Coreea de Nord, la gradinita....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Multam pentru inputul cu Cantarea Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Eu am urat Cantarea Romaniei. Poate si pentru ca profesoara coordonatoare de cor (cantam la cor) era o femeie cu probleme psihice serioase, urla, ne ameninta, folosea niste cuvinte oribile ("fa diez, dobitoc, fa diez!" "vocea a 2-a, sunteti niste excremente umane!"), mai tragea o palma-doua la "dobitoc", mai arunca si cu cartile dupa noi (va dati seama, fiind cor, stateam cu totii la gramada, si o incasam la gramada daca nu ne feream). Aveam repetitii de 2-3 ori pe saptamana, cate 2-3 ore/zi, dupa ore, nemancati,iar in perioada de dinainte de competitii, zilnic. Ce teme? Teze? Lucrari? Pregatire pentru treapta 1? Nah, corul era baza - nu se acceptau scutiri, iar deoarece mereu ajungeam pana la "faza pe tara" de unde ani la rand corul venea cu premiul 1, ea spunea "jump" si directorii raspundeau "how high?".
Doar in clasa a 7-a a fost mai bine, ca am participat si la brigada artistica, iar profesoara de romana, care ne coordona, era o femeie cu suflet, iar textele erau frumoase si interesante, aceea a fost chiar o experienta placuta.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

cristinuk@, no offence, cantai asa la gradi?

eu faceam bataturi la pian in perioadele de studiu intens, de pe la 13 ani incolo, so....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

so nu cantam asa da prin clasa a doua dadeam si eu pe scenele patriei cu tovarasele de grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Este careva pe-aici care nu vorbeste la mobil macar o data pe zi? Nasol! Sunteti cu totii niste www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/9040152/North-Korea-threatens-to-punish-mobile-phone-users-as-war-criminals.html" target="_blank">criminali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Este careva pe-aici care nu vorbeste la mobil macar o data pe zi?

Eu. Cam o data / saptamana
(la mine Internetul e baza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
...
Si la scoala copiilor mei copii de pre-k canta la vioara dupa metoda Suzuki.

OspitalitateaGaiei

Poti sa dezvolti putin, te rog? Eu am dus-o pe Victoria la pian, dar pana si mie mi s-a parut boring... ea vrea sa cante la pian, dar nu a fost foarte incantata (am renuntat pentru moment si din alte motive)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Nu va grabiti sa judecati. Erau cateva fete pe forum localizate in Coreea de Sud. Am inteles ca asa e in cultura lor. Isi solicita copii de mici.

Asa cum era un comentariu in lista respectiva: preferati sa aveti un copil care sta cu ochii in PC si se indoapa cu junk food sau unul care canta li chitara. Ambele sunt situatii extreme, pe care o alegeti.

Tineti cont ca daca acei copii au ajuns sa faca asa ceva, au si o doza de talent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Eu am cantat in cor la Cantarea Romaniei, Eram la vocea I. Vreau sa va spun ca mi-a placut teribil, aveam niste cantece foarte frumoase, deloc patriotice. Mergeam la repetitii dupa ore si o faceam 100% de placere. Ma bucur sa vad ca Alex imi mosteneste urechea muzicala. Vreau sa o duc si eu la un instrument, dar n-am nici o sansa s-o oblig la ceva! Asta in ideea ca acei copii ar fi fost abuzati! Poate ca le-a placut, ca erau doar 5, nu 1000.
In primavara vreau s-o duc pe Alex la balet, ma tot bate la cap, dar acum e prea frig. Mergem la sanius!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

hop si eu! Cu corul la cantarea romaniei, eram tare incantati cu totii, mandri de noi. Si cu dansuri, la fel de mandri si de incantati.

Intrebarea aici nu e cat de talentati sunt acei copilasi sau la ce varsta au inceput sa cante. Si ai mei au inceput pianul la 4 resp. 5 ani, dar fac de buna voie si cat au chef, cu motivarea de rigoare dar pana la limita bunului simt. Intrebarea e: acei copilasi au alternativa? Merg la joaca, mai fac si altceva decat scoala si alte activ. super organizate si structurate?

Am o colega la serv. din Taiwan, nascuta aici din parinti emigrati. Ea spune ca cea mai mare amenintare la ei a fost ca daca nu invata bine se muta inapoi. O sg. vizita in vacanta le-a fost suficient sa-si dea seama de ce. Pt ca acolo nu exista vacante! Adica exista ceva la genul: in loc de scoala pana la ora 6, "numai" pana la pranz si apoi temele de rigoare. Ziceau ca erau in vizita si pana la 3 dupa-amiaza nu aveau cu cine discuta pt ca toti erau ocupati cu scoala si teme. Asta era toata vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio
Eu am cantat in cor la Cantarea Romaniei, Eram la vocea I. Vreau sa va spun ca mi-a placut teribil, aveam niste cantece foarte frumoase, deloc patriotice.

Confirm. Am fost la cor inainte de aparitia cantarii Romaniei. M-am inscris de placere. Si mi-a placut. Gasca de copii de pe la alte scoli, spectacole samd. Ana Lugojana si Uodiri didina, preferatele mele.

Mergi la inceput