Vopsea pentru lemn

Vopsea pentru lemn | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Buna

ce fel de vopsea este buna pentru vopsitul lemnului?

am primit o casuta din lemn natur (de papusi) pt copii si vor sa si-o decoreze singuri, nu stiu insa ce fel de vopsea sa le cumpar si de unde ? vor culori vii, gen rosu, roz, galben, albastru deschis, ei isi imaginau ca vor vopsi cu acuarele casuta, insa asta clar nu e o varianta

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cred ca ar trebui sa cauti in primul rand vopsea care sa nu fie toxica pentru cei mici.

nu merge sa folosesti vopseaua aceea pentru pictat, care este in tubulete (tempera ?) ? e destul de concentrata, culorile sunt vii, poate ca merge sa vopseasca asa cum iese din tub, fara sa o mai dilueze cu apa.

nu stiu, zic si eu.

a, si am mai vazut o faza la emisiunile de bricolaj : vopseau obiectele din lemn cu vopsea lavabila, probabil ca nu este diluata foarte mult. nu ai din intamplare un pic de vopsea lavabila in casa, sa incerci daca merge aplicata pe lemn, in cat timp se usuca si cum arata dupa ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Vopsele acrilice!

Noi am folosit pentru diverse obiecte de-ale lor: scaunele din lemn natur care s-au uratit in timp si acum sunt rosu aprins,pentru cuierul de lemn,pe un cos de nuiele samd.

Sunt safe pentru copii,pentru ca dupa ce se usuca nu lasa miros.Sunt pe baza de apa.

Se gasesc de cumparat ba la borcanel,ba sub forma de spray(mie mi-a fost mai usor cu spray,mi s-a parut ca se uniformizeaza mai bine decat daca intind cu pensula.Pentru copii e mai interesant cu pensule,insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumesc mult, da, caut vopsea care nu miroase, evident sa fie safe pt copii

Mergi la inceput