Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati eu o felicit pe ozi! e o pustoaica tare desteapta si frumoasa!! si stii tu .. orice sut in fund, e un pas inainte .. sunt sigura ca next time va fi mult mai bine! oricum, bravo ei ca poate si face atat de multe lucruri!! despre duduc .. hmm .. ai incercat sa-l lasi fara pampers seara? chiar daca asta inseamna cleaning after and all that stuff .. eu la eva a trebuit s-o las fara pampers ca sa faca kk la olita .. a scapat de cateva ori si apoi s-a apucat de facut in olita sau chiar la wc (am scarita din aceea si se urca singura) .. tin pumnii sa reusiti!! aha .. si bafta multa la dieta!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt din nou nasica. Azi s-a nascut finuta, grasa si frumoasa

Mergi la inceput

heloooooooooooooo

feteloorr pe unde umblati?????

papa bun

Mergi la inceput

La multi ani, Monica!!!!!!!!!!!!!!

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Sunt din nou nasica. Azi s-a nascut finuta, grasa si frumoasa

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

FELICITARI!!

sa fie sanatoasa si norocoasa bebelina!

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetelor!

elena, multumim de vizionare... multa lume mi-a zis ca seamana cei doi, dar mie nu mi se pare... sanatate fetelor...uffff, nasol cu amandoua bolnaviaore...

nati, abia astept pozicile... cum v-ati distrat? fetele au ramas cu ai tai?

grati, hai sa-ti zic cum a fost la noi...cu kk la olita(deocamdata)...abia de o sapt am reusit marea operatiune...pana atunci nu facea decat in pampi, tot asa seara, cand i-l puneam...plus ca noi ne luptam si cu o oaresce constipatie...facea kk la 2-3-4 zile si de multe ori doar cu ajutor...dar l-am convins, bagandu-l pe bunicu la inaintare(pe el il iubeste cel mai mult..) asa incat cu un mic santaj si cu promisiunea ca mergem la bunicu sa-i aratam 'capodopera' , mi-a zis intr-o seara sa-i dau jos pampi, s-a asezat cumintel pe olita si a produs minune de kk... a doua zi n-a facut kk, dar a treia zi cand a zis ca vrea pampi sa faca kk, i-am zis hai sa facem la olita, l-am tot incurajat, i-am promis una, alta, si a acceptat usor si de data asta... eu sper sa ne tina minunea, ca mult ne-am chinuit pana am ajuns aici...

va ! o seara frumoasa!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

uff cu raceala asta, imi vine sa ma spanzur efectiv .. am fost la dr cu astea mici .. normal ca anna e varza, cu gatul inflamat, cu muci din aia verzi si urati, cu o tuse care aproape n-o lasa sa respire, subfebrila .. i-a dat antibiotic, plus rinathiol, ceva picaturi de nas, ketof ... eva vad ca se tine mai bine .. mucii si tusea sunt pe trecut, ei i-a dat stodal ..

in seara asta, dupa ce am venit de la dr, a tusit anna vreo ora jumate in continuu .. saraca abia mai respira, normal ca-i venea si sa verse .. dupa ce a baut niste lapte, a si reusit .. pe de o parte, poate e mai bine asa caci a eliminat si flegma, insa, eu fac cu capul!!!!!!!!!!!

sunt satula de muci si tuse .... cand oare s-or termina? dc nu exista un sirop miraculos de tuse de la care sa-i treaca in cateva zile?????

noapte buna ...

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, imi pare rau pt fete. Asa am dus-o si noi in primul an de gradi al lui Marc.
Nu mai dureaza mult, asta a fost acomodarea cu balaurii adusi de Eva de la gradi. Ai sa vezi ca de anul asta bolile se vor rari, caci imunitatea lor a crescut, iar Anna s-ar putea sa fie mai rezistenta la gradi.
Le dai ceva de intarire a imunitatii (miere, propolis, catina, echinaceea)?
Sanatate

Mergi la inceput

Mi-a zis Marc foarte serios ca trebuie sa repetam poeziile pt serbare ca nu mai are timp ca inainte de serbare merge in excursie...wow, da ce agenda ocupata are dom'le, zic in gandul meu (oricum serbarea e peste 3 sapt )
Habar n-aveam despre ce excursie vorbea. O intreb pe educatoare si zice ca maine e excursie in Arges de o zi, daca vrem sa-l lasam.
Hmmm, mai vorbesc cu fiu-meu o data si-mi zice si mai serios ca normal ca merge. Zic : bine, vedem.
Dupa ce-l culc, la vreo ora se da jos si zice: am venit sa-ti aduc aminte sa nu uiti sa ma inscri maine in excursie.
Ce sa mai zic, nu dezamagesc baiatul si ma conformez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI: simonette si Theli!
LA MULTI ANI, jelimoni! ( scuze pt intarziere)

Ellenuta sanatate Annei si Evei!
E rau cu ele bolnavioare, dar vor trece si racelile astea. Multa rabdare!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
[b] MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput