Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
mamutz spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu![]() gata Mamutz, am facut cunostinta cu ea Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+DPN 04.07.2011 |

E invatata doar sa primeasca, ea da doar pupici. Daca prinde vreo ciocolata spre exemplu e jale, ar manca+o imediat, daca nu as fi pe faza. Partea proasta e ca se cocota ca o pisica (am mai avut iepuri dar nu mi+am imaginat ca se pot purta ca pisicutele)si fura mancare. Mai am una dar e mult mai independenta si ne baga in seama doar cand vrea ea. Nu am poze la indemana acum.
Oricum sper sa va aduca iepurasul tot ce e mai bun pe lume.
26+
roxybarbu spune:
am recuperat ![]()
Ramyy Happy 24 weeks 
AliMih Happy 26 weeks 
Cristelle si eu am saptamana viitoare controlul la 29 sapt si 4 zile si deabea astept sa vad cat s-a facut de mare
, tinand cont ca este fetita sper sa nu aiba inca 1500 gr ![]()
Daca am sarit pe cineva, imi pare rau
-ici multi
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011
mamutz spune:
Uau, Roxy esti in sapt 29, o sa intri in 30! Ce putin mai este cand ma uit la tine
, ca la mine pare un veac.
26+ 
Roberta84 spune:
Mamutz , m-ai facut curioasa ca nici eu nu intelegeam ce-i cu fetita si dadui fuga la poze , e o dulcica fetita ta , dar eu mai vad cele mai sexy bulane din odisee!!??
Roxy ce putin mai ai
!!
Rammy te inteleg cum numeri saptamanile , zilele, si pt mine e la fel
, la multe inainte (pana la 40, max 42
)
Florina , ma bucur ca ai revenit
Pufi , treci la condica
Cristelle , pup grasunelul , woaaaw 1,5 Kg , vreau si eu sa creasca asa mare
26+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
lisssa_ana spune:
eu am nascut dupa 40 de sapt si fetita, ca cica fetele vin mai repede
, Ana nu. A stat cat a putut de mult
.
Am nascut la 40 de sapt si 3 zile, dnpul era pe 26 si am nascut pe 29
, ca la carte.
Nu va zic ca am pierdut dop 3 saptamani, cred ca vreo 3 capitole s-au tot rugat fetele sa nasc odata![]()
Mama de Ana si
27+
Fashion
lisssa_ana spune:
ESKA, unde-i burta???? pai esti sexoasa de numa...frumoasa...nu mai zic
mamutz, fff frumoasa minune ai tu.
e cuminte???
alymih, fff frumoasa
si ce frumos se vede burtica
theo, ce faine e poza cu eco
maribell, vreau si eu par ca si al tau...cum fac??? al meu e bleg nu sta nicicum
michelle, ce imi place poze cu burtica pictata
Mama de Ana si
27+
Fashion
Krissy spune:
No' la mine s-a potrivit ca fetele vin mai iute, am nascut-o pe Sophia la 38 saptamani fara o zi
. Pur si simplu mi s-a rupt apa, m-am trezit dimineata uda, dar fara dureri. La 9 dimineata am fost la doctor, care mi-a confirmat ca e pe bune, pe la 10 m-am instalat in camera mea de spital, si am nascut aproape la miezul noptii. Da' pe bune ca eram mai mult decat gata de nastere la 38 saptamani, ca deja ma tineau toate cele, nu mai puteam sa dorm deloc noaptea, eram si cam racita si eram ca pestele pe uscat.
Sa aveti un weekend frumos fetele!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
22+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
thaimeed spune:
Buna fetele,
Lissa_ana, multumesc mult! Si mie imi place tare mult poza! Abia astept sa merg miercuri la control si sa vad cum se va prezenta printesa la cele 27 de saptamani si 2 zile cat o sa am la control!
Nu stiu voi ce si cum simtiti dar eu parca nu mai am rabdare... vreaau sa treaca un pic mai repede sptamanile si sa ajung la termen sa-mi cunosc si sa-mi strang minunea in brate!
Chiar daca nu am scris v-am citit zilnic!
-ici la burtici, strumfite si pitici!
Theo
26+
Maria Ruxandra
adra_bell spune:
Eu am nascut la 40 saptamani, DPN era 17 nov si am nascut pe 14 nov, prin cezariana. Dar mandra nu dadea niciun semn ca vrea sa iasa, ba dimpotriva, in ultima saptamana s-a pus de-a curmezisul. Desi avea 3.500kg, uite ca si-a facut loc
bazar
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world