Nu stiu unde sa ma mai uit, unde sa mai intreb si pe cine, daca sunt mai multe tipuri de truse de anestezie combinata (spinala si epidurala) pentru cezariana. Medicul mi-a zis sa imi cumpar trusa. Am cautat, si am gasit la Sensiblu - ESPOCAN SET ANESTEZIE COMBINATA SPINALA SI EPIDURALA B. BRAUN Pret 473.10 lei, si la Farmacia Tei - Espocan Docking System(set pentru anestezie combinata spinala-epidurala Pret: 188,00 RON. Am sunat la Farmacia Tei si am intrebat daca sunt actualizate datele pe site, si mi s-a spus ca sunt, acelasi pret il au si in farmacie. Nu stiu, insa, farmacistele, daca e vreo diferenta intre aceste truse, la fiecare farmacie, farmacista, sustine ca trusa lor e cea care imi trebuie. Nu stiu pe care sa o iau. Parca e mult prea mare diferenta de pret, ca sa fie doar adaosul comercial al celor de la Sensiblu.
Va rog, daca stiti care e diferenta intre aceste truse de anestezie, daca ati avut una din ele la nastere, sa imi spuneti. Sau poate, daca v-ati confruntat cu aceeasi problema ca si mine.
Multumesc.
Mamica de baiat mare si
strumpfita Iris-Alexandra de 33+