Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Alina

Tipic Saya:
-imi calca Saya pe laptop
- o cert
-nu zice nimic dar merge in spatele meu si imi face masaj
-dupa cateva secunde de masaj imi zice calm si cald shhhhhhh si continua masajul.

normal ca am pupat-o mai un pic si imi ceream si scuze ca i-am facut observatii ca mi-a calcat pe laptop.

foarte , foarte tare! isteatza fata!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

Alina

Tipic Saya:
-imi calca Saya pe laptop
- o cert
-nu zice nimic dar merge in spatele meu si imi face masaj
-dupa cateva secunde de masaj imi zice calm si cald shhhhhhh si continua masajul.

normal ca am pupat-o mai un pic si imi ceream si scuze ca i-am facut observatii ca mi-a calcat pe laptop.

foarte , foarte tare! isteatza fata!

Merci. Ai gatat cu alergatul pe la gradinite? Andrei ce zice impaca cu gandul ca va merge la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ce credeti ca facem noi? Febra 39.7. , asta de duminica noaptea. Am fost la dr si cica e o viroza, nu i-am dat decat antitermice.
Daria behaie si ea, iar pe mine ma ustura gatul de zici ca-i zgariat.
Asta asa pe scurt despre noi, mai mult nu pot ca-s plina de nervi .

Nici nu stiu cu ce sa incep, atatea vesti
Carla esti tare
La mine si la toate cunostintele mele s-a adeverit ca daca in primele 2-3 luni ai pofta /ai manca mancaruri usoare, fructe, lactate e fata, daca, in schimb ai balota numai mancaruri grele, carne, (eu as fi mancat numai carnati si mici cu cartofi ) e baiat.

Xerxe, Greierash felicitari, sa va traiasca bebelusii sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti

Vio floare draga sa ne traiesti si sa ne mai incanti cu astfel de compuneri. ca sa zic asa m-am ras de m-am prapadit.

Vivela la multi, multi ani!!!!
Legat de gradi crede-ma ca nici eu nu tineam sa le faca serbare de paste, mai ales ca mi s-a parut stupid ca la final i-a intrebat ce isi doresc de la iepuras si le-a explicat ca acesta va veni si acasa in prima zi de paste cu cadouri Normal ca acum Daria ma intreaba zilnic cand vine iepurasul? Si nu, nu cred ca daca ii invata 3 poezii in loc de doua sunt mai destepti dar totusi nu poti sa-mi zici o saptamana zi de zi ca "astazi i-am lasat mai usor fiindca pregatim serbarea" , marea serbare. M-a pus sa-i cumpar si costum, am mai dat si pe ala un milion ca sa ce? sa zica 10 pusti fiecare cate o poezie
Pe de alta parte sunt de-a dreptul indignata. Ce credeti ca-mi zice Daria ieri asa tam nesam. Mami daca nu esti cuminte iti lipesc gura ca la Costin. Care costin mami? Ei care Costin, ala de la Ploiesti. Dna Dana i-a lipit gura cu de-ala de lipesti tu mos craciunul (saraca nu a stiut sa-mi zica scoci). Cum mami, chiar i-a lipit gura? si voi ce ati zis? Nu am zis nimic ca sa nu ne-o lipeasca si noua. Am innebunit. Adevarul e ca Daria a avut vreo saptamana in decembrie cand o vedea pe dna asta ca e de dimineata incepea sa planga. Pe cealalta tura era f vesela. va amintiti ca va povesteam. Acum fac legatura.

Kariris si eu zic ca decat sa le mai lasi la gradi aia mai bine iti iei pe cineva sa te ajute acum pana in septembrie.
La multi ani micutei Iris, sa creasca mare si sanatoasa alaturi de surioara ei.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Citat:

Merci. Ai gatat cu alergatul pe la gradinite? Andrei ce zice impaca cu gandul ca va merge la gradi?

Timi, leutza si berbecutza.

sa zicem ca da. am optat pt o gradi particulara, aproape de casa. o sa mergem maine sa platim taxa de rezervare loc
eu il inscriu si la stat...ca doamne fereste ramanem fara dinero....ne ducem dincolo.
andrei zice sus si tare ca nu vrea! dar pana la toamna are timp de razgandeala...sper!
dana, sanatate! urata faza cu scociul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi cum adica rezervare loc? pai de cand intentionezi sa-l duci? poate ar fi mai bine de acum din vara ca se adapteaza (din punct de vedere al virozelor) mult mai bine. Program scurt.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumim de sustinere.dragutze foc.
michy cu constipatia cam aceeasi probleme...cat a mers la balet si a facut mai multa miscare parca a fost mai bine,acum tot bolnava fiind nu am mai dus-o....si s-a vazut...in fine, mai cu lassbaby ,mai in pozitii imposibil de tinut il scoate pana la urma....cel putin avem o luna de cand nu am folosit microclismele si ma bucur enorm facuse o ffff mare fobie din cauza lor.dar m-au ajutat fff mult sfaturile psihologului,pe bune chiar vreau sa ma mai intalnesc cu el imi mai schimba directia...
multa sanatate copilasilor bolnaviori...of cand vom scapa de astea?????

Mergi la inceput

pai daca vreau sa fiu sigura ca prind loc in toamna, nu e de ajuns sa-l inscriu, trebuie sa platesc o taxa: 350 mi-a cerut la una si 200 la alta. aici unde vreau e 200, si nu ti-o recuperezi.
vara asta vreau sa-l mai duc la mama, la munte! din toamna vreau sa-l dau.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Buna fetelor!

Nu cred ca m-ati uitat, ca anul trecut v-am mai scris o data. Va citesc cu mare drag, ma bucur si ma intristez alaturi de fiecare dintre voi. Mi-ar placea sa "mearga" sa va postez mai des, cu speranta de a ma putea integra in grupul vostru, daca "tine" promit sa incerc.

xerxe, greierash, felicitari pentru puiuti! xerxe, sanatate multa micutei, sa recupereze repede diferenta de greutate!

Mada, Carla, felicitari pentru samburei, sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc! Carla, vreau sa-ti spun ca rezonez cu tine intr-o masura foarte mare cu privire la greturi, am avut ambele sarcini oribile din punctul asta de vedere, la prima mergeam si la servici, "noroc" (daca pot spune asa) ca am avut risc de avort spontan si din luna a patra am stat acasa, ca nu stiu cum o scoteam la capat cu serviciul. Asta a fost motivul principal pentru care i-am spus sotului cu vreo 4 luni inainte sa termin concediul de 2 ani cu Dani ca daca vrea bb2, acum e momentul, sa pot sa stau primul trimestru acasa, ca stiam ce ma asteapta. Si din pacate a fost exact cum m-am asteptat, am avut greturi permanente si foarte puternice ca intensitate tot trim I si o buna parte din al doilea. De greturi n-am scapat de tot pana n-am nascut, dar de bine de rau erau mai usoare. Ce vreau sa-ti spun e ca daca la prima sarcina n-am facut nimic in sensul asta pentru ca eram pur si simplu siderata de cat de rau putea sa-mi fie, la a doua sarcina am hotarat sa ma lupt cu ele si am incercat pe rand: ghimbir (capsule, fiertura de ghimbir, bucati de ghimbir crude, biscuiti cu ghimbir), bratarile cu presopunctura, homeopate (alternam sepia cu pulsatilla si cu inca ceva, imi scapa acum, vreo luna am luat), vit B6 (am luat un complex de B-uri), covrigei/saratele, citrice (alea chiar mi-au facut mai rau) si tot ce mai gasisem pe net ca ar putea ajuta (sunt convinsa ca mi-a mai scapat cate ceva), cert e ca absolut nimic n-a functionat catusi de putin. Doua luni de zile am avut meniu zilnic fix: 3 felii de pizza, cate una la cateva ore (comandam pizza si o congelam :D), 3 nectarine (tot asa, una ici, una colo) si seara salata verde cu ulei de masline si nitica zeama de lamaie. Nu exagerez, doua luni de zile n-am putut sa mananc altceva, am slabit mai bine de 6 kg (de la 56 kg ajunsesem pe la 49,8 kg, ma batea vantul ca-s si inalta). Eram exact cum spui si tu acum, absolut exasperata de greturi, nu le suportam, faceam tot posibilul sa-mi distrag atentia de la ele, dar evident ca nu prea mergea, numaram zilele pana la sfarsitul trimestrului I desi stiam ca n-o sa dispara instantaneu atunci. Aveam o consolare, ii spuneam sotului NEVER EVER AGAIN (adica gata frate, e ultima sarcina, fiecare zi care trece e ultima din etapa asta, nu mai trec prin asa ceva niciodata). Sotul saracul vrea bb3, dar din partea mea, sa-l faca cu cine vrea el, pe mine nu ma mai prinde. :D M-am gandit ca poate te ajuta/consoleaza experienta mea, daca vrei sa vorbesti cu cineva care te intelege 100% iti dau pm cu adresa mea de mess. Partea cea mai buna din toata povestea este ca, inspirata de tine fiind mi-am dorit foarte mult sa nasc fara epiziotomie, drept pt care am facut constiincioasa masaj perineal cu ulei din germeni de grau vreo luna parca si m-am dus la spital sa nasc cu hartia in care refuzam epiziotomia pe proprie raspundere in dinti (vorba vine, ca la cat de repede am nascut nici n-am apucat ajung in sala de nasteri, darmite sa scot hartoaga cu pricina, am nascut in camera de garda, le-am socat p-alea p-acolo, ba m-au mai si apostrofat ca ce-am stat atat, io care nu stiusem cum sa ajung mai repede, condusese al meu cu 100 la ora, noroc ca era duminica si nu era trafic). Ceva mai putin de o ora a durat de la prima contractie pana am nascut, nu ma astept sa ma creada cineva, io insami n-as crede daca as auzi asa poveste.

