Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*
Raspunsuri - Pagina 17
pink_heart spune:
Elle cum mai este Eva?ce mai facg gazele mici?
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
irlandeza spune:

Gatta ce manechin ai tu acasa. Sara are arderile bune, de aia nu depune ......Poate e mai bine asa, decat mai grasuta.
Alexia mea are 19 kg si 105 cm. Dar nu e grasa. Si ma mir ca are atatea kg pt. ca mananc destul de putin in comparatie cu alti copii.
Ioanact spune:
La multi ani, micsunea!
La multi ani, aweya!
La multi ani, raly!
La multi ani, amelia!
(cu scuze pt intarziere)
Si pt azi:
La multi ani, iepuruta!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
codrutaa spune:
Buna!
Noi am fost azi la un consult ORL si se pare ca ne paste o operatie de polipi. Asteptam sa nu fie mucoasa si probabil saptamana viitoare o va opera. Sunt foarte stresata, ca stiu ca se face doar cu anestezie generala. A mai facut vreun clopotel operatie de polipi? (imi amintesc ca da, dar nu mai stiu care)Ati facut testele de alergie la anestezic inainte de operatie? Cum a decurs? Cu internare sau nu? Cat timp a trebuit izolat de colectivitate? ce restrictii a avut dupa operatie? Dupa cum vedeti sunt absolut paralela cu subiectul, asa ca orice informatie e binevenita. Ma duc sa mai sap pe net.Pupici!
doniro spune:
Codruta, noi am operat-o pe Daria cand avea 3 ani si 4 luni, deci aproximativ de varsta clopoteilor nostri, chiar mai mica. Iti spun experienta noastra, poate te ajuta:
Am operat-o la Budimex la Dr. Dan Gheorghe, pt ca citisem pe net ca e cel mai bun (de fapt e o operatie atat de simpla, incat orice medic ORL-ist o poate face...). Ne-am dus dimineata, i-a luat sange pt analize (sincer nu mai stiu pt ce, dar nu era vb de test pt alergii la anestezic), dupa aia ne-am dus intr-un salon care arata super ok, avea si plasma
, unde am stat fff mult, pt ca doctorul nostru avea f multe operatii. Cel mai rau a fost ca ii era foame si sete si nu are voie sa manance/bea nimic inainte de operatie. A venit o asistenta, a luat-o in sala de operatii si dupa fix 20 de min mi-a adus-o in brate, plangand (era deci treaza). I-am dat sa bea (e indicat dupa operatie), am mai stat putin pana a terminat doctorul operatiile si a consultat-o, apoi am plecat acasa. Chiar din ziua aia a inceput sa respire super ok la somn, nici nu o auzeam, iar inainte de operatie era cumplit, sforaia de o auzeam din cealalta parte a casei...
Trebuie sa ai la tine un prosop pe care sa o asezi, un sul de hartie - prosop (din ala pe care il folosim la bucatarie), apa/ceai, pijamale, papuci.
Dupa operatie e indicat sa manance alimente moi, nu fierbinti sau f reci. Noi am tinut-o acasa vreo 2 saptamani dupa operatie, dupa care s-a dus iar la gradi.
Sincer s-au vazut rezultate ff bune, pt ca inainte de operatie, ea racea ff des si ii curgea nasul rau, nu putea respira deloc pe nas, o tinea cateva saptamani bune. Iar dupa ce am scos polipii, a racit mai rar, nasul ii curge mult mai putin, iar de respirat respira f bine pe nas. Eu votez oricand pt scoaterea polipilor 
Daca te mai pot ajuta cu ceva sa ma intrebi. Succes!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
codrutaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Codruta, noi am operat-o pe Daria cand avea 3 ani si 4 luni, deci aproximativ de varsta clopoteilor nostri, chiar mai mica. Iti spun experienta noastra, poate te ajuta: Am operat-o la Budimex la Dr. Dan Gheorghe, pt ca citisem pe net ca e cel mai bun (de fapt e o operatie atat de simpla, incat orice medic ORL-ist o poate face...). Ne-am dus dimineata, i-a luat sange pt analize (sincer nu mai stiu pt ce, dar nu era vb de test pt alergii la anestezic), dupa aia ne-am dus intr-un salon care arata super ok, avea si plasma Trebuie sa ai la tine un prosop pe care sa o asezi, un sul de hartie - prosop (din ala pe care il folosim la bucatarie), apa/ceai, pijamale, papuci. Dupa operatie e indicat sa manance alimente moi, nu fierbinti sau f reci. Noi am tinut-o acasa vreo 2 saptamani dupa operatie, dupa care s-a dus iar la gradi. Sincer s-au vazut rezultate ff bune, pt ca inainte de operatie, ea racea ff des si ii curgea nasul rau, nu putea respira deloc pe nas, o tinea cateva saptamani bune. Iar dupa ce am scos polipii, a racit mai rar, nasul ii curge mult mai putin, iar de respirat respira f bine pe nas. Eu votez oricand pt scoaterea polipilor ![]() Daca te mai pot ajuta cu ceva sa ma intrebi. Succes! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE |
multumesc Nu i-a facut anestezie totala?
irlandeza spune:
Nu stiu daca ati aflat, ....Iulia a nascut o fetita , Leia, tare dulce. Felicitari Iulia si aici.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Nu stiu daca ati aflat, ....Iulia a nascut o fetita , Leia, tare dulce. Felicitari Iulia si aici. Alexia & Bunny Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Buna seara!
Multumim ca ne-ai anuntat!

Felicitari, Iulia!

Recuperare rapida si laptic mult pt bebelusa!
Bine-ai venit, Leia!
Sa fii sanatoasa, cuminte si mancacioasa!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
doniro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui codrutaa
multumesc Nu i-a facut anestezie totala? Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Ba da, anestezie totala. Dar dureaza f putin si toti copiii erau adusi constienti.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ellenuta spune:
buna fetelor
ce mai faceti voi? ce mai ziceti?
eu sunt tare obosita .. am pierdut o noapte in weekend si nu mai imi revin, e clar c-am imbatranit ..
iar copiii astia ma seaca de energie .. ma gandesc cu groaza ca eva va lua vacanta si va fi un total balamuc. zilele astea am tinut-o acasa pe motiv de gavleaja sparta si e un shou total .. se cearta/bate/musca/alearga/tipa cu anna de m-au bagat in sperieti .. oare vor ajunge vreodata sa se inteleaga?
maine ma duc sa-i scot firele si sper s-o duc miercuri la gradi desi sunt sigura ca se va lasa cu lacrimi de crocodil ..
gatta daca ai timp sa umbli prin dragon, cred ca gasesti acolo. prietena mea le-a luat costumatiile ptr serbare de acolo si era tare incantata ..
iulia felicitari!! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
codruta nu te speria de operatie caci nu e grea. se face anestezie generala si totul dureaza cam trei ore (daca nu e dr f aglomerat) - pregatire operatie, operatie si post operator. urmatoarele zile tb sa ai grija cu mancarica, sa-i dai mai pasat, lichid si nu rece sau fierbinte .. a facut si nepotelul meu si d-aia stiu.
am fugit la somn ..
va pupacesc!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun