FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 20
lorelei78 spune:
Sarut mana frumos pentru ganduri si sfaturi ,nu o sa insir pt ca mi-e teama sa nu uit pe careva...
Eu as cam vrea scoaterea trompelor,fireste ca o sa ma documentez iar f bine inainte de asta...Dr I a zis ca ori le scoate,ori le clipseaza,dar exact va stii la momentul laparoscopiei.Insa din pacate la 33 ani nu mai pot astepta minunea inca 10 ani...Am studiat si eu problema hidrosalpinxului asta nenorocit iar la mine beneficiile scoaterii trompelor par mai mari decat riscurile si punand in balanta toata experienta mea,tind sa le scot...Plus ca si dr I mi-a spus ca am riscuri f mari daca raman insarcinata,pot pierde din cauza hidro...
Am citit de mult timp postarile tale,pogonici,dinainte sa postez vreodata pe acest forum...De acolo am aflat multe,am stiut si de hidro ca e groaznic...Din pacate eu a trebuit sa aflu inainte sa-mi spuna vreun dr,pe citite de forumuri caci asa cum am scris mai demult,marele dr din Bv nu a catadicsit sa-mi spuna dupa HSG nimic,dand bir cu fugitii din spital si lasandu-mi fisa de externare...
uratica,sper ca bebelul tau e super grasun si sa nu uiti sa ne spui si noua ce e.
monaramona,tu ai aflat deja ce sex are bebe?
Am trimis si niste pm.
Va pup pe toate si daca imi va merge calculatorul(caci e cam bun de aruncat pe geam),voi mai posta cat de curand!Weekend frumos sa aveti!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
llary spune:
Va pup si va multumesc ptr ca imi raspundeti, tuturora!
Bytzi, tamys,Hypnotic,tamys,LORELEI,SimoneL,adinutapop,adijo ,uratica,NU POT SA NU MA VAD MAMA!!!!!!!!!!dAR CAND?????????????
engi75 spune:
salutare....va urmaresc pe toate din umbra si ma bucur sau ma intristez odata cu voi.
eu am reusit sa fac prima doza de iod radioactiv ....am ramas fara gust(partial)....si am niste stari nasoale si asta numai pt ca tsh este inca f mare.....vestea buna e ca am scapat de cancer.....si sper sa fie bine ....dar nu mai am menstra de vreo 3 luni....am facut analize din care reiese ca nu am intrat la menopauza(din cauza iodului)dar tot nu inteleg de ce nu apare menstra....dr zice ca din cauza socului nervos si pentru ca sufar de depresie...dar eu sunt fff pozitiva...cica subconstientul acum refuleaza (acum cand m-am linistit).....mi-a scazut fsh de la 15(inainte de operatie) la 8 (dupa operatie.....acum am o singura problema - nu-mi vine menstra
va pup pe toate
tamys spune:
engi75 iti doresc multa sanatate, Dumnezeu o sa te rasplateasca intr-o zi pentru toata suferinta prin care ai trecut
llary ai rabdare fata draga luna viitoare ne gravidim toate
in devenire !!!
lorelei78 spune:
engi75,rabdare si curaj sa mergi tot inainte!Dumnezeu sa fie cu tine!
uratica spune:
lore-burtica creste..deci bebe va fi sanatos si grasun!trebuie!
referitor la cazul tau-numai tu stii ce decizie trebuie sa iei!
eu doar am vrut sa subliniez faptul ca nu e bine sa te lasi influentata..ptr ca fiecare organism e diferit!in momentul laparoscopiei dr i va vedea ce si cum!cat despre locul unde vei face laparo-decat in bv mai bine fugi oriunde in alta parte!si..amvazut ca vrei sa faci la sibiu-o alegere ff buna!eu sunt de parere sa se faca laparo cu dr cu care faci fiv!asa stie si el ce si cum e pe acolo!iar conditiile si asistentele de acolo sunt super ok!
eu iti tin pumnii si astept sa vii cu vestea cea mare!si apropo-tu cati embrioni mai ai la ghetus?cat despre varsta si eu sunt tot pe-acolo!asa ca nu-ti fa probleme!intr-adevar nu poti risca sa astepti inca 10 ani-dar nici nu e tarziu..tu gandeste pozitiv si minunea se va intampla!
llary,lelu,engi,tamy si restul fetelor in focuri- si bafta multa!
bytzi-
simonaz-decat sa mai astepti atata-de ce nu faci un beta?e cel mai sigur!si acelasi lucru ti-l zic si eu-de ce nu te-ai dus la urgente??nu e bine sa stai cu sangerarea aia.. si am rog ptr voi sa fie bine!Doamne ajuta!
iaura-nici nu stiu daca am apucat sa te felicit!ma bucur ca ai reusit!sper sa fac si eu aceeasi figura la anul la bebe2!
restul gastii!
Doamne ajuta pana la capat!
+13
pogonici1977 spune:
caci tot mam bagat in discutia voastra, eu atat vreau sa spun....fiecare decide in dreptul lui..CORECt...IN FCT DE DIAGNOSTIC, eu am decis scoaterea lor, ptr la mine hidro era grad 4, deci catastrofa, puroi pe trompe la greu, la CM imi era atat de rau de lesinam, fc febra, ameteam....plangeam durere...si de asta pooate am fost ff inversunata si am decis scoaterea lor imi fc facea viata un cosmar in anum perioade ale luni...offf durerea bato vina
uratica tu ai dreptate, si nu am incercat niciodata sa influentez , dar fiec treb sa stie ce riscuri sunt cu acest hidro si tratm FIV....iar tie felicitari si sarcina usoara
pogonici1977 spune:
deci una e la 33 ani sa afli acest diagnostic si una e la 20 .....iar daca ai bani, timp, organismul iti permite, varsta, psihicul..da ok
daca nu, la o varsta ca 33 , e greu sa mai astepti inca vreo 10 ani, sa fc incercari, stimulari, operati, tratamnete.....FIV daca ai bani...
Simonnaz spune:
Am facut azi testul de sange. ieri au continuat sangerarile ca la ciclu, testul de azi e doar pt confirmare. nu mai avea rost sa merg la spital ca dr. mea era ieri de garda cand am vb la tel si mi-a zis ca n-are rost sa vin la spital, mai bine stau linistita in pat. De la clinica au incercat sa ma incurajeze, spunandu-mi sa continui tratamentul inca o sapt si sa mai fac o eco, cu speranta ca poate din cei 3 puiuti s-a eliminat unul si poate mai e vreunul ramas. oricum... azi primesc rezultatul si vedem cum o fi. dr mea mi-a zis ca i s-a parut ca dimensiunea sacului (2 mm) pentru aprox 4 sapt de sarcina era cam mica. De la clinica mi-a zis ca nu e relevant, ca depinde de momentul cand s-a produs implantarea. Nu e fix ziua in care s-a facut transferul. oricum.. nu prea conteaza asta, poate doar era un semn ca nu se dezvolta cum ar tb.
lorelei78 spune:
Si eu am dureri f mari la menstruatie,de era sa ajung de multe ori la urgente in toiul noptii.Nu stiu gradul hidrosalpinxului,cred ca la laparo se poate afla si problema la noi cele care avem asa ceva este ca diagnosticul asta e atat de controversat si ca se poate rezolva in "N' moduri,ca ceea ce la una functioneaza la alte 10 poate sa nu mearga...Ce dreptate stramba!Vreau sa mai intreb ceva,caci nu inteleg...Pogonici,caci ai trecut prin asa multe si tu,de ce clipsarea nu da 100% sanse,de ce exista pericol si dupa clipsare.Inteleg ca se strange iar lichid,dar nu mai ajunge lichidul la embrioni si nu ii mai afecteaza pe ei,ci doar pe mine care raman cu durerea.Ce avantaje in plus imi ofera scoaterea trompelor...Daca as elucida acest mister,as fi tare fericita,caci acolo sunt chestii care se bat in cap si imi da cu virgula...
uratica,merci frumos pt ganduri,astept sa elucidez si eu misterul de mai sus si sa ma luminez...Pana nu inteleg enigma asta,parca as vrea sa mi le scoata,riscurile par mai mici pe viitor si la 33 ani cam greu sa mai astept miracole pe termen lung...Pupici pt tine si pt bebelul grasun
Simonnaz3,iti tin pumnii sa fie totul bine si sa reusesti sa duci sarcina pana la capat!
Weekend fain sa aveti!