Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela o inscriu si pe Ctarina in clubul plangaciosilor. Plange din orice fleac. Ii tot spun sa nu planga, sa vorbeasca sa imi explice ce este daca o pot ajuta. Degeaba
Carla imi pare rau ca te simti asa de rau. Mai veniti pe 29 la mare?

Eu am o groaza de impachetat. Il astept pe sot ca mi-a zis ca el impacheteaza mai bine si incap mai multe.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, pupici, ce rau imi pare ca tot asa papa David, chiar nu pot sa pricep ce se intampla. Bine ca nu te mai stresezi asa tare.
M-ai cam speriat cu mama ta, am facut Pap mereu dupa nasteri, deci in timpul alaptarii. O sa tin minte.

Stefania, da, venim, o sa te sun cand plecam din Bucuresti.
Bine ca te-ai scos cu bagajele . Eu n-am facut nimic si al meu ma lasa sa planific si sa ma ocup de tot, apoi in ultima jumatate de ora incepe sa ma intrebe daca am pus cutare lucru, apoi se apuca si pune el si asa plecam cu 3-5 ore mai tarziu decat planificasem .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

cafea? avem de toate, de cicoare sau normala, cu zahar si fara, cu lapte sau fara...poate ceai? un croasant? o tartina cu unt si miere? cereale cu lapte?

hai, ca vad ca sunteti cam lenese in ultima vreme, va tineti de munca si de plimbari, ntz-ntz-ntz!!!

Stefania, imi pare rau ca si Catarina e plangacioasa. si eu fac la fel, ii tot zic lui david sa nu mai planga, ca nu inteleg ce vrea de la mine. ii zic mereu ca rezolvam orice problema ar avea discutand ca oamenii, nu jelindu-ne. recunosc ca i-am mai zis si sa nu mai planga - ca barbatii nu plang din orice fleac. teoria cica sa nu-i zici copilului sa nu planga, adica sa-si reprime sentimentele, dar imaginea mea despre un mascul nu se pupa deloc cu cea a unui plangacios, asa ca atunci cand il vad smiorcaindu-se, imi creste tensiunea . de 1000 de ori prefer sa urle si sa tipe tare ca vrea ceva decat sa se smiorcaie ca o pisica plouata.

Carla .

cica la gradi david a mancat tot ieri! cred ca n-a mai rabdat . dar nici eu nu i-am mai lasat la discretie dulciurile. nu i le-am eliminat complet, insa i le-am redus drastic. in parc, aseara erau 2 frati de vreo 6-7 ani obezi. pe langa ei, david era o chestie mica neglijabila. si desi mie nu-mi place sa comentez nimic vizavi de greutatea omului, i-am zis lui david ca asa o sa ajunga si el daca o sa manance numai ciocolata, barni, biscuiti cu crema si suc. si l-am pus pe ganduri .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, tare chestia cu exemplul negativ . Bine ca ai un semn pozitiv din partea lui, inseamna ca se va rezolva in timp. Cu dulciurile asa s-a intamplat si la noi, Saby a avut o perioada in care a primit destul de des, si normal ca la masa lua 2 guri de mancare si cerea desert. De cand mi-e rau, nu vreau sa mai vad dulciuri, nu mai cumpar, nu mai fac, si copila papa mancare cat 5 . Eu tot ma ingras.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea.O zi frumoasa va doresc .
Cu problema dulciurilor e groasa . Si Alex a avut o perioada cand vina dulciurile de nu mai stiam cum sa merg la cumparaturi (aici au un sistem asa prost ca atunci cand intrii in supermarket primul raft intalnit e cel cu miile de sortimente de dulciuri.
Si pur si simplu se infigea in ele si nu pleca de langa raft pana nu punea macar doua pungi.Pana la platit reuseam sa aleg macar un tic-tac sa ia nu ditamai punga de acadele sau bomboane .Dar tot intr-un stres eram .Si de mancat nimic, de credeam ca traieste cu aer.Pana cand a varsat intr-o zi, culmea dupa ce luase o bomboana, si s-a lecuit.A asociat (bine cu ajutorul meu )raul cu dulcele si nu i-a mai trebuit.Nu stiu cat o sa-l tina da mai cere asa o bomboana , doua pe saptamana...mult mai bine decat o punga la o masa.
Si faza asta cu copii grasi este o mare problema pentru ca tocmai parintii nu constientizeaza percolul la care ii expun dandu-le dulciuri la discretie, doar o baga si el ceva in gura, sau hai sa bucuram copilul cu un Mc Donald.
Saracii copii nu au vina ca sunt asa , normal sa le placa dulciurile , doar si noua ne plac, dar noi trebuie sa stim ca pe langa dulciuri date cu masura, sa faca si muuulta miscare .Pusul la regim nu e o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cristos a inviat

Am revenit si noi la capitala noastra draga . A fost frumos dar obositorrr.

Carla imi inchipui ce tare te-ai speriat. Bine ca e bine. Acum iei vitamine? ca stiu ca in sarcinile anterioare nu. Poate te-ar ajuta.

Vivela si pe mine m-ai speriat cu mama ta. Mi-am facut si eu pap dupa ce am nascut si acum, la Eric, alaptam si intradevar mi-a iesit 2. Chiar vreau sa-l refac peste ceva timp.
As vrea sa-mi pun sterilet dar am inteles ca genereaza deseori infectii. Chiar nu stiu ce sa fac.

M-ai facut sa rad cu exemplu negativ la dulciuri fiindca asa gandeam si eu si exact ieri in parc m-am enervat si i-am zis Dariei ca o sa ajunga o grasana cu picioare uriase daca mai mananca multa ciocolata, exact ca o fetita din parc. Era ora doua, ne pregateam sa mergem la somnul de dupa-amiaza (care chiar si fara ciocolata nu l-a servit) si o bunica o striga pe nepotica de pe topogan, asa tam nesam, fara sa ceara fata, sa-i dea o ciocolotica . Si fetita nu va zic cata bulanele avea, duble fata de ale Dariei. Bineinteles ca Daria cand a auzit-o pe femeie a venit si ea la mine sa-mi ceara. Am luat-o si eu de mana si pe drum i-am explicat ca nu-i bine sa mananci ciocolata asa la orice ora ca poti sa ajungi asa grasa...., bla, bla. Sa-ti fi vazut ce fata ingandurata facuse.

Intr-una din zilele astea am urcat la munte (deal) la Bisoca in Buzau, drumul lung cu multe curbe si la fel de multe gropi, Eric plangea, Daria se smiorcaia. la un moment dat am cedat si am strigat: "gata mai ca imi vine sa o iau la fuga pe camp". Dupa vreo juma de ora oprim sa-l schimbam pe Eric la care Daria f serioasa " Ce faci mami? o iei la fuga?"

Kariris iti scriu si eu un PM acum.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou....
dana, foarte tare daria! fetitza isteatza! cum e la gradi? nush daca te-am mai intrebat, dar cat dai tu pt daria?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

850 pana la pranz cu masa inclusa. Fac engleza zilnic. Pe langa asta as vrea sa o dau si la dans doar asa de fun sa se zbenguie si ea dar nu stiu exact cat e optionalul asta. Vedem.
Cum e? Asa si asa. Ma enerveaza ca am impresia ca doamna lor face cam totul in locul lor si nu inteleg de ce. Daria coloreaza, lipeste, taie destul de bine ca doar exerseaza zilnic acasa (un caiet ii ajunge maxim o saptamana). Asta e joaca ei acum, iar la gradi cand o intreb ce a facut? imi spune "nimic". Inca mai cercetez ce inseamna acest nimic ca poate sa fie si subiectiv bazandu-ma pe faptul ca mai spune asa cand nu stie/nu vrea sa dea alt raspuns. De ex astazi am intrebat-o ce a mancat la pranz si-mi zice ciorbica, felul doi: orez cu carnita si salata. Si cu ce a fost salata? "Cu nimic, da a fost asa gustoasa"
Oricum sunt si multe altele care mi se par "ciudate" dar deocamdata le incadrez in tolerabile. Inca mai am simturile ascutite cand ma duc dupa ea sa observ tot ce o inconjoara, nu sunt pe deplin linistita.

Mergi la inceput

Dana, da, m-a convins doctorul sa iau Femibion, are acid folic si B-uri, a zis ca 3 sarcini in 5 ani imi solicita prea mult organismul.
Cam astea sunt activitatile si la Saby la gradi, dar ei fac si dans o data pe saptamana. Eu dau 800 cu pranz. La Bambi era 400E si niciun loc, sa mai spuna cineva ca e criza.

Mergi la inceput

si fi sigura ca nu se face nimic mai mult/mai special la acea gradi fat de multe altele cu preturi medii. Costa atat pentru a fi exclusivista, asa cum, am ajuns eu la concluzia, ca e piata de langa blocul meu, piata timpuri noi. Pun niste preturi sf astfel incat sa nu vina tot rumanul, sa aibe "vip"-urile culoarele libere cand vin. La cealalta piata (norilor) destul de aproape, preturile sunt la jumate (pe putin) si normal e un dute vino inautru.

Eu ma simt ramolita (fizic vorbind) dupa 2 sarcini, d-apoi dupa 3. ma intreb femeile alea de faceau cate 8-9 copiii cum oare rezistau? ca mie mi se pare ireal.

Ma duc sa-mi gust ciorbica de dovlecel cu marar

Mergi la inceput