Hotii de masini in plina zi!
Azi am trecut printr-o experienta incredibila.
Am ajuns in Piata Dorobanti, sotul meu a parcat pe bulevard, in fata magazinului Mothercare si a coborat din masina. Eu am ramas in spate cu fiica mea care dormea. Masina are in spate geamurile negre.
Si cum zaceam pe bancheta din spate scursa printre scaune si gandindu-ma cat de bine mi-ar prinde un somn bun vad un flacau cu sapca trasa pe ochi cum deschide sigur pe el usa la masina, urca si incepe sa mosmondeasca pe la volan. M-am ridicat incet sa nu trezesc copila , l-am batut pe umar si mi-am bagat capul sa il intreb ce intentii are.
Banuiesc ca a fost destul de surprins sa ma vada pentru ca a sarit imediat din masina si a luat-o la trap pe o straduta perpendiculara.
Deci clar nu a fost o greseala.
Asa ca mare grija! Usile blocate chiar daca ramanem in masina!
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
Raspunsuri
szivarvany spune:
OMG !!!
Bine ca s-a carat ... Doamne ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
motanik spune:
Wow, ce curajoasa ai fost. Eu cred ca faceam soc din clipa in care il vedeam la usa. Bine ca nu a reactionat altfel el, erai si cu copil in masina, Doamne fereste, bine ca a fugit.
Si noi mai stam asa, io cu fie-mea in spate cat coboara al meu sa ia una-alta, si mereu cu usile neblocate. O sa fiu mai atenta de acum.
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
paula_m spune:
Cata, ce experienta infioratoare. Eu nu cred ca mi-as fi putut pastra calmul!! Bravo tie!!!
Puneti-va si voi geamuri normale, ca facea bietul hot infarct!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
bumblebee spune:
Cata, bine ca s-a incheiat cu fuga hotului. Eu recunosc, mereu cu usile blocate.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
racusor2010 spune:
Catachiar ca ai fost curajoasa bine ca a fugit hotul...ufff...ce sperietura
si pitica s-a trezit?
dicirstea spune:
Din pacate sunt unii pe care nu ii sperie nici o usa inchisa si nici macar soferul (de fapt soferita) de la volan.
Cumnata mea a patit-o de 2 ori (din cauza masinii care artage), de fiecare data era in masina la volan, in timp ce parca. O data in Floreasca si o data in Titan, chiar in parcarea din fata casei.
Hai sa zici ca era urmarita, dar peste o prietena a dat un drogat in parcarea de la Inter, la ora 12 ziua. I-a dat cu o piatra in parbriz si in geamul lateral, s-a spart geamul lateral si i-a luat geanta de pe scaun.
In parcare pazita! La Universitate!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ralualexandrei spune:
In paranoia mea si eu stau cu usile blocate la masina daca sotul sau baiatul coboara chiar si pt cateva minute,e adevarat ca si noi avem una din masini cu geamuri fumurii.
Daca ma aflu eu la volan atunci am usile blocate chiar si in trafic.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Tecky spune:
Si noi stam tot timpul cu usile blocate si seara punem mereu baston pe volan chiar daca avem casco.Am auzit tot mai multe cazuri cu geamul din fata spart pt a fura geanta....