Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Roli, NataliaS, Alina023,
gata m-ati convins-il las. Sper sa fie ok. Azi dimineata ma intreba si educatoarea daca il las sau nu ca e ultima zi de predat formularul de inscriere.......
Alina023,
deci sunteti pe drumul spre o noua viata........Succes!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Ceska, felicitari pt decizie.
Marc a venit tare incantat. Au fost la un atelier de olarie si i-a lasat si pe ei sa mestereasca pe acolo (av enit cu hainele pline de lut
), au fost la o ferma si au calarit ponei, s-au plimbat prin padure si au luat gustarea in poienita, iar pranzul la un restaurant.
A venit chiar si bronzat.
De maine incepem inotul. Mergem cu amandoi, dar va intra doar Marc in bazin si despre Andrei o sa-si dea cu parerea daca il inscrie si pe el.
In alta ordine de idei tb sa gasesc timp de alergat dupa cele necesare pt botez, ca fina vrea sa faca botezul fix la 40 de zile.
Am luat cateva lucrusoare de pe net, frumusele si ieftine, dar tot tb sa umblu dupa lumanare, panza de mir, etc.
ceska777 spune:
Roli,
sper sa nu regret nici eu decizia. Noroc ca lucrez altfel mi-ar sta toata ziua gandul numai la copil. Ei vor face grill acolo si duc cu ei ceva mancarica si de baut.
Inot? Si aici ii astepta abia pe la 5 ani la bazin desi nu stiu cum fac cu cei care au facut baby swimming?
Blogu` nostru
alina023 spune:
Ceska, a fost Benji in excursie? Sau nu azi trebuia? Sunt zapacita...scuze! ![]()
Multumesc zuzici! Da, mai avem tare putin...si emotiile sunt uriase; nici nu vreau sa ma gandesc cum voi fi inainte de plecare cu cateva zile! Deja ma apuca plansul de fiecare data cand imi amintesc ca-i las pe ai mei singuri la batranete, dar ma incurajez cu gandul ca o sa-i putem ajuta atunci cand vor avea nevoie...chiar daca nu vom fi permanent langa ei. Tare grele alegeri trebuie sa facem uneori in viata!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Ellenuta spune:
bunaaa
long time, no see ... am tot fost prinsa cu tot soiul de chestiuni .. majoritatea petreceri. sambata la pranz am fost cu eva la un party de kinderi, apoi am lasat-o la mama si noi am fugit la tulcea la o aniversare. am ajuns seara pe la 9 si a doua zi am plecat pe la 3 dupa amiaza .. am ajuns acasa, ne-am schimbat si fuga la petrecerea finei noastre .. chiar faceam calculul ca pana la inceputul lui august, toate weekendurile sunt ocupate cu petreceri, nunti si aniversari .. asta incepand de sambata, 21 cand facem 6 ani de marriage si sunt si SF Constatin si Elena ..
fetele sunt relativ ok .. tot mai behaie, insa, nu le mai dau nimic .. sa spera ca am scapat.
eva pe 9 iunie are serbare si tb sa invete 2 strofe .. abia astept serbarea ..
alinus da, evei i-am dat ptr imunitate isoprinosine si ursuleti cu echinaceea, annei nu i-am dat nimic .. cate un oscilo from time to time .. va tin pumnii ptr plecare! sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce faceti!
ce mi-ai facut sa rad de indragosteala lui luca .. e un scump!
ema da, si eu folosesc la greu aparatul pt aerosoli .. altfel nu cred c-o scoteam la capat .. nu stiam ca exista pampers nr 7 .. stiam ca e pana la 6 .. si sora-mea a patit la fel cu baietelul .. indiferent ce pami ii punea, se uda noaptea .. din pacate, nu a putut remedia problema pana nu a scapat de pampers definitiv ..
pupici girls
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
roli25 spune:
Sunt prinsa intr-un iures de nu stiu pe unde sa mai scap.
Sotul s-a angajat, program fix, fara intarzieri si invoiri, dar slava Domnului incepem sa scoatem capul la suprafata din datorii.
Eu trebuie sa duc copiii la 7 juma la gradi si ma lupt cu ei dimineata sa nu intarzii la birou.
Ieri am inceput inotul, doar cu Marc. Il ia si pe Andrei peste 2 sapt cand se muta in bazinul exterior. Acum sunt in negocieri cu bunicii sa-i duca. Ca tb mers pe jos ceva de la autobuz, uff!