Luna, ma bucur sa aud ca va faceti casuta, sper sa iasa exact cum va doriti!

Urez si eu LA MULTI ANI si multa sanatate Vivelei si florilor Violeta si Iris de Kariris (cu scuzele de rigoare pentru intarziere)!

Of, sanatate multa puiutilor bolnaviori de Vivela si ddanagh si Georgianei!

Kariris, ma bucur ca te mai si rasfeti, mi se pare greu de tot sa te descurci cu gemenele si cu toata treaba, sper sa tii cont mereu ca trebuie sa-ti protejezi spatele si sanatatea, in general.

X-ray, sper ca Eli e bine acum, m-au trecut fiorii de cat s-a chinuit micuta cu tusea si nu numai si Dani face la fel, la orice viroza ea da in bronsite, traheobronsite si pneumonii, cu tusea aferenta, a facut la aerosoli de m-am saturat eu, dar ea...

Ma iertati ca n-am reusit sa va nominalizez pe toate, deja micuta mea s-a isterizat ca am stat atat de mult la calculator, va trimit cate un gand bun si cate un fiecareia. Scuzati placinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

sunt niste cacaciosi astia cu rezervatul!! am platit si eu, cand l-am dat pe david prima data. l-am inscris prin iunie si urma sa inceapa in sept. dar taxa de rezervare s-a dedus din plata pe prima luna. asa mi se pare corect.
in fine, goana dupa bani e tipica romanilor. mai ca ma bate si pe mine sa-mi deschid gradinita .

Alina , sanatate multa, multa! nu-i nimic mai rau pe lumea asta decat sa fie copilul bolnav si tu sa nu mai stii incotro s-apuci sa-l ajuti.

Dana, sanatate multa si voua, sa scapati repede de febra .
eu m-am lamurit cu serbarile, nu mai cheltui niciun leu pt asa ceva. al meu ar fi foarte happy sa sarim peste asa manifestari. stiu ca sunt copii carora le plac serbarile, se simt bine sa cante si sa spuna poezii, dar al meu nu! si ar fi frumos din partea mea sa-i respect optiunea. si sincer, nici pe mine nu ma da pe spate sa-l vad turuind nefericit o poezie. ce sa fac, de-asta am, cu de-asta defilez.
nasol cu scociul . la cate aud, ma ia cu fiori pe spinare, ca uneori si david e mai morcovit cand il duc la gradinita. nu mereu, dar are perioade cand pare f secretos, nu vrea sa-mi zica nimic, parca i-ar fi frica de ceva. eu zic ca nu se intampla nimic rau acolo, dar pot eu sa stiu sigur? uf...

Mychy, si eu cred ca ar fi fost mai ok sa inceapa gradi primavara sau vara. nu poti sa-l dai acum doua-trei luni si sa-l duci la munte doar o luna? zic si eu...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
si noi ne distram,fiimiu incercanat,ceva febra..sa vedem cum evolueaza
eu cu greu ma refac,am si bocit,nu m-am simtit niciodata asa si cu atat e mai greu ca mana asta de om depinde de mine.

maiii sa-mi fie scuzat dar eu nu stiu ce as face daca o "duamna" mi-ar teroriza copilul,mi-e de neimaginat,io sar in sus daca barbate=miu i se adreseaza cumva mai anapoda d'apai un strain sa-i faca asa ceva,vai de mine..stiu deja de unde incep si unde termin,mama lor..e clar,precedentul e deja format si degeaba spunem noi ca trebuie sa se epureze aia de pe vremea lui ceasca ca mentalitatea e aceeasi.

dana,sanatate multa la puiuti!

sunt in asentimentul lui gabi si am si spus-o,care- i treaba cu serbarile astea???v-am zis ca pana fiimiu o sa vina si o sa-mi spuna "mami eu musai particip la serbarea asta" decid eu pentru el..si asa mi se pare ca arat ca si clovnii,poate e benefic ca le mai dezvolta curajul dar poate si simtul penibilului

diane-dun,multumim,ne rugam pentru sanatate.
alina,nu am cuvinte pentru cele intampinate.

acu nu aruncati cu pietre..sunt bolnava

Mergi la inceput