2011-2012 : Clasa I
Raspunsuri - Pagina 12
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Am gasit azi intr-o librarie pixul minune - 9 lei, rezerva - 5 lei. Mai ca-mi vine si mie sa ma joc cu el. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Eu am 2 in geanta
Va sfatuiesc sa luati si un set de mine de rezerva. Pixul tine mult (in cazul nostru pana-l pierzi, presupun ca la altii pana i se termina guma ) dar minele tin destul de putin. In supermarket exista set de 3 mine, iesi mai ieftin decat cumparand cate 1 mina.
Crisnemes spune:
Vineri am fost la intalnire cu viitoarea invatatoare a lui Dragos. Eu una am fost placut impresionata de cum i-a primit pe copii. Le-a facut cadou cate o carte de colorat iar discutia a durat vreo 15 minute cu toti, dupa care am mers intr-un parc unde era prezentat centrul de voluntariat Cluj - unde ea este membra si i-a introdus pe copii in lumea jongleriilor, face painting-ului, mai erau vreo 2 centre dar ei deja se pregateau de plecare.
Astfel copii au ramas cu o impresie placuta despre invatatoare.
Am intrebat daca sau afisat listele cu repartizarea pe calse cu numarul de copii. Mi-a spus ca doar in septembrie se afiseaza.
Ne-a spus sa nu facem inca cumparaturi. Dupa ce incepe scoala la prima sedinta primim listuta cu tot ce au nevoie, pentru ca se inteleg invataoarele si in functie de programa scolara care poate suferi modificari pana in septembrie. Atunci se stabileste si ce fel de uniforme vor purta.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
lbelciug spune:
Crisnemes, placuta intr-adevar intalnirea cu invatatoarea, pacat ca nu se face si la noi.
Despre uniforme are cineva mai multe info: la cl I-IV sunt oblogatorii? De unde se comanda/cumpara, cam ce preturi au?
Merci frumos.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Lala_D spune:
http://www.gandul.info/news/ministerul-educatiei-anunta-noua-structura-a-anului-scolar-mai-putine-vacante-dar-mai-lungi-vezi-aici-de-cand-se-aplica-schimbarea-8281775
S-a hotarat noua structura a anului scolar 2011-2012.
LoraG76 spune:
Eu ma bucur ca nu incepe pe 1 septembrie, asa parca e mai mult timp pana atunci...de cate ori ma gandesc, mi se face un gol in stomac, cum s-ar zice. Si-mi place ideea cu "saptamana altfel", suna interesant.
Azi fie-mea a plecat in prima ei excursie, cu gradinita, la Suceava. Nu va zic ca si acum mai aveam putin si ma apuca plansul....cand or fi crescut asa mari?!
Despre uniforme, la scoala la care va merge Iustina sunt vechile uniforme pt. I-IV, din care aveam si noi. Cel putin, pana anul asta, asa a fost. N-am nici cea mai vaga idee cat costa una. Mie-mi plac, parca retraiesc si eu vremurile alea.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Crisnemes spune:
Am cumparat si eu stiloul minune, deocamdata pentru mine:), la servici.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
LindaZ spune:
Si eu am fost azi sa vad listele si am aflat ca clasa lor va avea uniforma, sarafane bleumarin si bluzite albe. Pe net am gasit doar un site (vad ca nu pot sa-l pun aici ca-mi scrie reclama), dar oricum doar ca idee. Probabil vom cauta prin magazine sau vom da comanda.
Pixurile Frixion le folosim deja de ceva timp, eu tot de la niste copii de scoala am aflat de ele. Le-am luat de la librarii de cartier si de la Auchan, avem multe culori, doar ca rezerve albastre nu am mai gasit, celelalte culori sunt, cele albastre ... lipsa. Deci cand gasiti, sa luati.
Stiti ce se poate pune de mancare in pachetel la scoala? In caz ca acel corn nu e suficient sau nu le place?
Mihaela Zaharia
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LindaZ Si eu am fost azi sa vad listele si am aflat ca clasa lor va avea uniforma, sarafane bleumarin si bluzite albe. Pe net am gasit doar un site (vad ca nu pot sa-l pun aici ca-mi scrie reclama), dar oricum doar ca idee. Probabil vom cauta prin magazine sau vom da comanda. Pixurile Frixion le folosim deja de ceva timp, eu tot de la niste copii de scoala am aflat de ele. Le-am luat de la librarii de cartier si de la Auchan, avem multe culori, doar ca rezerve albastre nu am mai gasit, celelalte culori sunt, cele albastre ... lipsa. Deci cand gasiti, sa luati. Stiti ce se poate pune de mancare in pachetel la scoala? In caz ca acel corn nu e suficient sau nu le place? Mihaela Zaharia |
Trebuie sa-i pui ceva la pachet. Ideal un sandwitch si un mar. Numai ca fi-mea se plictiseste de sandwitch asa ca are o zi sandwitch, o zi baton cu cereale, o zi biscuiti, o zi corn, ceva de genul.
Cornul de la scoala l-a giustat o singura data, de curiozitate. Cica nu e bun. Laptele il mai bea uneori.
szivarvany spune:
noi mancam la pachet de 4 ani, prin rotatie asa: sandwich cu sunca si cascaval si ardei / paine cu ou / paine cu gem / paine cu zacusca / paine cu pateu / hot-dog din cornul de gradi/ + mar/banana.
ieri am luat si eu un penar echipat Herlitz, saptamana care vine voi lua si un stilou clasic tot Herlitz ca tin foarte bine penitele
bine-nteles nu se gaseste pixul minune cu radiera .
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
LoraG76 spune:
Daria, las' ca ti-l iau eu de-aici, nu te mai stresa.
Noi ne-am cumparat toti pixuri minune.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)