eu am acum 10sapt si 4 zile si azi tutu nu mi-a zis nimik despre eco morfofetala.tu unde o faci ??? la iosup???

10+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput