Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
anaemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Oanamares
Offf, lafel sunt si eu!!!! Nu ai nici un leac,nu? |
Leacul cred ar fi sa nu ma mai gandesc la toate bazaconiile !
....Sa devin mai nesim Cert este ca avem ceva timp de cand nu ne-am mai certat asaaaa ca lumea
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
sdcristian spune:
vorbeati de cumparaturi
noi am luat doar patutul, in rest am avem de la carol. si mi-am luat o pompa de san avent manuala - prima data mi-a placut tare, si am vrut acuma una noua.
haine cam am de la carol, desi e decalaj de 6 luni intre lunile and s-au nascut, asa ca o sa completam pe parcurs. i-am luat totusi niste bodyuri ca le-am gasit la debenhams unele frumoase si din bumbac bun.
carucior am, wrap am
acuma in schimb ne luam masina, am prins o oferta la lucru cu niste masini care se caseaza. eu am un ford ka, pt oras e extraordinara, dar cand sa mergem un pic mai mult cu scaune de copii si carucioare... e cam pitica. cu carol ne mai descurcam, dar cu 2 nu e loc. abia astept sa vad masina noua, am licitat fara sa o vedem, nici nu stiu ce culoare are.
si o sa luam scoica, probabil tot primii pasi, sau una mai usoara daca gasim
si eu mai fac scandal, dar de la curatenie in casa. incerc sa ma abtin
mama de Carol (29.12.2008) si
25+ cu
Patrick
blog
MatzaRebela spune:
Buna:)
Mutumesc frumos de urari si imi cer scuze ca raspund asa tarziu, insa pana am ajuns la pagina cu felicitarile s-a facut 15 aprilie deja:)))
Eu am stare de melancolie, lipsa de chef de orice(o fii si de la vremea asta ca in brasov s-a intors iarna)Plus probleme cu maselele cred k m-a tras curentul si e tragedie cand vreau sa mananc/beau cv rece sau cv mai fierbinte.
Bebe misca in fiecare zi, in cel putin 2 perioade ale zilei( de cele mai multe ori de 3-4 ori pe zi)Si ma bucur enorm sa-l simt
Peste 6 zile avem intalnire hihihihi.Astazi mi se pare ca a fost cel mai activ.. aproape toata ziua l-am simtit sper sa nu oboseasca prea tare si apoi maine sa ma sperie ca nu mai misca.
Si eu sunt mai panicoasa acum(culmea nu mai sunt la fel de geloasa ca inainte) insa mereu ii spun ca daca intarzie sa-mi dea tel sa mi spuna sa nu mi fac griji ca cn stie ce accident a facut.(Mai uita si el)si eu stau cu gandurile pana vine:))) sau pana ma suna inapoi.
Daca fac curat si apoi ii spun ca ma doare spatele imi spune pai las-o mai moale... daca nu fac deloc ca n-am facut deloc:))))dar nu e o noutate la noi mai ales ca nu-mi place sa stau sa smotruiesc si stie f bine:))
Vreau si eu noua parola la picassa:) sa vad si eu ce mai e nou:)
Va pup pup pup pup pup dulce si nu va mai stresati ca nu e bine:)
20+ cu 
mamutz spune:
Am venit de la injectie cu o durere ...la capatul coloanei vertebrale intre fese. Asta e noua
.
DE FETITA MEA IUBAREATA NU ZICE NIMENI NIMIC?
26+ 
roxybarbu spune:
-ici
ce vorbarete sunt fetele astazi, eu am avut o zi plina asa ca nu am avut timp sa intru deloc

Am si eu o intrebare petru fetele care mai au copii.....cate din voi au nascut dupa 40 de sapt? Eu am auzit ca in 80% din cazuri se naste inainte de 40,asa este?
Mihaela bine ai revenit
, ma bucur ca nu mai esti supi
Pufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, undeeeeeeeeeeeeeee esti?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Am venit de la injectie cu o durere ...la capatul coloanei vertebrale intre fese. Asta e noua DE FETITA MEA IUBAREATA NU ZICE NIMENI NIMIC? 26+ ![]() |
fetita ta e bestiala imi place nebunie
urechile ei frumoase
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Roberta84 spune:
In ceea ce privesste sanii , sunt si eu in sfarsit mandra sa stau fara sutien si sotul profita din plin , toata ziua ma apuca de ele
, uneori si cand mai si eltcineva prin camera ca ma si rusinez, dar ne place la amandoi si asa ca profit cat s-o putea si nu le astup cu nimic
.
Despre gelozie .. cred ca mai geloasa eram inainte ca daca treceau cateva zile si nu se lipea de mine deja incepeam sa ii reprosez ca nu ma mai iubeste ca la inceput ( o faceam ca sa nu isi piarda antrenamentul , nu ca asa as fi crezut
) si chiar ma gandeam ca atunci cand o sa raman acasa o sa imi fie greu ca nu o sa mai fim mereu impreuna ( noi lucram impreuna inainte) si probabil voi fi geloasa, dar vad ca toata atentia mea se duce spre copil si nici nu ma mai gandesc sa imi alint si sotu , in schimb el e parca mai atras de mine decand sunt insarcinata , culmea ca sunt ca o mingiuca
.
Si vorba lu Babyblue , eu ma aranjez mereu si-mi spun singura ca arat bine , uneori vine acasa si ma gaseste machiata , aranjata si ma intreaba daca am plecat pe undeva iar eu ii spun ca m-am machait pt mine
.Ma simt atat de speciala acum ca ii port copilul in pantec incat nu cred ca ar exista femeie mai importanta sau mai atragatoare ca mine in ochii lui. Chiar daca ma insel , face bine la psihic senzatia asta![]()
Babylicious , mersi de intrebare , sunt in continuare cu cateva contractii pe zi in ciuda tratamentului , insa sunt mai optimista, fiecare zi care trece e un mare pas facut spre binele copilasului meu.
Va pup pe toate ... m-am intins ca o zi de post
26+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Am venit de la injectie cu o durere ...la capatul coloanei vertebrale intre fese. Asta e noua DE FETITA MEA IUBAREATA NU ZICE NIMENI NIMIC? 26+ ![]() |
Mamutz, care fetita? Am sarit eu ceva?
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 28+DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:

gata Mamutz, am facut cunostinta cu ea
este o frumoasa.Te rog sa-i transmiti ca eu am fost cuminte sa nu ma sara anul asta de Paste ![]()
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011