A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 6
mada86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Katy82
Mada felicitari Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Multumesc din suflet!
Katy82 spune:
Matzaila bine ai venit, scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Matzaila_81 spune:
Va multumesc mult de primire.
Mada, nu te cunosc dar felicitari pentru cele doua liniute. Uneori se vede mai repede la testul de sarcina, nu trebuie neaparat sa-ti intarzie. Am citit ca poti vedea uneori, rar ce e drept rezultat pozitiv chiar intre 7-10 zile de la conceptie.
lilimara spune:
hihihi Mada cred ca-s gemeni!! Felicitari din nou
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilimara hihihi Mada cred ca-s gemeni!! Felicitari din nou Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang...stiu cat de greu e sa cresti gemeni!
Katy82 spune:
Mada daca sunt gemeni nu te intrista, gandeste-te cate fete ar vrea bebici si se chinuie ani de zile. Daca ai fi asteptat mult sarcina te-ai fi bucurat ca sunt gemeni. Bucura-te, sunt o binecuvantare.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lorena_86 spune:
dar si frumos e sa cresti gemeni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Luna asta a fost prima oara cand la ovulatie am avut dureri. Am crezut ca am racit pentru ca parca aveam pietre in loc de ovare. Totul a disparut dupa aproape patru zile. Pe langa asta acum doua zile am fost la baie toata ziua gandindu-ma iarasi ca am racit dar mi-a trecut.
Ma agat si eu de toate semnele. Imi iubesc enorm sotul si abia astept sa avem minunea noastra.
Da, rabdarea nu a fost punctul meu forte. Sunt convinsa ca la timpul potrivit o sa am si eu parte de un test pozitiv. Dupa care o sa va barai la cap ca nu o sa am rabdare noua luni sa-mi vad odorul .
mada86 spune:
Voi ce ziceti? Sa-l anunt pe tatic sau sa mai astept pana dupa data cand ar trebui sa vina CM si sa mai fac un test atunci?
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada86 Voi ce ziceti? Sa-l anunt pe tatic sau sa mai astept pana dupa data cand ar trebui sa vina CM si sa mai fac un test atunci? |
Eu l'am anuntat imediat de fapt ne uitam amandoi dupa liniuta
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+