ce analize se fac pt masurare imunitate?

ce analize se fac pt masurare imunitate? | Autor: Laina

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Pe scurt: toti trei am facut nenumarate infectii respiratorii din decembrie pana acum. In special sotul si fetita. Exasperati de atatea infectii, am facut astazi toti trei un exudat sa vedem daca nu suntem purtatori de vreun crocobaur.

Insa am inteles ca exista o analiza la sange care ar determina nivelul de imunitate al persoanei. Daca cineva ar putea sa ma lamureasca in aceasta privinta, as fi recunoscatoare. Cum se numeste aceasta analiza, ce arata ea mai concret si cum trebuie actionat in caz ca valorile nu ies cum trebuie?

Suplimente din astea gen echinaceea, imunogrip, bronchovaxom, tot au luat...fara vreun rezultat notabil...

Oricum, astept lamuririle voastre. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

se numeste imunograma si se fac mai multe valori[igg,igm,ige totale]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Multumesc!

Si (punand raul inainte) stii cumva si care ar fi un tratament daca analiza iese prost? Intreb nu pentru a ma substitui unui medic, ci pentru a fi pregatita psihic pentru orice eventualitate, pentru a sti ca exista o solutie, si cam care ar fi aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Laina, cat timp ati luat Bronhovaxom? Mie mi-a ajutat dar am luat 2 ani la rand, 3 luni toamna si 3 luni primavara(cate 10 zile pe luna.Abia in al doilea an am vazut rezulatele.
Unii medici recomanda Isoprinosine dupa o anumita schema.

Mergi la inceput