Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_1984 spune:
Buna dimineata!
Mariuk, multumim pentru cafelutza, savurez si eu una cu lapte
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474
doina_1984 spune:
Mariuk, l-am vazut pe Vladut cum te ajuta la curatenie, ai baiat mare
Ana, -am Maia sa pape.
Office, distractie placuta! Abia asteptam pozele
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474
just_me31 spune:
Neatza fetele !
Daruta inca doarme , eu sunt chiauna de cap , abia m-am trezit , cred ca am oboseala cronica
OFFICE - distractie maxima
MARI - domnul V e super ...cu ochisorii lui albastrii
ANNA - pe Maia , poate papa mai cu potfa lapticul
Voi lasati copii afata fara caciula ? la cate grade?
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
brotacel83 spune:
draglor indraznesc si eu cu o intrebare la voi, mame cu experienta deja.
eu am nascut acum 2 saptamani si ma confrunt cu o iritatie a pielii ca o urticarie care mi-a aparut acum in perioada de lauzie, si anume de 5 zile. am bubite rosii pe tot corpul in special pe maine, picioare, talpi care ma mananca f f f tare si am ajuns la capatul rabdarii. la inceput dr a zis ca e de la oua de tara sau de 2 capsuni pe care le-am mancat sapt trecuta insa eu nu am avut in viata mea probleme. eu tind sa cred ca e de la imunitate scazuta ( anemia de pe timpul sarcinii 9,8) si poate oboseala. am luat 3 zile aerius 1 pastila/zi + multa mixtura mentolata pe bubite.
s-a confruntat cineva cu asa ceva? va rog daca stiti vreun dr dermatolog bun la care sa apelez cat mai urgent.
multumesc din suflet.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brotacel83 draglor indraznesc si eu cu o intrebare la voi, mame cu experienta deja. eu am nascut acum 2 saptamani si ma confrunt cu o iritatie a pielii ca o urticarie care mi-a aparut acum in perioada de lauzie, si anume de 5 zile. am bubite rosii pe tot corpul in special pe maine, picioare, talpi care ma mananca f f f tare si am ajuns la capatul rabdarii. la inceput dr a zis ca e de la oua de tara sau de 2 capsuni pe care le-am mancat sapt trecuta insa eu nu am avut in viata mea probleme. eu tind sa cred ca e de la imunitate scazuta ( anemia de pe timpul sarcinii 9,8) si poate oboseala. am luat 3 zile aerius 1 pastila/zi + multa mixtura mentolata pe bubite. s-a confruntat cineva cu asa ceva? va rog daca stiti vreun dr dermatolog bun la care sa apelez cat mai urgent. multumesc din suflet. mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru |
Intai de toate, multa sanatate tie si puiului tau mic
Sigur nu e o alergie de la ceva din casa? detergent, balsam de rufe, servetele umede...intr-adevar imunitatea este scazuta, mai ales dupa nastere. Ar fi bine daca ai face o analiza la sange, parerea mea...
mari78 spune:
Neata ! Multumesc pentru cafeluta, o beau acum.
Brotacel, multa sanatate si tie si bebelusului tau ! Eunu am avut urticarie dupa ce am nascut, insa am avut spre sfarsitul sarcinii cu cea mare. Dr. mi-a zis ca e normal (nu mai tin minte de ce...) si ca sa ma hidratez bine (adica multa apa, dar si crema hidratanta pentru corp). Un dermatolog bun este Conf. Catalin Popescu, il gasesti si la Medsana.
Ana, pupam Maia mofturoasa. Nu stiu daca te linisteste, dar sunt multi copii care nu vor lapte. Las-o cu cat vrea ea si incearca sa-i dai mai des. Oricum la varsta asta 400 ml lapte in 24h e suficient.
Just_me eu o las de pe la 15 grade fara caciula, dar sa nu bata vantul. Caciulita e subtire, e crosetata si are si cateva gaurele.
Mariuk, Vladut e un scump, are niste ochi albastri superbi !!!
Mai am 2 geamuri de sters, dar nu prea am chef...Am terminat supita Ancai si am fiert si un ousor. Nu a vrut fructe de dimineata, aceeasi maraiala ca si zilele trecute.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
Pun un filmulet cu Anca, dar e mai vechi, de pe la sfarsitul lui martie. Asa s-a distrat mult timp la masa
http://www.youtube.com/watch?v=y2dbsRdYluY
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui mari78 Pun un filmulet cu Anca, dar e mai vechi, de pe la sfarsitul lui martie. Asa s-a distrat mult timp la masa http://www.youtube.com/watch?v=y2dbsRdYluY Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
wow! tot pletoasa e! si e asa dulceeeeeeeeeeeeeeeee!
ancamak spune:
Vin si eu la cafeluta.
Ana, te inteleg perfect.
Am plecat pana in oras si cand m-am intors urla de mama mama, l-aam pus la san si a adormit si uite asa am renuntat dimineata la mar ci biscuite.
Mari, pupam ajutorul cu cei mai albastri ochi.
Azi avem o zi foarte incarcata, asa ca ne auzim diseara.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
summertime spune:
citat din mesajul lui ancamak Stiu ca plansul dauneaza la laptic dar este singurul mod de a maa relaxa. Am lasat copilul la mama si am plecat la colindat prin magazine. Nu mi-a facut nimic cu ochiul azi, dra nu se stie maine. Mi-am luat doar o corniza noua. Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) Poze Andrei-Ionut |
eee, nu dauneaza plansul la laptic. am plans de m-am umflat de nenumarare ori de cand am nascut, si lapte slava domnului. mai bien plans decat suparare nedescarcata