Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Liviana, multumesc . Greturile s-au terminat la 20 saptamani datile trecute, asa ca... mai am ceva de asteptat. Ma opresc si eu la 3 copii .
Mica, stam in Juan-les-Pins, dar vrem sa vedem tot in jur, pe o raza de 2 ore mers cu masina, plecam in 15 mai, stam 11 zile. Eu vreau neaparat la Monaco, San Remo, Grasse si Sain Tropez, se pare ca va fi vreme de plimbare, 20-22 grade. Abia astept, o planificam din ianuarie, dar s-a nimerit prost acum perioada cu greturile.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mica0307 spune:
Poate intra si greturile in vacanta 11 zile .
Tu anul asta ai de gand sa nasti pe 11.11.11?
Am vazut aseara la TV de Juan le Pin ca au oferte pentru romani. Ca suntem in topul celor mai cheltuitori turisti.
La San Remo nu mi-a placut, mi s-a parut foarte pustiu, parca eram in Eforie in extra sezon. Si nici nu am gasit teatrul unde se desfasoara festivalul.
La Grasse am mers si am vizitat o fabrica de parfumuri.
CarlaV spune:
Eu sper sa nu vomit in avion macar.
Da, la parfumuri vrem si noi sa mergem, desi momentan nu suport niciun miros, imi doresc ceva de liliac.
Daca planificam copilul, cred ca prindeam 11/11/11, asa probabil va veni spre sfarsitul lunii. Oricum, daca este baietel, il prefer sagetator decat scorpion .
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Al_Ma spune:
Carla, distractie placuta! Abia astept sa va intoarceti, pentru impresii Mi-ar placea sa vad zona aia, nu am fost pana acum, dar anul asta nu mergem la mare. Ne gandeam sa facem peninsula scandinava in iulie, dar inca nu suntem hotarati.
La teatru, noi mergem la Teatrul Paiata, la Muzeul Taranului Roman. Acolo ne intalnim cu Bob si Ella.
Liv, m-am uitat aseara pe ghidul gradinitelor, dar sunt dezamagita ca nu e complet si nu am gasit cine stie ce in zona care ma intereseaza (pe langa casa). Cred ca o sa iau la cautat netul. Nu tin neaparat sa fie gradinita de stat, pentru ca nu ma incanta ideea sa fie atatia copii in grupa cat sunt trecuti in ghidul gradinitelor, nu e neaparat chestie de fite. Mi-ar placea sa fie de stat, ca sa nu dau o galagie de bani, dar, dupa cum spuneam, nu tin neaparat. Mi-am stabilit criteriile preliminare pentru selectarea gradinitei, pe celelalte le voi defini vazand si facand.
An@ spune:
La sala dalles este tg de carte Kilipirim ... eu ma pregatesc sa dau o fuga pana acolo ... sper sa nu nasc pe acolo .
38+ si mami de Ana (22mai2007)
dianalaura spune:
Vreau sa le urez la multi ani piticilor ce au facut 4 ani luna aceasta: Cezar Florian, Maria Eleonora, Maria Cristina, Florin Mario, Teodor, David Cristian, Ilinca Maria, Paul Cristian, Cezar, Vlad, Antonia, Alex Gabriel, Cezar Andrei
Fetelor, eu sunt acasa, in medical, mi-a facut Stefan varicela asa ca tre sa stam in arest la domiciliu. El, ca eu pot iesi...dar daca nu am cu cine il lasa...mai greu. Mai vine mama pe la noi si mai ies si eu cate o ora din casa...
diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
alynta27 spune:
Salutare!
Fac cinste cu un ca am reusit sa depun actele pt indemnizatia Mariei! I-am facut azi vaccin fetei. E plina de suparare si agitatie.
Poze noi de aici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
dianalaura spune:
La multi ani Teodora Elena, Analis, Teodora, Rares, Ioana Gratiela si de Theolumi!
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
dianalaura spune:
La multi ani Calin Silviu Gabriel,Adriana Renata, Dario Antonio si Sofia!
Buburuza
Poze
Motannel spune:
Salutareeee!
Multumim Dianalaura pentru urari! La multi ani tuturor picilor de 4 ani! Sa creasca frumos, sanatosi, plini de bucurii si impliniri!
Noi ne pregatim zilele acestea de venirea lui Stefan! Data limita e 19 mai, dar dr zice ca vine mai repede ... Vedem si va anuntam ...
Admir mamicile care mai reusesc sa tina activa pagina capshuneilor ... Mie nu-mi mai ajunge timpul ... parca sunt mereu in priza, dar de calculator nu mai am timp ....
Felicitari burticilor!
O zi minunata tuturor!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07) + 38+ (DPN 19.05.2011)