Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Pfff, nu-mi mai spune ...ma rog si eu de mama sa-mi framante coca. Nu le am cu astea framantate...in rest fac orice...

Apropos, am reusit sa iau lucrurile ramase de la magazin si am inceput sa le pun la bazar. Majoritatea le dau cu cat le-am luat ca sa scap de ele, sa nu tin banii blocati.
N-am reusit sa pun in seara asta decat niste curele si niste genti.

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei

Liciteaza pentru David - cercei

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Habar n-am, noi am fost doar de 1 mai. Dar sincer, nu inteleg de ce se face atata caz, nu mi-a facut o impresie mai buna decat litoralul nostru. Numai jumatate din hoteluri erau deschise, nu prea aveai ce sa faci, baruri si terase putine, o discoteca cum erau pe vremuri la noi. Si Varna pare din anii '80...nu mai zic de locurile de parcare prin Nisipuri cel putin.
La hotel de 4 stele, parcare de pamant, printre copaci, cu masini parcate pe nush cate siruri de nu o mai scoti pana pleci... u am fost dezamagita.
In afara de meniul all inclusive, care oricum nu ma avantajeaza la cat mananc eu si nici nu mi-a placut mancarea, e mai rau ca in Mamaia, cel putin in extrasezon, inainte de iunie.
Dar romanii nostri oricum nu erau de altceva acolo, nu am vazut atata nesimtire in alta parte...all inclusive, all inclusive, dar sa-ti pui in 5 farfurii si sa un mananci nici una, ca sa aiba ce sa arunce la gunoi? Nu mai zic ca noi eram cu gecile pe noi iar altii la piscina afara, numai sa nu piarda ceva

In legatura cu ouale, se fierb cu diferitele ingrediente pe care le-am mentionat mai sus, fiecare pentru o alta culoare sau nuanta.

<><><><><><><><><><>

Deci o sa am si distractie gratis...de fapt, e de rans-plans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pisoi, geanta cea mare este bleumarin-indigo? de pus pe umar? eu m-am cam indragostit de ea
Mai ai si alte modele? E cazul sa mai astept ceva la orizont?...amatoare de posete mari si curele sunt....deocamdata

Edit: m-am lamurit acum,am citit cu mare atentie anuntul

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
de stresul si oboseala de ieri sunt treaza de cca 2 ore
Crix ca te-ai gandit ,dar la 12 abia plecam din Navodari...caci dr are prog de la 14 la 16,si bilete de ordine se dau de la 13.Am fost primii dar dupa noi in cateva min(max5 min) s-a incarcat holul

Nasa...asa-mi daduse si mie

las cafa

Azi o sa plec dimineata spre Ct ca la max 10 sa fiu l cabinet si la 12,30-13 max acasa.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
spor la pregatiri si gatit tuturor!
sunt putin pe fuga, ca treaba la servici pana peste cap.
pupici!!

Mergi la inceput

Figuelle, intr-adevar, e mai mult de plans. Pentru ca oriunde te duci, romanii se vad de la distanta...cel putin unii dintre ei, nu vreau sa generalizez.
Dar la cate am vazut, nu ma mai mir ca au strainii parerile pe care le au despre noi. Incep sa cred ca o meritam...
Mai ales de cand era sa ne luam la bataie la Paris cu niste tinganci moldovence, pentru ca le-am stricat inselaciunea
Am o prietena care a plecat si ea la Paris ca prietenul ei munceste acolo si a ramas insarcinata. Doctorita la care a fost s-a purtat foarte urat cu ea, pe motiv ca " ce i-a trebuit ei sa se duca sa nasca la Paris?". Binenteles ca i-au respins si cererea de asigurare fiindca nu sunt casatoriti si o costa vreo 3000 de euro sa nasca acolo. No comment.

Lulu, poseta este foarte mare, bleumarin cu mai degraba mov decat indigo. Este foarte draguta...Nici nu stiu ce mai am daca ma crezi, ca n-am reusit sa desfac decat un sac. Prietena mea s-a ocupat mai mult la magazin si abia ieri am luat de la ea ce a ramas.

<><><><><><><><><><>

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata inimoaselor... ce dor mi-a fost de voi...

Am avut o saptamana atat de obositoare... joia trecuta si martea asta am petrecut ore bune la notar si banca, dar acum ne putem lauda ca suntem proprietari eram asa happy marti, dar atat de obosita ca nu am avut vlaga nici la telefon sami anunt prietenele. Acum suntem pe zero absolut financiar (in portofel) si un mare minus financiar, banii imprumutati pt finalizarea actelor, ca sa nu mai zic ca pe 5 mai platim prima rata deja

De luni, pana ieri inclusiv am fost in secretariat... azi intrai in CO... abia acum m-am indurat sa ma ridic din asternut, casa e vraiste, copii plini de vlaga... eu injectez o cafea sa-mi vina sporul la treaba...

Cum e cu vopseaua aia care nu se fierbe? as lua si eu ceva sa poata sa se mozoleasca copii azi? Eu ma gandeam sa iau vopsea carmin de la Dr. Oetcher... inteleg ca toate au euri, nu? Astept raspuns repejor, multumesc!
Va pup si sper sa mai intru din cand in cand sa vad ce idei de dulciuri imi dati si mie

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Eu am luat carmin de la Dr. O. nu am gasit in zona altceva si nici timp de umblat, sincer, nu mai am, ieri am stat de la 17.30 pana la 20.15 in parc cand sa mai umblu la cumparaturi?
Azi le vopsim.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Spor la vopsit!

Eu muncesc din greu la pozat si la anunturi, multumita mamaiei care a luat copchilu' la plimbare. Domnu' pisoi s-a invatat afara si face tarantele cand il bag in casa...

<><><><><><><><><><>

LA BAZAR

Mergi la inceput

pisoi, eu cum stiu daca imi vine o salopeta? Ca sunt dotata in unele parti.....

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput