ADP-istii + Pescarusi, tei infloriti etc

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Corap, , s-a inteles ca povesteai de cand erai copil. Si eu tot de cand eram copil, in clasa a sasea, am povestit si m-am bucurat ca nu am vazut disectia pe viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cl, daca tin minte bine, baietelul tau e mai mare decat al meu. Se mai cer insectare la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai nou li se zice "Herbare".

Denizel am vreo 3 herbare-ierbare din astea. Le imprumut. Unul e chiar profesional!

Insectar nu se mai cere.

Brosca fuse.
Ochi de vaca fuse.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Deni, na, ai vazut ca nu e asa tragedie cu ierbarele. de insectar imi fuse si mie scarba, nasoala treaba cu gandacii. bine ca nu se mai cer.

bai, di ce steti asa? io am disecat la broaste, iepuri si sobolani de nu le mai stiu numarul. de aia nu poc sa iau hamsteri sau alte rozatoare la copchii, imi vine automat sa ii intind pe masa si sa ii deschid

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Io am disecat o cartita. Cu foarfecica bunicii.
Nici azi nu stiu daca am fost pedepsita pentru foarfecica sau pentru cartita.

La insectar nu puneam decat muste.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
bai, di ce steti asa? io am disecat la broaste, iepuri si sobolani de nu le mai stiu numarul. de aia nu poc sa iau hamsteri sau alte rozatoare la copchii, imi vine automat sa ii intind pe masa si sa ii deschid

R

Roxana,ai pus-o nu te mai invita prietenele DC-iste la ele acasa de teama sa nu le vanezi animalutele.
Pana si la fimiu la gradinita cer una alta ... ba un ou de gaina ,ba o floare ,ba o ceapa,un morcov ... sunt curioasa cand o sa ne cheme cu vaca ... oricum le banui ca in felul asta se aleg cu piata facuta

Imi aduc aminte de orele din generala,ne-au cerut sa ducem animalute vii pentru a le studia.Un destept de coleg a adus un borcan plin de lipitori care avea facute gaurele in capac, sa nu se asfisieze .Pe la jumatatea orei si-a dat seama ca evadasera toate prin banca ,asa ca ,dai cu tipete si urlete de s-a ales prafu' de ora pana au fost prinse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Strabunica mea, femeie de la tara, a operat o gaina cu foarfeca ca avea nu stiu ce la gat. A cusut-o cu ata rosie si...a trait gaina.
Bunicul meu - medic veterinar. Dupa ce a murit, cand a facut tata curat la el pe balcon a descoperit o piele de sobolan intinsa pe o scandura, prinsa cu ace...probabil ce mai ramasese de la disectie.
Mama mea - medic. Inca nu stiu sa fi disecat vre-o dihanie (altceva decat la facultate, la anatomie sau puiul ca sa-l puna in ciorba) dar nu e timpul pierdut.
Eu vroiam sa ma fac medic legist. Nu m-au lasat. Va dati seama ce disectii faceam?

Revenind la subiect, la noi au fost broaste. Fiecare clasa cu broasca ei. Profesoara a facut disectia si noi urmaream inima cum mai bate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
Roxana,ai pus-o nu te mai invita prietenele DC-iste la ele acasa de teama sa nu le vanezi animalutele.

noaaah, is cuminte cu altele . nu le iau oricum in maini.
anya, recunosc ca legist nu mi-a trecut frodata prin cap sa ma fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Cl, daca tin minte bine, baietelul tau e mai mare decat al meu. Se mai cer insectare la scoala?

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Din fericire, nu! Am scapat si de ierbar si de insectar si de disectie . De disectie deocamdata, ca mai e ceva pana la sfarsitul anului scolar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Valeu, Roxana, dar esti destul de periculoasa tu :))))).

Anya, e incredibil ce povestesti despre strabunica ta si "operatia" facuta gainii .
Dar oare de ce nu a sacrificat-o? Ii era draga sau nu-si facuse norma de oua? :)

Cl, Viviana, multumesc!
Viviana, nu pot lua ierbarul de la tine fiindca inteleg ca e prea profi. Lui fiu-mio ii trebuie numai 15 plantute. Avem deja vreo 3, azi sau maine merg la piata si le culeg pe restul . In tot cazul, multumesc foarte mult pentru oferta!

Mergi la inceput