Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Dragelor, am intrat in pasa mai roz

MARI, ce aventuri ai avut... bine ca n-ati patit voi nimic

Supararile mele nu aveau de-a face cu hota si aragazul ci cu altele... dar acum ma straduiesc sa le pun in ordine pe toate si sper sa depasesc momentul asta.

Lui Tudor ii fac de cateva zile legumele la steamer si vad ca ii plac. Pun cartof dulce, radacina de patrunjel si dovlecel si o bucatica de piept de curcan cam cat o nuca. Apoi le blenduiesc impreuna...ies ca 100-110 gr piure. Ieri si alaltaieri a papat tot, azi doar jumatate.

Va pupam pe toate!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - Bravo, sa-ti pastrezi culoarea!

Darian a mancat cam 250g de iaurt+ mango,banana si biscuite. Daca e iaurt si biscuite succesul e garantat, problema e ca nu-i pot da asta toata ziua. Sa vedem diseara, am primit cutia de cereale de la nestle, i-am dat aseara dar nu a fost cine stie ce incantat, trebuie sa le combin cu altceva, poate cu gris cu lapte, vedem...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

raportam si noi primul kk la olita

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Felicitari, Darian!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

vai de mine am nervii tzichi
Daria a fost azi incredibil de maraita...nu mi-a mai plans niciodata atat....cand plangea am reusit sa ma uit in gurita ei si ce sa vezi amandoi dintisorii de jos se vad(inca nu au spart gingia)...daca o mai tine asa vreo doua zile sigur o sa albesc

Mergi la inceput

Vai de mine Mari bine ca sunteti ok....mie imi este frica de oala aia si la mama acasa tin minte ca nu stateam in bucatarie cand gatea cu ea, si nici acum cand merg la ea si gateste nu pun piciorul in bucatarie

Mergi la inceput

Ah si apropo de dintzisori si febra de la ei maine ar trebui sa ii fac vaccinul de 6 luni, am vb cu dr si a zis sa mergem sa ii faca mai intai un consult si apoi vedem daca ii fac maine sau poimaine sau...?? vaccinul.Momentan are 37 temperatura ne-a spus sa luam nurofen si la 6 ore sa punem un supozitor de paracetamol si tot asa sa alternam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Alina, daca are doar 37 temperatura eu nu i-as pune supozitor si nu i-as da nici nurofen. Eventual sa-i dai nurofen pentru durere, la Anca functioneaza (ii dau seara la culcare daca o vad ca roade de durere si e maraita rau). Zic si eu, nu sunt pediatru...
Felicitari pentru dintisori !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Mari, temperatura asta de 37 am luat-o dupa vreo 3 ore dupa ce am pus supozitorul...daca ramane asa nu o sa ii mai dau nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am reusit de am spalat geamurile si peretii pentru ca Vlad a fost cu sotu pe afara. Covorul l-am strans deaoarece eu il consider o sursa permanenta de praf ce nu se ia cu aspiratorul cum trebuie...parerea mea...
Am facut cateva poze, le descarc ori mai tarziu ori maine, sa vedeti ce ajutor maare am avut, a verificat cat praf este sub pat

Mergi la inceput