Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 21
Madi spune:
Buna.
Am si eu o intrebare, ca eu sunt la capatul disperarii: mai este vreun capsunel/capsunica sau fratior/surioara mai mare care in primul an de gradi a tinut-o numai intr-o "viroza"? Copilul meu, in ultima vreme, s-a dus doua zile la gradi, dupa care a bolit vreo saptamana. Si acum la fel, a fost luni si marti si acum suntem acasa cu febra, fara alte manifestari deocamdata. Probabil tot viroza. Si asa o tinem de ceva vreme buna. Stiu ca asa e in primul an, dar totusi, ma asteptam ca pe masura ce trece timpul perioada de gradi sa fie mai lunga, iar la noi pare exact invers. I-am dat tot felul de imunostimulatoare, dar nu par a avea efect. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Acum nu o voi mai duce la gradi, dar oricum mai era putin pana se termina anul.
Ma intreb acum daca Ana are ea o problema mai adanca, sau mai sunt si alte capsunele asa sensibile?
Al_Ma spune:
Bob de Clem are otita, de-aia nu a mai intrat Clem.
Liv, cum aveti de gand sa-l sarbatoriti pe Bogdan? Faceti party all day?![]()
Ziceti-mi si mie care au fost criteriile in functie de care ati ales voi gradinita si la ce sa fiu atenta. Am cateva idei, dar nu prea multe, si vreau sa fac inventarul, ca maine ma duc "deja"
sa vad o gradinita.
bettyR spune:
Ella, sanatate lui Bob! E mai grav sau doar o forma usoara?
Madi, nu stiu sa iti raspund, andreea nu prea s-a imbolnavit, sau cel putin nu tare, ca de ex are rosu in gat f des, si i se umfla si ganglionii de la gat, ureche,acolo in zona, trebuie sa merg in vara sa mai cer pareri, sa vad cum mai sta cu polipii ca mi-a zis un ORL-ist ca ii are destul de mari. Eu o duc asa, dar nu e rau, mananca, se joaca, nu are stare proasta decat rar ... cand puteam o mai tineam acasa, dar in 2 zile era reparata ... septilin i-am mai dat si mi s-a parut ca are efect, i-am dat o sticluta la amandoua ... Depinde cat de rau e ana ta, unii dr zic sa ii ducem sa se imunizeze, altii sa ii vindecam si sa asteptam pana sunt bine vindecati ca altfel se agraveaza ... poate are si ea polipii mari ...
Alma, eu am intrebat care ar fi educatoarea andreei, ne-a lasat sa o ducem 3 zile cateva ore si am putut sa vad mai bine ce e prin gradinita. Eu zic ca oamenii conteaza, acum si dotarile normal, mie imi place la andreea ca au curte marisoara pt cat sunt ei si foisor, unde stau vara si fac activitati.
dianalaura spune:
Fetele, care faceti capitol nou? as face eu, dar nu imi mai amintesc parola 
si ca sa raspund:
Madi, Stefan de la jumatatea lui decembrie o tine tot asa...2 zile bine, 15 nu...oricum, el are cu siguranta polipi, saracu acu nu mai are muci, dar respira doar pe gura, daca fuge sau plange tuseste, ca se ineaca...si dimineata tuseste, dupa o noapte de stat la orizontala. Acum m-am programat la control la Cluj la ORL, sa-l vada si sa ma cheme la operatie...dar e asa de aglomerat...de abia pe 16 iunie am programare.,...si mi-e groaza ca mai e mult pana atunci, cine stie ce viroza mai ia si iar tre sa facem tratament...ca nu se poate opera daca tuseste de exemplu.
De vaccinul de 4 ani, habar nu am cand o sa il faca...pai daca nu e complet vindecat, eu nu il fac..asa ca probabil vaccinul va fi dupa operatie.
Mica, distractie placuta!
Liv..dar stiu ca ai multe pe cap saptamana asta! Lasa ca urmeaza concediul si te odihnesti!
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
chiquitita spune:
madi, si la noi racelile s-au tinut lant, iar perioada sept-ian a fost mult mai buna decat din februarie pana acum. Adica in loc sa se obisnuiasac e mai racita. Otitele s-au tinut lant, am facut poteca la ORL, ar trebui operata de polipi a zis orl-ista desi nu e un caz in care e nevoie 100% de operatie (tot ea a zis) insa ne innebunesc otitele. Eu deja cand aud ma doare urechea imi sta ceasul... ![]()
Mami de Livia (8 iunie 2007) si
18+ 
alynta27 spune:
Salutare!
L-am inscris pe Matei la cresa.
Am fost mai ocupata zilele astea. Pe net nu am prea dat.
Maria creste si vrea mai multa atentie. Vrea sa plece in 4 dar nu-i prea iese.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Chichi are mama doua fete! Bravo! Sarcina usoara in continuare!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
Alma, vom petrece duminica dupa-amiaza, afara in aer liber, in stil rustic la un gratar etc. Incerc sa pregatesc pt copii un numar de magie, sa vad daca imi iese; cert este ca azi mi-am luat palarie de magician.
Ce zici, te-am convins? Daca vreti sa veniti la petrecere, va asteptam cu mult drag.
Clem, multa sanatate lui Bob.
Madi, cred ca trebuie imunizata fata, vorbeste cu dr.
Dianalaura, de fiecare data cand trebuie sa fac un tort, ma gandesc la tine si la cat de priceputa esti! Bogdan vrea tort Superman asa ca trebuie sa ma conformez! ![]()
Vas, las' ca e bine si in august, abia mai creste si praslea un pic.
F reusite pozele de la botez.
alynta27, succes lui Matei la cresa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ioana13 spune:
Hallo!!
Madi, noi in primul an de colectivitate am avut ceva amigdalite si muci verzi neterminabili, ceva temperaturi razlete. Dupa operatia de polipi de asta vara tin mucii foarte putin, fata de alta data.
In anul 2 a mers foarte bine, cred ca o data sau de 2 ori a fost caz de stat acasa 2-3 zile (cu exceptia varicelei). Nu am facut nici un fel de imunizare, doar in momentul in care incepea sa sa arate boala intaream organismul cu occilococinum, catina, s a.
Si noi avem un program foarte incarcat saptaminile astea!
lbelciug spune:
Am uitat s-o urez pe Irinusha!
La multi ani, doamna!
Sa fii sanatoasa, in putere 100 de ani de acum incolo si foarte fericita! 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)