Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Moooammaaaa! Putin lipseste omul d-aci si voi deja vorbiti de menstra

Eu am baieti, bine ca nu e chiar asa complicat... sau o sa fie? Cred ca da, Matei pentru inceput si-a lasat parul lung ca sa il confunde doamnele si sa poata intra cu fetele la baie, sa le vada tot-tot

Cat erau fetite goale pe plaja, vorba ceea ..."ce-i in zare e de vanzare" nu i-a trecut prin cap sa se uite, acum le duce dorul

Cam atat deocamdata. Doamnele lui Matei la gradi sunt tare multumite de el: cuminte, destept, frumos

Asteptam interferente culturale cu alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

IONELA - mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris...ce trece timpul....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ieri dim colegul de banca al lui Paul i se adreseaza lui fi-miu: "Am filmat-o p-asta (o colega) cand a fost la baie! M-am dus dupa ea!"

Ieri a fost prima zi in care si-a facut tema la after la scriere si la matematica si am fost multumita, nu perfect insa nici de refacut. Acasa a mai lucrat un pic , apoi afara. Exista si o parte proasta, bazaie daca am prinde ca stationez in clasa mai mult de 2 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ioana la ce ora termina afterul Paul? de mai are timp de joaca.
Noi suntem in criza de timp.La 5 pleaca de la after, pana ajungem acasa e 6 , daca nu cumva ma opresc pe la cumparaturi.
Daca ma abat, ajung la 8 si teoretic la 9 tre sa doarma.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Elena la 4,30 maxim tb sa il luam , teoretic si pe Dani tot la aceeasi ora. Are timp deocamdata mai ales daca isi face tema la after...acasa ii mai dau 3 maxim 5 randuri si apoi insist sa iasa, ca el ar sta numai in casa.
Azi au scris prima data cu stiloul la scoala.
Am fugit sa luam copiii, va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Onitza si Ele, cat va costa pe voi after-ul?

La noi e vreo 500 lei/ luna la care se adauga cam 200 lei pe meniu complet de la firma de catering. Programul cred ca este pana la 6 seara. La noi parintii ii aud multumiti de evolutia copiilor, vin acasa cu teme facute, au si optionale incluse, plus transport asigurat.

La voi cum e?

Mergi la inceput

Pe noi ne costa 5 mil/luna din care 2 mil e masa copilului.
De fapt e asa 15ron/zi after-ul si 10 ron/zi masa la un restaurant.
Pleaca cu doamna invatatoare la ora 12 din scoala la masa, dupa parc, joaca, disctractii. De la 2 la 4.30 teme . Eu o iau la ora 5.
Noi am ales sa faca after, ca isi face temele cu doamna ei.
Pe doamna eu o iubesc. E genul meu, closca , dar diferenta e ca nu o "plesneste dupa cap"
Merge cu note in paralel cu calificativele. Asa ca deocamdata avem doi de zece si inca unul cu minus.
sper sa continuam asa.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

LILY, la Paul afterul e gratis...dna pedagog e platita de primarie, 500 ron/luna, chiar ieri ne-a spus. Mancarica primesc copiii de acasa. Eu de ex ii pun lui paul felul II (ceva consistent care nu se scurge:D + carnita taiata bucatele)intr-o caserola, dar nu in fiecare zi, uneori are chef de sandvish, de obicei imi spune ce vrea. Insa....cand ajungem acasa, indiferent de ora, serveste un castron cu supa/ciorba.
La noi ora maxima de luat copilul este 4.30.
ELE, deja aveti 3 note???? Wow!!!!! Bravo! A inceput cu dreptul Deni, o pupam si o felicitam!!!!
Paul nu exceleaza deocamdata dar eu am incredere in el ca pe parcurs se va ridica.

Mergi la inceput

Ioana eu zic sa nu iti faci griji de Paul. Mai ales ca am auzit ca citeste s.a
Noi inca nu citim, nu scriem :( si suntem si incapatanate.
Asta acasa..ca la scoala face cum zice doamna.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow deci multe fete ati ales varianta after...super...noi pe langa casa omului cu bunicii
pe toate si va doresc un we fain

Mergi la inceput