A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
fetelor, cred ca am facut outz
tocmai am ajut niste senzatii in ovarul stang, de unde a si zis dr ca o sa ovulez
asa ca niste ustirimi si intepaturi spre gadilituri
offff si sotiorul meu pe drum, prin Bistrita, a zis ca ajunge in jur de 10 seara

eu stiu ca ovulul traieste intre 12-24 dar le mai ia si gigeilor vreo 10 ore sa ajunga la marea intalnire
sper sa nu ratez momentul
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Lore dar teste nu ai mai facut?
Sper ca outul tau sa fie rezistent si rabdator pana la marea intalnire 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Pai si al meu e tot de 24 25.Daca te-ai uitat pe prima pagina vezi ca sunt analizele hormonale de ziua 21 care e jumatatea fazei luteale la un cm de 28 de zile , asa ca la noi calculezi jumatea de drum de la ovulatie la menstra ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
adica noi in ziua 17?
lorena_86 spune:
luci nu am mai facut ca daca dr mi-a zis cand voi ovula am zis sa nu imi mai bat capul
ca mai mult ma stresez
ca luna trecuta mi-au iesit mai multe zile pozitiv apoi negativ, iar pozitiv si oricum facem jap jap azi, maine si poimaine asa ca nu avea rost
si eu sper sa reziste dar e din ce in ce mai sigur ca ori ovulez acum ori se apropie ca ma tot fulgera in ovarul stang
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Eu ovulez cam in ziua 12-13 , deci ar fi cam z 18
lucianamoga spune:
Si zece ore le trebe la gigei?
Eu stiam de 1 jumate sau 2 
lorena_86 spune:
http://www.peteava.ro/id-480348-procesul-de-ovulatie-3d
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen