dermatita atopica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna,

ai incercat unt de shea nerafinat? Este natural si hidrateaza ff bine. Este recomandat pt dermatita atopica la copii si piele uscata si sensibila la adulti.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

multumesc didi n-am incercat...acum am cumparat o chestie de la abocca - bioeulen - sa vad ce poate si dc nici asta nu merge incerc si recomandarea ta...

stie cineva un dermatolog pediatru bun? prin bun inteleg sa nu sara cu cortizon si alte chetii tari? sa o ia metodic...ma tem ca ne adancim in dermatita asta desi eu tot mai sper intr-o minune in saptamana mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

piggy,

ti-o recomand pe d-na dr Darmanescu de la IOMC din Tei sau d-na dr Opris de la Policl Vitan.
Noi am fost si la alergolog, d-na dr Bumbacea la Sp Elias.
Noi folosim hainutele de matase dermasilk si nu am mai folosit cortizon demult (Advantan, Elocom) chiar se vad efectele, avem body si pantalon cu picior.

Sanatate multa si mergeti la medic, nu cumparati fara indicatie medicala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

multumesc frumos o sa imi fac o prg dup Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Piggy, si noi ne-am chinuit mult timp cu dermatita atopica. Sfatul meu este consulti un dermatolog de copii pentru un tratament corect si potrivit fetitei tale. Este o boala care, incorect tratata, se poate agrava si complica cu infectii urate, iar cand copilul creste este predispus la astm bronsic si rinita alergica (de aceea e necesar si sfatul unui alergolog). Pe langa un tratament corect, trebuie evitati multi factori care pot irita pielea sensibila a copiilor cu dermatita atopica in fiecare zi.
Si pe noi ne-au ajutat foarte mult hainutele terapeutice Dermasilk, am scapat de prurit si de cortizon si fetita mea se simte acum mult mai bine.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

piggy ....
Buna, Ce ati mai facut cu alergia??? Ati scapat de ea????
Exact asa e si la mine Al meu are o pata pe obraz si la fel da cu manuta si se zgirie si ajunge la singe (am mai postat asta)
Am crezut ca pata o sa dispara dupa ce o sa intarc asa si alergologu mia spus, cu toate ca eram la dieta.... Nu am rezistat sa-l vad asa si am intarcat, si am deja 3 saptamini si nimic nu sa schimbat,
Pe mine ma trimis sai dau analiza la scaun si la organele interne , poate ceva de acolo ii provoaca alergie, asa si am facut ,
La analiza de la scaun a esit ceva nu in regula si mia scris niste capsule care in Moldova nu se gasesc , numai in Moscova
Offf si abia Duminica o sa mi le aduca, Ma rog la Dumnezeu poate asta imi va fi scaparea ca nu mai pot sal vad asa Parca miam perdut toata speranta
Poate incerci si tu sa dai analize mai amanuntite,
Daca scapi de alergie imi spui si pe mie
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi am tratat dermatita cu remedii homeopate. dupa vreo 4-5 luni de chin, drumuri la medici, cheltuieli - timp in care am incercat metode alopate, cu cremele amintite de voi mai sus...apoi am scapat in cateva zile cu granule homeopate: fara chin, costuri reduse si efecte adverse inexistente.

schema am scris-o AICI, a fost prescrisa baietelului meu de catre dr. Mariana Trifa.

sper sa va ie si voua utila .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

piggy pe dna dr la care am fost in bucuresti o cheama olga simionescu. consultatia e scumpicica, dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya2010 spune:

Paste Fericit!tuturor. Vivela, doctorita care v-a prescris schema homeopata este din Bucuresti?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fabya2010

Paste Fericit!tuturor. Vivela, doctorita care v-a prescris schema homeopata este din Bucuresti?.

da, din Bucuresti este. avea cab. pe la piata amzei. gasesti pe net datele de contact daca esti interesata.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput