Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Laurita, sunt verde de invidie ptr. Venetia; e unul dintre orasele viselor mele, sa-l vad inainte de a muri! Si nici eu nu cred in prostii de genul cu intors la tzatza si altele; nu am crezut niciodata si, de fapt, cred cu tarie, ca sunt doar scorniri babesti care nu au nici o baza stiintifica, deci ptr. mine = 0.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

astazi e ziua lui ca_eric! sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa fii implinita, sa te bucuri in fiecare zi de zambetul puilor tai!

despre mitul cu intorsul la tzatza, eu am o replica: alea de zic, mor de invidie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ca eric la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita!!! Vacanta placuta, nu ai de ce sa te simti vinovata!!!

reallaura eu pe Robert l-am intarcat tinandu-l in brate cand venea momentul lui de supt - el se trezea f des, cam la 2 ore sa suga si eu la mom ala il luam si incercam sa-l readorm in brate, el plangea, eu il mangaiam si-i vorbeam linistitor, in soapta; a cam plans vreo 3-4 nopti, dar nu f rau, nu a vrut nimic altceva in schimb - lapte, ceai, apa...si bine a facut, ca dupa ce a trecut momentul intarcarii a inceput sa doarma toata noaptea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani George Vladimir
La multi ani Teodora!
La multi ani Matei!!!
La multi ani Sebastian!!!!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de toate bucuriile din lume!!!!!!

Ca_eric La multi ani!!!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!! Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va multumim mult pentru urari si ca v-ati gandit la noi!
A crescut Vladi, e barbatel si e tare mandru cand ii spun ca e un om mare de-acum! Chiar l-am simtit ca se uita cu o asa-zisa superioritate la bebelusi.

Vreau sa le urez tuturor mladitelor si mugurasilor La multi ani si sa aiba viata linistita si plina de iubire!

La multi ani ”fratiorului” de salon, Matei si pupici pentru mamica lui!!!

Ma pregatesc sa-l inscriu pe Vladi la gradinita; din luna mai incepe acest sport si as vrea sa aflu ceva detalii despre gradinita nr. 206, langa liceul de muzica Iosif Sava, de pe str. Al. I. Cuza. Daca ma poate ajuta cineva...am tot ”googalit”, dar nimic...

Pentru Victoria: gandurile noastre sunt indreptate mereu spre tine si te admiram, printesa curajoasa!!!Iar pentru mamica ei, curaj si incredere in viitor! Totul va fi bine!

Va imbratisam pe toti cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hristos a inviat!

ROBERT, COSMIN, MARIA ALEXANDRA, GEORGE VLADIMIR, MATEI, TEODORA MARIA, EDVIN SEBASTIAN , sa fiti sanatosi puiuti dragi, sa aveti numai bucurii!
Ca_eric, sa ai parte numai de bucurii!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumesc tare mult fete dragi cleo, lori,andrada, mibebelina va pup si va trimit si eu sa sarbatorim impreuna.

va pup

Mergi la inceput

Adidana, multumim.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Ca_eric La multi ani!!!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

TEODORA MARIA
GEORGE VLADIMIR
MATEI
EDVIN SEBASTIAN

si va urez sa aveti o copilarie fericita!

ca_eric distractie maxima si multe surprize placute de ziua ta.

Mergi la inceput