A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

euuuuuuuuu

cica m-am trezit, dar eu

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

fetelor am probleme cu capu` in adevaratul sens al cuvantului

"A study published in 2002 documented a link between elevated levels of an amino acid called homocysteine in the blood and the risk of developing dementia, likely vascular dementia. As homocysteine concentration can be modified by diet, the finding holds the potential that one risk factor for dementia may be controllable."

si eu am avut homocisteina mare......asa ca daca nu descopeream la tim sigur ajungeam la nebuni

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor am probleme cu capu` in adevaratul sens al cuvantului

"A study published in 2002 documented a link between elevated levels of an amino acid called homocysteine in the blood and the risk of developing dementia, likely vascular dementia. As homocysteine concentration can be modified by diet, the finding holds the potential that one risk factor for dementia may be controllable."

si eu am avut homocisteina mare......asa ca daca nu descopeream la tim sigur ajungeam la nebuni

Bine ca ai descoperit la timp.
Si mie imi este somn de nu mai pot si nici eu nu beau cafea ca nu imi place si nici nu am voie pentru stomac, acu am papat si mi-am facut un ceai de cretisoara pe care trebuie sa il beau ca nu se poate tot il dau deoparte si il las de pe zi pe zi. Nu ca ar fi rau dar nu imi mai trebuie nimic.

Mergi la inceput

fetelor voi sunteti in vacanta
ce liniste e pe aici

sa vedeti cati bebei o sa apara dupa Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...am intrat sa va sustin si sa tin pumnii strasi fetelor care urmeaza sa se testeze, imi doresc ca lista aspirantelor sa se imputineze in fiecare zi si sa treceti cat de curand la odisee.
Eu am fost ieri la medic, bebe Matei este bine, are 1850 de grame, este dezvoltat normal conform varstei sarcinii, ma mai duc pe 21 mai la medic, iar in perioada 7-10 iunie va fi marea intalnire cu bebe, atunci mi-a programat cezariana, asta daca nu intervine ceva intre timp...sper sa nu.
Sa o treceti pe Anda15 in lista cu mamici , a nascut pe 11 aprilie prin cezariana la 34 de saptamani o frumusete de baiat pe care il va chema Alexandru, a fost foarte grabit sa isi cunoasca parintii dar este bine.
Va las multi pupici de molipsire

32+ cu Matei

AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mama luiza ce putin mai ai...parca ieri ne-ai anuntat de bebe. sper sa treaca si la mine la fel de rpd timpul

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Bella pentru toata lumea trece mai usor timpul, dar pentru tine persoana in cauza trece tare greu...toate prietenele si cunostintele imi spun vai ce repede a trecut timpul, cum deja sunt in luna a 8-a...dar numai eu stiu cat de grea este asteptarea...ai sa vezi si tu cum este...eu nici nu am ocupatie ca nu lucrez si poate din cauza asta mi s-a parut ca a trecut greu timpul....te pup si sarcina usoara.

32+ cu Matei

AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput