Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

ADEVARAT A INVIAT!

Abia acum ma bag si eu la nani, am avut invitati si am spalat toate vasele. Noroc ca Thea s-a culcat numai de vreo ora si ma va lasa si pe mine sa dorm mai trziu dimineata.
Alina, nu am mai facut pasca ptc a dat sotul comanda de 2 pasti si 2 cozonaci. O sa fac pt Inaltare.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

ADEVARAT A INVIAT!
Pe mine ma interesa cum o faci.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

roli ADEVARAT A INVIAT!
Cred ca ce haiosi erau cum isi cautau cadourile.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasluiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat !!!

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Adevarat a inviat!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Christos a inviat!

Dragele mele

Sper ca ati avut parte de Sarbatori imbelsugate alaturi de cei dragi!

Nu ma certati, stiu ca nu am mai dat de foarte mult timp un semn de viata. Suntem bine, Clara creste si e o mica furie , noi muncim cu spor.

Am nevoie de un sfat de la voi. Clara s-a decis sa treaca la olita/WC si dar in stilul clasic extremist. Adica nu mai vrea sa faca de nici o culoare in pampers, doar noaptea cand doarme adanc mai scapa ceva. Dimineata se trezeste si cere la baie si apoi se baga la loc in pat si doarme. In natura nu s-a lasat convinsa sa faca si de aici dilema mea: voi cum va descurcati in oras, cand sunteti plecati (cu masina in special)?
Am fost plecati acum de Pasti si am mers destul de mult cu masina. A tinut pana am dat de un WC desi i-am spus ca e OK daca face in pampers. La tufa iar n-a vrut sa faca. Ma gandesc la concediu (vom merge in Austria ~1000 km) si la plimbarile pe afara unde am tufe si nu WC . Voi cum va descurcati?

Pupici si multumesc de orice sfat/idee

Moni

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Christos a inviat!

Am nevoie de un sfat de la voi. Clara s-a decis sa treaca la olita/WC si dar in stilul clasic extremist. Adica nu mai vrea sa faca de nici o culoare in pampers, doar noaptea cand doarme adanc mai scapa ceva. Dimineata se trezeste si cere la baie si apoi se baga la loc in pat si doarme. In natura nu s-a lasat convinsa sa faca si de aici dilema mea: voi cum va descurcati in oras, cand sunteti plecati (cu masina in special)?
Am fost plecati acum de Pasti si am mers destul de mult cu masina. A tinut pana am dat de un WC desi i-am spus ca e OK daca face in pampers. La tufa iar n-a vrut sa faca. Ma gandesc la concediu (vom merge in Austria ~1000 km) si la plimbarile pe afara unde am tufe si nu WC . Voi cum va descurcati?

Moni

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Adevarat a-nviat!

La noi din contra, doar 'in natura' prefera; zice ca la WC 'pute' - adevaru-i ca s-a-nimerit asta-iarna la un restaurant, la munte, s-avem niste experiente nasol mirositoare.

Cu masina - tot de asta iarna iti spun - a facut la plecare si cand am ajuns, la un drum de 2h.; in vara asta, vom opri masina la marginea drumului tot asa, la 2h. N-o las sa tina mai mult.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Christos a inviat!

Dragele mele

Sper ca ati avut parte de Sarbatori imbelsugate alaturi de cei dragi!

Nu ma certati, stiu ca nu am mai dat de foarte mult timp un semn de viata. Suntem bine, Clara creste si e o mica furie , noi muncim cu spor.

Moni

Si daca luati o olita cu voi? Opriti masina, Clara rezolva treaba, se goleste si dezinfecteaza, inapoi in saculet olita si la drum... asa as face eu. Noi ca baieti problema asta nu o avem: pt in natura i-am tot spus ca o sa creasca toate alea mari daca le uda el si le uda!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adevarat a Inviat!
Sper ca ati avut un Paste minunat alaturi de cei dragi!

Monica exista www.bebeshopp.ro/produse/products-page/sanatate-si-ingrijire/olita-pentru-calatorii/" target="_blank">olite pt calatorii cu pungute de unica folosinta, noi folosim natura la drum lung.

Mergi la inceput

Wow, de trei zile nu a mai dat nimeni nici un semn? Eu sunt prinsa cu serviciul, tata mai e la noi pana duminica si ii face cu sotul o casuta gazei in livada. Pana ieri a fost secret proiectul cand insa nu am mai rezistat si ne-am dus sa vedem. Noroc cu noi ca entuziasmul nostru le-a mai dat viteza......doar ploaia ne-a trimis la 19 acasa.
LA noi vin zile friguroase incepand din week end cica chiar -C. Si eram asa mandra de ce crescuse in gradina din livada: capsunii infloriti, spanacul rasarit bine, zuchini la doua perechi de frunze , mazarea de 20cm, ridichiile acusa bune de recoltat. O sa incerc sa acopar ce se poate........

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Buna dimineata, tot nimeni pe-aici? Ce s-a intam plat? S-a mutat subiectul altundeva? Pe Facebook?
Pacat.......

Blogu` nostru

Mergi la inceput