Herbalife....impresii????
Am ajuns la o intalnire unde mi s-a adus la cunostinta acest stil de viata..sau dieta...ce o fi...
Asa..suna bine, dar multe lucruri suna bine la inceput si pe parcurs ne dam seama ca sunt doar niste porcarii..
Ma intereseaza daca a incercat cineva si daca a obtinut rezultate! Multumesc!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Raspunsuri
andanii spune:
mda... sa zicem ca am slabit cateva kilograme ... dar dupa ce am intrerupt am pus la loc kilogramele date jos chiar si in plus altele eu spun acuma ca o dieta bazata pe mancat sanatos e mult mai benefica si mai ieftina ... nu as recomanda , sincer , mai bine mi-as cumpara fructe , legume, peste , carne slaba si as manca rational parerea mea ai fi mult mai castigata si sanatoasa
sper sa-ti fie de folos parerea mea
andanii
CorinaDani spune:
hm...
o gramada de bani aruncati aiurea.
cumnata mea a tinut cura lor de slabire.
da, a slabit, chiar destul de rapid, insa si cu produsele lor , si fara, cam tot la acelasi rezultat ajungea, pentru ca a tinut si regim alimentar, recomandat de consultantul care i-a vandut produsele. deci nu poti manca tot ce-ti pofteste inima, iei produsele de slabit si slabesti. nu, in nici-un caz nu se intampla asta.
a, si dupa ce a terminat cura, a reusit sa mentina o perioada regimul alimentar, insa peste cateva luni a inceput sa "triseze" si usor-usor a pus la loc mai multe kg decat slabise.
asa ca nu are rost sa dai atatia bani pe o iluzie. parerea mea.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
vias spune:
ma bucur foarte mult ca am primit raspunsuri...ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva de genul asta...
Adevarul e ca daca vrei sa slabesti, reusesti NUMAI cu un regim de viata sanatos!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ingridnen spune:
mie mi s-a facut rau in a treia zi de regim
a fost groaznic, mi-era foame mereu si beam tone de apa
Sefa mea a tinut, a slabit intr-adevar insa a pus la loc chiar mai mult decat slabise, dupa ce a terminat cu regimul
Ingrid si Cristi 8 ani
vias spune:
chiar ma bucur ca am deschis subiectul asta...mai ales ca sunt probabil atatea femei tentate sa incerce dupa ce vad cateva si exemple reale...
desi eram foarte tentata sa incerc..m-am hotarat sa renunt la idee...multumesc!
diuna spune:
Eu am o colega care este si consultant. A slabit treptat, cam in 6-8 luni aprox. 15 kg, pe care nu le-a mai pus la loc. Dar zice ca nu se va lasa niciodata de Herbalife, probabil constienta de faptul ca e posibil sa se ingrase la loc. Nu era grasa, avea cam 70 de kg, acum arata bine.
Va pot spune ce ma intriga, oarecum, la acest "stil de viata", nu din experienta mea proprie, dar petrecand 6 ore /zi alaturi de cineva cu experienta de vreo 2 ani:
-inghite, fara sa exagerez, aprox. 12 tablete diferite la masa de pranz( vitamine, alge, suplimenti alimentari cu diverse functii), abia daca mai are loc dupa aia sa bea damingenele alea de apa impuse de dieta
-mananca asa de incet, la fel, la cererea dietei, incat simt ca mi se scurge viata mancand
-cheltuie atatia bani pe cele minim 12 feuri de tablete incat nu se indura sa-si faca gimnastica impusa de acest "modus vivandi" la sala, face acasa doua ore pe zi( aici va reproduc ce zice, nu e verificat) si si-a luat al doilea job
Acesta e contactul meu cu HL. De cand am cunoscut-o sunt foarte sigura ca nu voi apela la ei.
Deci, Cami, daca te tii, rezultate ai! Dar sa sti ca trebuie tinut regim si trebuie practicat sport. Daca vrei sa-ti schimbi modul de viata te ajuta mult. Si mai trebuie sa ai sustinatori. Ma gandesc ca nu poti gati delicatese pentru restul familiei si tu sa mananci doar rucola, asa cum nu poti pretinde sa renunte copilul la ceva ce-i foloseste pentru ca tu ai cheltuieli mai importante de facut. Colega mea nu are familie, ii este mai usor. Trebuie sa cantaresti bine inainte. Banuiesc ca la acea intalnire nu s-au discutat si "amanuntele" acestea, nu?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
vias spune:
eu deja am hotarat...merg pe o dieta sanatoasa..am cea mai mare incredere, stiu ca nu-mi permit sa-mi cumpar la nesfarsit acele "pastilute" si cred ca e si o pierdere de timp..si de bani...
sdcristian spune:
am luat inliceu 3 cure, consecutive
cica slabesti daca mananci doar la pranz, dar eu slabem doar daca pranz= o portocala. cand am mancat un pranz normal,adica doar felul 2, m-am ingrasat cu toata cura lor
plus ca de la ele 6 luni nu am avut ciclu. adica deloc deloc.
eu nu cred ca astfel de suplimente fac bine, ba unele fac hiar rau. o dieta sanatoasa si miscare poate dau rezultate mai incet, dar macar nu te deregleaza.
mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog
DarkBendis spune:
Scriitoarea Rodica Ojog-Brasoveanu a murit dupa o cura cu Herbalife. Probabil i-au afectat inima, cine stie ce a fost... Scrie mai mult aici cineva care a cunoscut-o, chiar la un subiect pe DC din 2003
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=6305&whichpage=7
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"