A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 4
mada86 spune:
Neata Diana!
Te intreb ceva: ai fost la medic? sau e prea devreme? Tu iei acid folic ? Sunt stresata....nu stiu ce sa iau pana merg la dr...si vreau sa fie bine
3+
dianalaura spune:
Mada, da, am fost la doctor, dar inca nu a vazut nimic...si m-a programat pe saptamana viitoare, pe miercuri, cand dupa UM as avea 5 saptamani si 1 zi. Zic dupa UM, pentru ca eu ultimul ciclu l-am avut de 24 de zile, si normal il am cam de 28. Deci banuiesc ca am ovulat mai tarziu, dupa calculele mele conceptia a avut loc prin 1-2 aprilie, nu pe 29 martie, cum a reiesit din calcule cu UM 15.03. Si cica in primele 10 zile dupa conceptie poate sa fie ovulul fecundat in trompe, asa ca te sfatuiesc sa mergi la medic cand ai trecut de 5 saptamani, undeva catre 6 saptamani. Sa nu te sperii degeaba cum am facut eu, cand nu am vazut bebele nicaieri.
De medicamente, da, iau acid folic, chiar voiam sa intreb la odisee, eu am cumparat ceva cutiuta cu acid folic cu pastilute mici galbui-portocalii, la instructiuni scrie ca se iau 1-3 /zi. Acum nu mai tin minte, dar parca la Stefan erau pastile mai mari...nu mai stiu exact. Cand o sa ma duc la medic o sa intreb exact cantitatea de acid folic pe care trebuie sa o iau, pana atunci, iau 1 pe zi. Si dupa ce o sa iti faci analizele, o sa vezi cum stai...stiu ca in sarcina cu Stefan am luat complex de vitamine Centrum Materna, alte fete au luat Elevit. Dar astea doar dupa ce ti le va prescrie medicul, in functie si de cum iti ies analizele.
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
Ela82 spune:
Buna dimineata!!
Am fost astazi la ecografie si mi-am vazut samburelul Tati era de emotii.
Totul este bine, este situat unde trebuie si am vazut cum ii bate inimioara
Puiutul are varsta ecografica de 5 saptamani si 5 zile si de la UM au trecut exact 6 saptamani, insa este normal, deoarece la CM de 33 de zile am ovulat prin z 16-17.
Dea aseara am inceput sa am ceva greturi. Aseara ziceam ca mi-o fi greata de la mancare, pentru ca nu am avut timp sa gatesc si am comandat de la "La Mama", dar vad ca greturi am si acum... Sper sa nu inceapa , dar daca e sa fie, nu-i nimic, atat timp cat e ok.
Va pup pe toate si va astept la odisee.
Cu ajutorul lui DD sunt 6+
ela's baby
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Buna dimineata!! Am fost astazi la ecografie si mi-am vazut samburelul Tati era de emotii. Totul este bine, este situat unde trebuie si am vazut cum ii bate inimioara Puiutul are varsta ecografica de 5 saptamani si 5 zile si de la UM au trecut exact 6 saptamani, insa este normal, deoarece la CM de 33 de zile am ovulat prin z 16-17. Dea aseara am inceput sa am ceva greturi. Aseara ziceam ca mi-o fi greata de la mancare, pentru ca nu am avut timp sa gatesc si am comandat de la "La Mama", dar vad ca greturi am si acum... Sper sa nu inceapa , dar daca e sa fie, nu-i nimic, atat timp cat e ok. Va pup pe toate si va astept la odisee. Cu ajutorul lui DD sunt 6+ ela's baby |
felicitari,ela!
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Ela82 spune:
Dinalaura, mie medicul mi-a recomandat sa iau 5 mg de acid folic pe zi, adica o pastiluta de acifol.
Cred ca si tu ai aceleasi pastilute, pe cutiuta scrie acifol, nu?
Daca da, e de ajuns sa iei 1 pastiluta pe zi.
ela's baby
Ela82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
felicitari,ela! 2011 imi va aduce bebe mic! cu ajutorul lui DD o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
Multumesc, Sarah !!
ela's baby
sarah199065 spune:
heeeeeeeeeeeiii,fetele?unde sunteti?
nu mai e nimeni?
_
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
corina_s spune:
neata si de la mine
mada86 eu iau acifolde 5 mg, 1 pastiluta e zi
la eco nu am fost inca, merg joi la 6 sapt si 5 zile sa il vedem pe bebe si pe urma plecam la parinti de paste
azi am facut 6 sapt
Diana eu zic sa iei acid folic tot de 5 mg, stiu ca mai e si de 1 mg, insa am citit ca organismul isi ia cat trebuie si restul se elimina, deci poti lua linistita de 5 mg
am primit si eu rezultatele de la sange si urina si sunt ok, insa ma gandeam sa iau cate o patila de Elevit cam la 2 zile pana ajung la medic
Ela felicitari pt samburelul cumintel
unde ai facut eco? sper sa il lase si pe sot cu mine sa il vada, mergem la medicover la dr cristian andrei
va pe toate
6+
dianalaura spune:
Ela, ma bucur ca ti-ai vazut bebelul si totul e ok. Acifol iau si eu, de 5mg, inseamna ca iau bine.
Sarah, pe aici suntem, dar cel putin eu sunt la munca, si mai vin clienti, nu pot sa stau pe net tot timpul (asa cum as vrea )
Mai am o juma de ora si merg si eu acasa, mai am de curatat covorul din bucatarie si dormitor, si cel mai important, am de facut un tort pentru mama pe maine, ca e Florica. Si n-am idee cum sa il ornez. Probabil ca voi face tot diplomat, doar de asta vrea si pace...asa ca ma duc si il prepar, si pana sta el la rece, imi fac smotru prin casa si diseara, la noapte, l-oi orna cumva.
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s neata si de la mine mada86 eu iau acifolde 5 mg, 1 pastiluta e zi la eco nu am fost inca, merg joi la 6 sapt si 5 zile sa il vedem pe bebe si pe urma plecam la parinti de paste azi am facut 6 sapt Diana eu zic sa iei acid folic tot de 5 mg, stiu ca mai e si de 1 mg, insa am citit ca organismul isi ia cat trebuie si restul se elimina, deci poti lua linistita de 5 mg am primit si eu rezultatele de la sange si urina si sunt ok, insa ma gandeam sa iau cate o patila de Elevit cam la 2 zile pana ajung la medic Ela felicitari pt samburelul cumintel unde ai facut eco? sper sa il lase si pe sot cu mine sa il vada, mergem la medicover la dr cristian andrei va pe toate 6+ |
Corina, am facut eco la Spitalul Sanador. Ei, pot sa iti spun ca am ramas uimita, dupa ce am vazut prin spitalele de la noi, iacata ca se acorda importanta si taticului pe perioada sarcinii. La Sanador au loc special pentru tatic, cu un paravan intre scaunul pe care te urci pentru ecografie si el. Al meu sot a spus la sfarsit ca nu s-a simtit ca intr-un spital (cu def spitalelor din RO), totul a fost foarte relaxat si profi.
ela's baby