Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata, neata si de la noi; ziki multumim de cafea ;
LA MULTI ANI LA TOATE FLORILE, MAMICI, TATICI, COPII SI IN SPECIAL PENTRU CAMI DE SIMO ;
eu am avut un week-end tare trist ca am facut pomana pentru mama mea sambata, iar ieri toata ziua am stat in parc si am plimbat copilul; mi-am facut niste bataturi la picioare (nu imi dau seama cum) intr-un mare fel, astfel incat nu stiu cum vom mai iesi azi; dar merg pe principiul cui pe cui se scoate, deci sper sa imi revin;
am concluzionat ca am un copil atat de cuminte incat pot sa spun ca nu sunt in concediu de ingrijire copil, ci in concediu in care copilul ingrijeste mama (ca dorm frate de nu stiu ce este cu mine) ; acum stam in patut cumintele si vb cu dinozaurii de la carusel; ce imi pot dori mai mult pe lumea asta;
toate fetele si o saptamana minunatat va doresc;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Noi azi avem plan de plimbare, avem niste facturi de platit. Speram sa fie soare si frumos, sa nu ploua.

LA MULTI ANI!!!
sarbatoritilor de azi.
Va pupacim.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

sa nu credeti ca am luat-o razna, am urat la multi ani pentru toate flroile pentru ziua de ieri (ca nu am intrat la forumit) pentru azi LA MULTE LUNITE, APOI ANISORI pentru MATEI NECATARIE, MARIA CLARA, MARIE LORELEI, ALEXANDRU STEFAN, ANTONIA LUIZA;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

acusi am baut cafeaua cu voi.
daca e tati acasa,sunt mai lenesa cu trezitul(ma trezesc la 8 in loc de 6)

Ocsanica.. multumim

Anka.. bafta

Ziki..spor la umblari,sa rezolvi tot,hai ca e vremea frumoasa si va plimbati

Eu inca nu stiu ce fac azi,deocamdata trimit pe tati sa schimbe cauciucurile,ca eu tot cu alea de iarna sunt,sa spele masina si sa faca niste cumparaturi. eu ma apuc de curatenie. cu toate umblarile mele am ratat curatenia de paste,dar nu-i bai..geamurile si perdele spalate..in rest e curat si mai fac zilnic.
pe urma ies la plimbare cu bubu.

Lori,Simis..va asteptam cu vesti despre botez si poze cu micii crestini.

sa aveti o saptamana buna,insorita si linistita

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Mirelush..cum a fost drumul,ce fac motaneii ? le place schimbarea ?
va pup

fac capitol acusi

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

buna,dragele mele mamici
sunt o proaspata mamaik care are nevoie de ajutor,urmaresc forumurile de foarte mult timp si abia acum mi-am putu face cont
de ce vreau ajutor?am un bebelus de 1 luna si 2 saptamani si nu stiu ce sa nmai fac,de 2 nopti plange de nu mai poate frang piciorusele si mai nou face acac verde si pasteurizat.
a-ti mai patit?
vreau si eu un sfat,ca am incercat de toate,picaturi pentru colici,prosopel cald pe burtica,dormit pe burtica,ceai,
va multumesc,

Mergi la inceput