Se apropie serbarile si daca pe Marc l-am rezolvat, cu Andrei m-apuca toate alea ca tb sa-l fac o gaza ceva...greieras, fluturas...ma rog dati-mi va rog o idee...fetele cu copiii mai mari nu ati avut vreo costumatie asemanatoare la serbarile anterioare? Nu v-a ramas pe acasa vreo pelerina, vreo palariuta, vreo antenuta?![]()
Nu reusesc sa ajung prin vreun magazin sau centru de inchiriere ca toate inchid pana ajung eu in oras.
Si colac peste pupaza mai tb sa ajung sa fac pasapoarte copiilor, asta inseamna invoit si eu si sotul
si carat copiii si stat pe la cozi.
Intr-un cuvant nu stiu cum le-oi face pe toate.
roli25 spune:
A, si sunt tare suparata pe fina asta a mea, care cred ca ai intrat direct intr-o depresie foarte grava. A venit duminica acasa, seara a ramas fara lapte de stres, ca s-a imbolnavit baiatul (care are 2 ani), cica are ceva f. nasol..io n-am auzit in viata mea...mononucleoza virala, sau nu stiu cum...ca e grav, ca are 40, ca i-a zis dr. ca daca ia bebelusa e f. nasol, ea e terminata.
Maine cica a zis preotul care vine sa-i faca molifta de 8 zile ca sa-i faca un botez rapid si ca daca ii ajuta D-zeu o sa faca la 40 de zile botezul in biserica.
Eu am innebunit cand am auzit-o cu asemenea enormitati si nu stiu cum s-o calmez si s-o scot din nebunia asta in care a intrat.
Oricum, maine tb neaparat sa ma invoiesc la 2 sa ma duc la ea pt botez.
ceska777 spune:
Buna dimineata,
beau cu voi pe repede ianinte cafeaua ca suntem grabiti. Las gaza la gradi si plec si eu mai departe........tot la gradi. In zilele din saptamana cu liber de la job merg sa fac practica: la gradinita.
V-am zis ca mi-a rasarit ideea sa ma fac educatoare? Si cer astia practica. Certificata, intr-o insitutie, practica de acasa cu gaza nu conteaza. Hai ca o fac si pe asta! Insa.....desi sotul a fost in iarna de acord cu ideea mea, acum se pune de-a curmezisul: ca am prea multe pe cap. Ma mai agit un pic in plus in afara de serviciu dar la o indatorire ma suplineste cand nu pot socrul iar cealalta e sa am grija de un coleg de gradi de-al gazei doua dupa-amieze pe saptamana dupa gradi, 1,5h pana ii vin parintii de la job. Ma enerveaza cel mai tare ca bazaie iar soacra si ii tine sotului isonul. Nici unuia nu i-a venit insa ideea sa zica; da-i bataie ca noi iti tinem spatele. Sotului nici prin cap nu ii trece ca poate sa puna si el mana pe ceva prin casa........OF!!!!!!!!!!!
Alina023,
hm, Canada e ceva mai departe decat Germania de casa dar daca reusiti sa va inghegati un rost sigur ai tai vor fi ajutati.
Ellenuta,
auzi la ea party, party, party!?! Bravo voua!
Roli,
inteleg in ce iures ati intrat. E greu dar o sa ii faceti fata.
Sorry pentru fina ta, nu inteleg daca chiar e pericolul asa mare cu boala baietelului. E singura, nu are ajutor? Ce zice familia ei?`Daca poti incearca sa vorbesti cu ea, nu trebuie sa intre in panica........
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Aaah, mai vroiam sa intreb daca si ai vostri copii termina asa rapid o periuta de dinti. In max doua sapt e toata ravasita, cu perii rasuciti in afara, terminata. Cred ca ii cumpar iar o perie electrica ca cea veche a dat ortu popii si parca aia rezista mai bine....
Blogu` nostru
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Roli, inteleg in ce iures ati intrat. E greu dar o sa ii faceti fata. Sorry pentru fina ta, nu inteleg daca chiar e pericolul asa mare cu boala baietelului. E singura, nu are ajutor? Ce zice familia ei?`Daca poti incearca sa vorbesti cu ea, nu trebuie sa intre in panica........ Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |