A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

O sa reusesti cu siguranta Mada sa le lasi, iti spun din proprie experienta! Mie nu mi-a fost rau de la tigari, cum ti-a fost tie, dar din clipa in care am aflat ca am bebe, nu am mai pus tigara in gura. Si uite ca au trecut aproape 5 ani de atunci!
Sa ai parte de o sarcina usoara, fara greturi si alte neplaceri, si un Craciun fericit in 3!!
Si celorlalte fete de molipsire, si bebei vostrii poate vor sa sarbatoasca Craciunul pe stil vechi, de aceea mai asteapta o luna sa se prinda

diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Matzaila, scrie repede 10 mesaje, ca acum sunt moderate si apar mai greu!
A...bine ai venit in randul aspirantelor!!!

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Felicitari Mada, ce noroc, sa ramai din prima.....vrem si noi . Felicitari, sarcina usoara si bebic sanatos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Fetelor....

Azi am fost si mi-am luat 2 teste de sarcina : unul Barza si unul Sure Check. Asta pe la 12.3o. Am zis ca le iau ca sa le fac duminica cand ar trebui sa-mi vina uratii ( in caz ca nu vin ). Buuuunnnnn

N-am putut sa ma abtin!!! Am facut un test!!! Barza.
A iesit si a doua liniuta!!!! Este rozie, pala. Se vede bine cu ochiul liber...deschisa la culoare, dar e!!

Apoi am zis sa-l fac si pe al doilea. Sure Check. LA FEL !!!

Nu pot sa cred!!!! Sa se fi prins atat de repede? Liniutele sunt roziu deschis, dar sunt! Oare sunt insarcinata?

http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png

ce frumos o noua graviduta

felicitari sarcina usoara si la temen

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Scuze, nu va speriati, faceam experimente...nu stiam cat este 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Buna fetelor,

Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Acum, dupa doar cateva luni de incercari am intrat intr-un fel de panica ca eu nu o sa reusesc. Nu mai am rabdare absolut deloc si stiu ca asta numai bine nu face. Toate prietenele mele au ramas din prima sau a doua luna dar eu trebuie sa astept.
Va pup pe toate si abia astept sa va cunosc mai bine.

bine ai venit printe noi si speram sa nu stai mult pe aici si sa pleci repede la odisee
scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa putem vedea mai repede mesajele tale
ce poti sa ne mai spui despre tine?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

O sa reusesti cu siguranta Mada sa le lasi, iti spun din proprie experienta! Mie nu mi-a fost rau de la tigari, cum ti-a fost tie, dar din clipa in care am aflat ca am bebe, nu am mai pus tigara in gura. Si uite ca au trecut aproape 5 ani de atunci!
Sa ai parte de o sarcina usoara, fara greturi si alte neplaceri, si un Craciun fericit in 3!!
Si celorlalte fete de molipsire, si bebei vostrii poate vor sa sarbatoasca Craciunul pe stil vechi, de aceea mai asteapta o luna sa se prinda

Buburuza

Multumesc pentru urari!!!

As vrea sa intreb ceva: prima zi a ultimului CM a fost 23 martie. CM este de 28 de zile...inseamna ca am 3 saptamani si 2 zile?

Mergi la inceput

acum am realizat ca am facut testele cu 5 zile inainte sa vina...deci ar trebui sa-mi vina pe 19 si nu pe 17 cum credeam eu.

Cum de au iesit testele pozitive atat de repede?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Felicitari Mada, ce noroc, sa ramai din prima.....vrem si noi . Felicitari, sarcina usoara si bebic sanatos !!!

Multumesc!!!! de molipsire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Fetelor....

Azi am fost si mi-am luat 2 teste de sarcina : unul Barza si unul Sure Check. Asta pe la 12.3o. Am zis ca le iau ca sa le fac duminica cand ar trebui sa-mi vina uratii ( in caz ca nu vin ). Buuuunnnnn

N-am putut sa ma abtin!!! Am facut un test!!! Barza.
A iesit si a doua liniuta!!!! Este rozie, pala. Se vede bine cu ochiul liber...deschisa la culoare, dar e!!

Apoi am zis sa-l fac si pe al doilea. Sure Check. LA FEL !!!

Nu pot sa cred!!!! Sa se fi prins atat de repede? Liniutele sunt roziu deschis, dar sunt! Oare sunt insarcinata?

http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png

WOWWW MADA FELICITARI!!!!!!!!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!!

In a cata zi esti din cate?

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput