Hotii de masini in plina zi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mai fetelor nu am fost curajoasa. Am fost socata. Pur si simplu nu am reusit sa sonorizez nimic doar sa ii soptesc aluia in ureche . Creierul meu a ramas setat pe somnul copilului.
Sa nu se trezeasca Anastasia, sa nu se sperie Anastasia...

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

O Doamne ce intamplare! Am pielea pe mine ca de gaina, in primul rand ca erati in masina si putea deveni periculos. In al 2 lea rand pot sa-ti fure nenorocitii masina oricand si slabe sanse sa o mai gaseasca pol. Abia ne-am achizitionat si noi o masina zilele trecute si nici nu vreau sa ma gandesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

sfatul meu e sa tineti usile blocate si in trafic. intimplare reala: prietenii mei erau in Cannes de craciun si la un semafor un tip a deschis portiera unde statea prietena mea - sotul ei era la volan - si i-a smuls poseta din miini. Au fost asa de socati incit n-au reactionat in primul moment iar hotul a scapat fugind. Noroc ca sotul a mai avut bani in buzunar insa au trebuit sa mearga in italia la cel ma apropiat consulat romanesc sa isi faca pasaport temporar ca sa se intoarca in tara. va dati seama ce placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Pur si simplu nu mi vine sa cred...si noi tot geamurile fumurii le avem la masina, iar sotul meu are prostul obicei sa lase si cheile in contact cand pleaca din masina, lasandu-ma pe mine si cu bebe in spate. Iti multumesc din suflet ca ai povestit intamplarea, sa mi fie invatatura de minte

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput